Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Her türlü sonuca alıştırdım kendimi şuan da ilk gebeliğimde kese o kadar bozuktu ki 2 gün sonra gel alalım ben keseyi beğenmedim zaten kanama başlamış dedi ne bir ilaç ne bir iğne verdi gönderdi beni 2 gün sonra başka doktora gittim kalp atışını duydum bize mucize gibi geldi o an şuan 2 yaşında çok şükür
Ne güzel mucizelerde oluyor bazen. İnşallah yine güzel şeyler olur sizin için .

Tedaviniz hayırlı olur inşallah durumunuza göre değerlendirirler bazen taze transferde yapılıyor yada donmuş transfer için 2 regl dönemi geçmesini bekleyebilirler tabi size de kalmış bir durum şu zamanda olmak istiyorum derseniz o zaman da olursunuz sonuçta donmuş embriyo
Çok teşekkürler. Doktor öneriniz var mıdır? Ben yenileri hiç tanımıyorm 6 yıl önce sevnç hanım vardı. Semra hocayı istedim fakat tarn tatildeymış. Yücel bey ve ayla hanım dediler yanlış anlamadıysam

Ay süper haber , tabiki ederiz 🥰

Benim de yarın reglimin ikinci günü randevum var sabahtan . Bakalım ne diyecekler 🤷 Lale hanımla Yücel bey gorucekmis . Herhalde benim doktorum yoktu anlamadım .
Banada aynı şeklde yücel bey dediler bayanın ismini tam emin olamamıştjm sanrm lale hanım dediler belkide. Yarn randebum ıkısıyle saat 10.15 te

Benim durumum çok farklı olmaya başladı şuan hiç bir şey söyleyemiyorlar fakat Yücel bey dış gebelik olabilir dedi dış gebelikte beta artıyor mu yaşayan oldu mu hiç
Maalesef ben yaşadım dış gebelik . Normal yoldan gebe kalmıştım . Lekelenmeler vardı ben regl başlar die düşündüm ama başlamadı. Beta verdim hep iki kat artıyordu . Beta en son 3 binleri gördü ama kese gorulmedi . Umarım öyle birşey değildir sizin .

Acaba aç karına olmaya gerek var mıdır benımde reglimin 2. Günü yarın. Aslında 4. Gün fakat ben ıkı gün leke gördüğüm için aktıf kanamadan sayıyorlarmış

Ay süper haber , tabiki ederiz 🥰

Benim de yarın reglimin ikinci günü randevum var sabahtan . Bakalım ne diyecekler 🤷 Lale hanımla Yücel bey gorucekmis . Herhalde benim doktorum yoktu anlamadım .
Transfer hazırlığı olacak değil mi canım, valla benim doktorum olduğu hâlde başka bir doktora verdiler transfer takibini bende anlamadım,Çok önemsemedim sorgulamadım o yüzden fazla.

Çok teşekkürler. Doktor öneriniz var mıdır? Ben yenileri hiç tanımıyorm 6 yıl önce sevnç hanım vardı. Semra hocayı istedim fakat tarn tatildeymış. Yücel bey ve ayla hanım dediler yanlış anlamadıysam
Canım bence yücel hoca veya gönül hanımla takibini yaptır.Benim tecrübelerime göre tâbi ama doktorla elektriğin tutması da önemli

Transfer hazırlığı olacak değil mi canım, valla benim doktorum olduğu hâlde başka bir doktora verdiler transfer takibini bende anlamadım,Çok önemsemedim sorgulamadım o yüzden fazla.
Evet transfer hazırlığı olucak . Bende sorgulamayacagim zaten doktorları tanımıyorum da pek . Ne çıkarsa bahtimiza artık 🤷

Senin adına çok heyecanlandım . Normalde çok sakin bir tipim aslında 🙆 Saat kaç dediler ? Ben Ulus Livdeyken sabah erken cagiriyorlardi ? Burada transferler akşam sanırım ?

Bende sonra sizin randevunuz 😄 Ben transfer olucam herşey yolunda giderse ,bakalım . Sizin için de hayırlısı olsun . Hangi aşamadaydınız ?
Yaa ne güzel. Ben çok gecktirdim bir türşü hazır olamadım oysa şmdi isterdim transferm olsun. Nasıl beklıycem blmıyorum. Ben reglimin ıkıncı günü daha tedavıye yeni naşlıycaz. Nasıl bi süreç unuttum, yarın ne olcak blmıyorm, diğeri 6 yıl önceydı. Bir kızım var. Rabbm bir kardeş nasıp eder inşllah. Sizde güzel sonuçlar alırsnz inşllah

Evet transfer hazırlığı olucak . Bende sorgulamayacagim zaten doktorları tanımıyorum da pek . Ne çıkarsa bahtimiza artık 🤷

Senin adına çok heyecanlandım . Normalde çok sakin bir tipim aslında 🙆 Saat kaç dediler ? Ben Ulus Livdeyken sabah erken cagiriyorlardi ? Burada transferler akşam sanırım ?
Transfer saatini 1 gün önce arayıp söyleyeceklermiş canım ama bende akşam saatlerinde olduğunu duydum.Bende çok heyecanlıyım, şimdiden ne zaman erken test yapsam diye düşünüyorum 🙄

Yücel bey derim ayla hanıma hiç muayene olmadım onun için bir şey diyemem ama

Maalesef ben yaşadım dış gebelik . Normal yoldan gebe kalmıştım . Lekelenmeler vardı ben regl başlar die düşündüm ama başlamadı. Beta verdim hep iki kat artıyordu . Beta en son 3 binleri gördü ama kese gorulmedi . Umarım öyle birşey değildir sizin .
Benim iki kat da artış olmuyor sanırım değer bin olunca görülüyor dış gebelik de olsa sizin nerde olduğu belli olmadı mı bu değerle birde iğne ile mi düşük oldu

Yaa ne güzel. Ben çok gecktirdim bir türşü hazır olamadım oysa şmdi isterdim transferm olsun. Nasıl beklıycem blmıyorum. Ben reglimin ıkıncı günü daha tedavıye yeni naşlıycaz. Nasıl bi süreç unuttum, yarın ne olcak blmıyorm, diğeri 6 yıl önceydı. Bir kızım var. Rabbm bir kardeş nasıp eder inşllah. Sizde güzel sonuçlar alırsnz inşllah
Cok tşk ederim ... Bu benim üçüncü tüp bebek deneyimim olucak gerçi burada silbastan ilk. Zaten yönlendiriyorlar sizi o konuda sıkıntınız olmasın . Bütün sorularınızı sorun :)

İsteyen herkes güzel sonuçlar alsın inşallah 🙏

Benim iki kat da artış olmuyor sanırım değer bin olunca görülüyor dış gebelik de olsa sizin nerde olduğu belli olmadı mı bu değerle birde iğne ile mi düşük oldu
Evet görülmez şu an sizin ama dış gebelik olmayadabilir . Benim ilk gebeliğim sizin gbi düzensiz artış sergiliyordu . Fakat kese oluşmuştu . Sonra düşük yaptım ama bu tamamen benle ilgili bir durum. Zaman lazım bence tam anlayabilmek için . Biliyorum gitgel çok yorucu bir süreç 😔

Dış gebelik tek doz ilaçla düşürüldü ama normal gebelik olabilir diye beklendi yani ben beklemek istedim aslında . O zaman çok daha tecrubesizdim . Düşük yaptıktan sonra 6 aydan fazla korundum . ( 3 ay yeterliydi ) Sonra rahim filmimde hidroselpenks görününce operasyon oldum megersem sol tüpüm çok kötü olmuş ,alındı .

Evet görülmez şu an sizin ama dış gebelik olmayadabilir . Benim ilk gebeliğim sizin gbi düzensiz artış sergiliyordu . Fakat kese oluşmuştu . Sonra düşük yaptım ama bu tamamen benle ilgili bir durum. Zaman lazım bence tam anlayabilmek için . Biliyorum gitgel çok yorucu bir süreç 😔

Dış gebelik tek doz ilaçla düşürüldü ama normal gebelik olabilir diye beklendi yani ben beklemek istedim aslında . O zaman çok daha tecrubesizdim . Düşük yaptıktan sonra 6 aydan fazla korundum . ( 3 ay yeterliydi ) Sonra rahim filmimde hidroselpenks görününce operasyon oldum megersem sol tüpüm çok kötü olmuş ,alındı .
Artık cumartesi günü belli olur herşey umarım dediğin gibi git gel çok kötü oluyor bugün yağmurda kızla gittik kucağımdan inmedi hiç

X