Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür, hayırlısı ile hamileliğimiz devam eder inşallah

Benim durumum çok farklı olmaya başladı şuan hiç bir şey söyleyemiyorlar fakat Yücel bey dış gebelik olabilir dedi dış gebelikte beta artıyor mu yaşayan oldu mu hiç

Evet artış oluyordu ama çok az artıyordu bugün 613.9 çıktı
Allah allah gerçekten çok ilginç ne önerdi yücel bey peki 2 günde bir teste devam mı? Acaba geç mi döllendi lekelenme ne durumda?
Dış genelikte de az az artış oluyor diye biliyorum ben ama 2 günde bir kaç kat arttı senin en son?

Pazartesi 372 idi bugün de bu değer çıktı lekelenme varla yok arası göğüs ağrısından başka bir yerimde ağrı da yok bugün de Aysu hanım aradı cumartesi günü yine tahlil istedi dış gebelik olabilir dedi

Hmm: 4 günde 2*2 kat artış olmamış banada dış gebelik gibi geldi tabii işin uzmanları daha iyi bilir çok sıkı takipte kalman gerekir. İnşallah seni hiç zorlamayacak bir şekilde atlatırsın bu süreci canım.

Hiç yaşamadığım için bilmiyorum sanırım kimyasaldan daha zormuş değer çok yükselirse eğer tüp deyse patlaya bilirmiş o yüzden herhangi bir ağrın olursa acile gitmemi söyledi

Hiç yaşamadığım için bilmiyorum sanırım kimyasaldan daha zormuş değer çok yükselirse eğer tüp deyse patlaya bilirmiş o yüzden herhangi bir ağrın olursa acile gitmemi söyledi
Evet canım tüplerin için sıkı takip ve dikkatte olman gerekiyor. Allah korusun.

Evet canım tüplerin için sıkı takip ve dikkatte olman gerekiyor. Allah korusun.
Cumartesi tekrar kan verip ultrason ile bakılacak buradaki doktora da söyledim pazartesi günü gittiğimizde haftasonu kanama başlar değerin düşer demişti oysa baktığında bu değeri görünce bende şaşırdım

İnşallah canım Rabbim sağlıklı sını nasip etsin
Amin ben daha önce hamile kaldığımda kalp atışı için gittiğimizde gümbür gümbür olmasada yine duymuştuk ve bir sonraki gittiğimizde hiç ses yoktu. Çok üzülmüştüm ama yinede her zaman her şerde bir hayır olduğunu düşünürüm. Demek ki sağlıksızdı vücut attı demiştim. Sizin içinde o yüzden neyse hayırlı eminim o olacak. Nasipten ötesi yok inşallah en güzeli en hayırlısı olsun herkes için

Her türlü sonuca alıştırdım kendimi şuan da ilk gebeliğimde kese o kadar bozuktu ki 2 gün sonra gel alalım ben keseyi beğenmedim zaten kanama başlamış dedi ne bir ilaç ne bir iğne verdi gönderdi beni 2 gün sonra başka doktora gittim kalp atışını duydum bize mucize gibi geldi o an şuan 2 yaşında çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…