Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin6. Güne göre çok güzel değeriniz hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin6. Güne göre çok güzel değeriniz hayırlı olsun
Aynen böyle devam edilir tamamda maddi ve manevi ne durumdasınız diye kimse sormuyor.Aslında çok iyi yumurta toplanmış ki bence aret hoca da klomenle sağlıklı embriyoyu bulacağına ben inanıyorumEvet tatlım, martta da 7 yumurta topladılar, 2 embriyo pgtye gönderildi ve ikisi de sağlıksız geldi.. yücel bey aynen böyle devam edeceğiz dedi.. yani zar atmak gibi.. farklı bir tedavi belki bende işe yarar diye aret kamarla başlayacağım bir kaç güne… tamamen zıt bir tedavi biliyorsun ama şansımı deneyeceğim
Bilmem yani eğer hepsi öyleyse bana oda saçma gelir. işte bilmeden giriyoruz bi yola inşallah hayırlısı olur hepimiz için.kızlar aslında bence bütün merkezler tek düze aynı tedaviyi uyguluyorlar.
memorialden önce bahçecideydin orası da aynı.
Amin canım inşallahRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
İnşallah.. son kez orada da bir deneyelim, bakalım ne olacakAynen böyle devam edilir tamamda maddi ve manevi ne durumdasınız diye kimse sormuyor.Aslında çok iyi yumurta toplanmış ki bence aret hoca da klomenle sağlıklı embriyoyu bulacağına ben inanıyorum
Bir dahakine mutlaka söyle ama transferden önce muayene olmak istiyorum diye reddetmeyeceklerini düşünüyorum. 3 çizgi olayını hiç bilmiyorum.Ben muayene olmayı isterdim açıkcası birde onlar baksın ne durumda diye bakmamaları tuhafıma gitti gerçi iş işten geçti de ben rahim kalınlığını merak ediyorum şu dedikleri 3 çizgi oluştu mu oluşmadı mı ben daha regl olmadım 1 haftadır sadece lekelenme var ilaçları da bırakalı 1 hafta oldu bugün sanırım Yücel bey arayacakmış
Benim ilkinde kaçtı kalınlık hiç bilmiyorum bunda adetten sonraki 3.kontrolde 8 küsürlerdeydi şimdi de oraya gelmemi istiyorlar yarın yine betaya baktıracam eğer yükseliyorsa değer dış gebelikten şüphe ediyormuş Yücel bey ama burda da baktırdım doktor dış gebelik değil dedi anlamadım ben bu iştenBir dahakine mutlaka söyle ama transferden önce muayene olmak istiyorum diye reddetmeyeceklerini düşünüyorum. 3 çizgi olayını hiç bilmiyorum.
İlk transferimde yücel hoca transfer esnasında rahim çok güzel kalınlaşmış demişti. Ama bu transferde gönül hoca herhangi bir yorum yapmadı işlemi yaparken
7. Gün 55 ise 9. Gün 100 ü geçer, şimdiden hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Bir pozitif daha geldi buralara sağlıkla devamı gelir inşallahKan verdim dün gece canım dayanamayıp 55 çıktı betahcg
hayır ya daha aramadılarMerhaba pgt sonucunuz çıktı mı merak ettim , umarım güzel haberler verirsiniz
Siz bi hemşire hattına mesaj atıp sorun, bazen çıkıyor ama doktorlar geç dönebilir ya da genetiği arayıp çıkıp çıkmadığını sorun çıktıysa hemşire hattına mesaj atarsınız doktorum arasın diye ben hep uğraşarak doktorun aramasını sağladımhayır ya daha aramadılar
Ayyy inşallah seneye bebiş forumlarında da yazışmak nasip olsun insan korkuyor başarız denemeler olunca7. Gün 55 ise 9. Gün 100 ü geçer, şimdiden hayırlı olsun, çok sevindim sizin adınıza. Bir pozitif daha geldi buralara sağlıkla devamı gelir inşallah
Bende 2021 yılında Semra hocayı muayene sonrasında görmüştüm ve bende ki myom hakkında bana bilgi vermişti. Bence onunla görüşmeniz iyi olur ben iki sene uğraştıktan sonra 3 buçuk santimlik bir myomum vardı ve kendisi bana bunu aldırmadan hamile kalamacağımu söylemişti. Hatta bana doktor doktor gezsen bazısı aldır bazısı zararsız der bu myoma demişti ve gerçekten de öyle olmuştu. Ameliyatımı başka bir doktor yaptı ve hemen ardından gerçekten hamile kalmıştım. Sonra düşük yapınca ve myom tekrarlayınca geçen sene 12. ayda memorial da başladık ve ameliyat günüme kadar görmedim kendisini. Ama kendisine çok güvendiğim için bunu çokda önemsemedim. Ama tabi ki sizin kafanızdaki soru işaretleri için bir görüşmenizde fayda var. Umarım en yakın zamanda herşey sizin içinde güzel olur.Merhaba kızlar. Bugün Yücel Bey’e yazdım, aramadı kimse diye. Dosyam yeni geçmiş eline. Birkaç saat sonra aradı. 15 dakika kadar konuştuk. Bu arada Semra Hanım’a da randevu almayı başardım. Ayın 2’sinde gideceğim. Yücel Bey’e; tekrar denemeye karar versem neyi değişik yaparsınız diye sordum, hiçbir şey dedi. Her şey yolunda çünkü dedi. Embriyonuz üst kalite, sağlıklı, rahim temiz, kalınlık çok iyi dedi. Neden olmadı peki dedim, bazan bizim de öngöremediğimz nedenlerden dolayı embriyo tutunamıyor dedi. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz dedi. Öyle işte… Ayın 2’sinde Semra Hanım ve Yücel Bey birlikte görecekler beni.
Sizi de tebrik ederim bende 6. günün sabahı test yaptım çok koyu olmasada silik çizgiyi gördüm. Bugün kan testi verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacak. Normalde cuma baktırmam lazımdı.Kan verdim dün gece canım dayanamayıp 55 çıktı betahcg
Hadi inşallah mutlaka yazın bizede hecanla bekliyorum güzel haberiniziSizi de tebrik ederim bende 6. günün sabahı test yaptım çok koyu olmasada silik çizgiyi gördüm. Bugün kan testi verdim sağlık ocağında bakalım ne çıkacak. Normalde cuma baktırmam lazımdı.
E2 yi bilmiyorum fakat çatlatma iğnesini yapabilmeniz için LH ın 7 nin üzerinde olması lazım sanki denmişti bana. Öyle hatırlıyorum tam emin değilimArkadaşlar natürel transfer için çatlatma iğnesi yaptığınız gün E2 ve lh değerinin özellikle kaç olması gerekiyor biliyor musunuz?
Benim bugün 10 küsur geldi lh folikül büyüklüğü iyi rahim kalınlığı da iyi .Bugün çatlatma olabilir belki demişti doktorum bakalım haber bekliyorum hastanedenE2 yi bilmiyorum fakat çatlatma iğnesini yapabilmeniz için LH ın 7 nin üzerinde olması lazım sanki denmişti bana. Öyle hatırlıyorum tam emin değilim
Büyük ihtimalle o zaman bugün size bilgi verebilirler çünkü 4 küsür çıktığında henüz değil demişlerdi bana sonra 11 çıktığında olmuştum ben iğneyi.Benim bugün 10 küsur geldi lh folikül büyüklüğü iyi rahim kalınlığı da iyi .Bugün çatlatma olabilir belki demişti doktorum bakalım haber bekliyorum hastaneden
net rakam bilmiyorum ama 11. gün e2: 359 LH: 28 idi o gün akşam 20,00da ovitrelleyi vuruldumArkadaşlar natürel transfer için çatlatma iğnesi yaptığınız gün E2 ve lh değerinin özellikle kaç olması gerekiyor biliyor musunuz?