Aynen bence de bu şekilde tamamen güven toplayıp insanları çekmek için. Netice de unutmayalım orası da bu işi ticaret için yapıyor raporlu hasta kabul etmiyor az bi indirim yapıyor felan filan. Bide ismi Semra hoca ile duyulduğu için böyle ilerliyorlar.
Hani şöyle mesela o ilaç dozlarının düşmesi de atıyorum 2 3 doktor kendi arasında istişare ediyor tamam düşsün oluyor ben sanmıyorum ki öyle hepsi hadi öğlen toplanalım da bütün dosyaları inceleyelim kafasında olsun. Yani çoğunlukla takip edildiğiniz doktor bide yanındaki doktor zaten 2 kişi Bakıyorlar ya onlar kendi arasında doza ilaca karar veriyor mesaj da hemşireler vasıtasıyla geliyor işte. Çok çok kararsız kalırsalar bence birbirlerine danışıyorlardır. Ben kendi aralarında bile iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum doktorların kaldı ki
Öyle oturup her gün incelesinler.
Bide ben onu en son görüşmemde anladım gecikme yüzünden doktorlardan biriyle görüşmek istedim başka bi doktorla görüşeyim dedim her zaman ki takip eden doktorunuz olsa daha iyi olur dediler diğeri dosyanızı bilmeyebilir dediler yani hani hasta dosyalarına hepsi vakıftı biliyorlardı mesela az çok aşina olması Gerekir. Tabi ki dört dörtlük hatırlayamaz ama bu hasta şu şu felan gibi yani
Bilmiyorum belki de yanlış
Düşüncem ama bu şekilde hislerim