Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlarrrrr biraz panik oldum günlük pedi ortası komple açık pembe kanamam var hafif de karın ağrım hemşire grubuna yazdım cevap bekliyorum 🤷🏼 böyle yaşayan var mı 6. Hafta ya geldim ama daha kese görmek için 29 unda randevum var
Bu saatte ancak okuyabildim mesajları. Hemen acile git canım. Ne yaptın yaz canım bize de. İnşallah herşey yolundadır 🤲

Bu saatte ancak okuyabildim mesajları. Hemen acile git canım. Ne yaptın yaz canım bize de. İnşallah herşey yolundadır 🤲
Yücel beye yazdım o da progestan dex i günde 2 ye çıkar dedi normal dedi c.tesi zaten kese için gideceğiz inşallah sabırla gün bekliyorum şuan için durum iyi şükür 🙏

• Beğen
Reactions: sbf
Merhaba kızlar. Bugün Yücel Bey’e yazdım, aramadı kimse diye. Dosyam yeni geçmiş eline. Birkaç saat sonra aradı. 15 dakika kadar konuştuk. Bu arada Semra Hanım’a da randevu almayı başardım. Ayın 2’sinde gideceğim. Yücel Bey’e; tekrar denemeye karar versem neyi değişik yaparsınız diye sordum, hiçbir şey dedi. Her şey yolunda çünkü dedi. Embriyonuz üst kalite, sağlıklı, rahim temiz, kalınlık çok iyi dedi. Neden olmadı peki dedim, bazan bizim de öngöremediğimz nedenlerden dolayı embriyo tutunamıyor dedi. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz dedi. Öyle işte… Ayın 2’sinde Semra Hanım ve Yücel Bey birlikte görecekler beni.

Bana da bu şekilde söylediler 2. Tedavi için görüşmek istedim işte haftanın 3 günü burada Semra hanım bu görüşmenizde olamaz ama bi sonrakine talep edin hemşirelerden ayarlanır dediler.
Sonra aklıma bin bir türlü soru geldi kurul diyorlar öğlen toplanıyor Semra hocayla diğer hocalar görüyor dosyayı deniyor ama o gün orada yok mesela onca insanın dosyasını nasıl takip ediyor günü gününe kafamızda soru işaretleri.
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi zor hastalarla ilgileniyor bence. Normal bi hastaysanız diğer doktorlar alışılagelmiş tedavi yöntemlerini uyguluyorlar. Yani benim kanaatimce.
Merhabalar.benim muayeneme Semra hanım 2 defa girdi ben talep etmemiştim oysa ki.zor bir hasta grubu değildik yani bana en azından böyle birşey söylenmedi.sanırım Semra hanımın o günkü yoğunluğuna göre değişiyor.görünce yazmak istedim😊

Merhabalar.benim muayeneme Semra hanım 2 defa girdi ben talep etmemiştim oysa ki.zor bir hasta grubu değildik yani bana en azından böyle birşey söylenmedi.sanırım Semra hanımın o günkü yoğunluğuna göre değişiyor.görünce yazmak istedim😊
Şansınıza denk gelmiş öyleyse 😂 normalde hiç görünmüyor talep edilince zar zor işte ayarlanıyor. Ben hiç görmedim mesela. Nerdeyse 6 aydır aktif şekilde gidip geliyorum.

Merhaba kızlar. Bugün Yücel Bey’e yazdım, aramadı kimse diye. Dosyam yeni geçmiş eline. Birkaç saat sonra aradı. 15 dakika kadar konuştuk. Bu arada Semra Hanım’a da randevu almayı başardım. Ayın 2’sinde gideceğim. Yücel Bey’e; tekrar denemeye karar versem neyi değişik yaparsınız diye sordum, hiçbir şey dedi. Her şey yolunda çünkü dedi. Embriyonuz üst kalite, sağlıklı, rahim temiz, kalınlık çok iyi dedi. Neden olmadı peki dedim, bazan bizim de öngöremediğimz nedenlerden dolayı embriyo tutunamıyor dedi. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz dedi. Öyle işte… Ayın 2’sinde Semra Hanım ve Yücel Bey birlikte görecekler beni.
Semra hoca ilk görüşmede ısrarla talep ettiğim için o da olmuştu sonra transfer öncesi kendileri Semra hoca sizi görecek dedikleri bir kontrolüme de girdi. Semra hoca eminim sizi daha cevapları ile tatmin edecektir çünkü çok güzel bir şekilde anlatıyor ben daha tıp dili ile anlatır diye düşünmüştüm çünkü.. ayın 2 si önemli olacak bakalım o zaman ne diyecekler hakkınızda hayırlısı inşallah 🙏

Günaydınn. D deniizzzzz bugün daha iyisindir inşallah canım?
Ben zor hasta grubundaydım merkez ve Semra Hanım için. Yani çok gençti yaşım 27’ydi henüz ama maalesef içerisi öyle olmadığından zor bir vakaydım. Bunu bana semra hanım ilk görüşme muayenesinde söylemişti. Elimizde tek tutar yanımız yaşın demişti sağolsun çok dürüsttür :) o yüzden ben Semra hanıma yaklaşık 4 kere falan muayene oldum opu sürecinde. Gönül hanım muayene ediyodu hiçbir sorun yok gibi konuşuoduk bi bakıyordum bir sonraki muayeneye semra hanım geliyodu. Benim bi ameliyat olmam gerekiyordu semra hanım direk bu ameliyatı ben yapamam çok komplike bi ameliyat uzun sürecek o kadar vaktim yok dedi. Çok üzülmüştüm tabii. Doktor falanda önerdi ama ben kendim başka doktor buldum ve ona oldum ameliyatı. Halbuki benim olacağım ameliyatı bir kaç ay önce başka arkadaşıma semra hoca yapmıştı. Biraz adama göre muamele var evet, ticarethane mi sonuna kadar ticarethane. Ama ben genel olarak memnunum memoriali tercih ettiğim için. Doktorlarıma ne zaman mesaj atsam döndüler, istediğim zaman sorularıma cevap aldım merkezde . Semra hocanın da girdiği muayenelerde açıkcası çok bir şey soramıyordum o muayene edip notlarını aldırıp gidiyodu.
Tabii bunlar benim yaşadıklarım deneyimlerim. Herkesin deneyimi başka.
Bağışıklık serumları kan sulandırıcılar takviyeler kısmına gelecek olursak bir merkez bence geçerliliği ispatlanmış bir takviye ya da yöntemi kullanır başarı oranını artırmak için. Ama tıbbi olarak kanıtlanmamış bir şeyi çok da kullanmak istemiyor semra hanım. Ne zararı olabilir ki kaç kişi kullanıyor dediğimiz şeylerin içeride nasıl bir etki yaptığını 10 yıl sonra karşımıza ne çıkaracağını bilemiyoruz. Bilimsel bi kanıt yoksa elimizde.
Mesela benim şuan takip doktorum dedi ki 8. Haftadan önce hiçbir takviye vermem 30 yıl sonra o embriyoda ne gibi bir soruna yol açacağını bilemeyiz dedi

Mutlu1anne Mutlu1anne dün eve geldikten sonra şükür kanama olmadı bugun itibari ile 2 ye çıktı ignem bakalım şuan herşey iyi gözüküyor gün içerisinde ne olur yaşayarak öğreneceğiz ama dünden itibaren sırt ağrılarım arttı sabırla bir an önce c.tesi gelmesini bekliyorum o gün hem Memorial Yücel hoca ya hem de normal bir kadın doğum doktoruna randevum var bakalım ne diyecekler 🤷🏼😊 umarım sende iyisindir 🙏 herkes için güzel bir gün olur inşallah 🙏

Şansınıza denk gelmiş öyleyse 😂 normalde hiç görünmüyor talep edilince zar zor işte ayarlanıyor. Ben hiç görmedim mesela. Nerdeyse 6 aydır aktif şekilde gidip geliyorum.
Ben de kasımdan beri her ay memorialdaydım. 3 opu oldum, 2 kere yumurtalar pgtden sağlıksız geldi, bir kere de pgtye gidemeyen az gelişmiş yumurtaları ben ısrarla transfer ettirdim ve negatif oldu. Bence ben de zor bir hastayım. 3 deneme yaptım bir sürü para verdim. Ama ne bir kez olsun semra hanımı gördüm ne tedavimde bir şey değiştirildi ne de bir öneri yapıldı. Yeni bir tedavide de yapılacak şeyin aynı olduğu söylendiği için merkez değiştirdim. Yaşım 41, bu yüzden umutsuz vaka katagorisine alıp parası yettiği kadar denesin deniyor bence… doktorlardan hastaneden şikayet edemem, ama ilk görüşmede verdikleri umutla tedavi süreci tamamen alakasız..

Ben de kasımdan beri her ay memorialdaydım. 3 opu oldum, 2 kere yumurtalar pgtden sağlıksız geldi, bir kere de pgtye gidemeyen az gelişmiş yumurtaları ben ısrarla transfer ettirdim ve negatif oldu. Bence ben de zor bir hastayım. 3 deneme yaptım bir sürü para verdim. Ama ne bir kez olsun semra hanımı gördüm ne tedavimde bir şey değiştirildi ne de bir öneri yapıldı. Yeni bir tedavide de yapılacak şeyin aynı olduğu söylendiği için merkez değiştirdim. Yaşım 41, bu yüzden umutsuz vaka katagorisine alıp parası yettiği kadar denesin deniyor bence… doktorlardan hastaneden şikayet edemem, ama ilk görüşmede verdikleri umutla tedavi süreci tamamen alakasız..
Üzüldüm sizin adınıza. Bende açıkcası acayip şekilde değiştirme düşüncesindeyim.
Ama dediğiniz gibi bunun hastanenin imkanları yada işte hemşirelere soru cevap yada doktorlara ulaşma gibi bi durumdan kaynaklandığını söyleyemem
Çünkü gerek hastane konforu gerek hemşire doktorlar işini iyi yapıyor ama dediğiniz gibi tek düze bir tedavi yöntemi bana açıkçası tembellik geliyor heleki siz gibi artık hastanın durumu belli ve değişim şartsa kolaycılık olması adına aynı tip tedavi uyguluyorsalar açıkçası bana bu saçma gelir kaldı ki hepimiz işin içindeyiz hepimize saçma gelir.

Yani şimdi bende kendimden Örnek vereyim yumurta kalitesiz dediler ee tamam ikinciye başlayacak olduk ertelendi hormonlardan ama ertelenmeseydi gene aynı ilaç aynı tip yöntem. Bir tezleri varsa yöntem değişikliği yapılmıyorsa biraz insanın tuhafına gidiyor. Gerçi benim Daha ikinci denemem diye tanıyamadıklarını düşünürek bi şans daha veriyorum merkeze. Ama eğer ki randıman almazsam kesinlikle siz gibi değiştiririm.
Siz nereye geçmiştiniz buradan ?

Mutlu1anne Mutlu1anne sende dış takipliydin demi merkeze gittiğinde transfer için muayene yapmışlar mıydı
hayır canım. transfer öncesi gönül hanımla görüşmek istedim rapor almak için. onu görüşürken gönül hoca gel bi bakalım istersen burada muayene edelim dedi. yok hocam nasılsa buradan dönüş olmayacak aşağıda bakıcaksınız nasılsa dedim:) tamam o zaman dedi. ben vajinal muayenede çok zorlandığım için istemedim ama gönül hoca teklif etmişti.
ama o gün şeyi sormuştum hocam bi 2, gün bi 11, gün muayeneye gititm ve direk ovitrelleyi vurdum erken değil miydi falan dedim. ama senin e2 değerin çok yüksek gelmiş 11, günü yani bu ay erken yumurtlamışsın sen onu baz alarak ovitrelle günü veriyoruz dedi.

Üzüldüm sizin adınıza. Bende açıkcası acayip şekilde değiştirme düşüncesindeyim.
Ama dediğiniz gibi bunun hastanenin imkanları yada işte hemşirelere soru cevap yada doktorlara ulaşma gibi bi durumdan kaynaklandığını söyleyemem
Çünkü gerek hastane konforu gerek hemşire doktorlar işini iyi yapıyor ama dediğiniz gibi tek düze bir tedavi yöntemi bana açıkçası tembellik geliyor heleki siz gibi artık hastanın durumu belli ve değişim şartsa kolaycılık olması adına aynı tip tedavi uyguluyorsalar açıkçası bana bu saçma gelir kaldı ki hepimiz işin içindeyiz hepimize saçma gelir.

Yani şimdi bende kendimden Örnek vereyim yumurta kalitesiz dediler ee tamam ikinciye başlayacak olduk ertelendi hormonlardan ama ertelenmeseydi gene aynı ilaç aynı tip yöntem. Bir tezleri varsa yöntem değişikliği yapılmıyorsa biraz insanın tuhafına gidiyor. Gerçi benim Daha ikinci denemem diye tanıyamadıklarını düşünürek bi şans daha veriyorum merkeze. Ama eğer ki randıman almazsam kesinlikle siz gibi değiştiririm.
Siz nereye geçmiştiniz buradan ?
kızlar aslında bence bütün merkezler tek düze aynı tedaviyi uyguluyorlar.
memorialden önce bahçecideydin orası da aynı.

CANIM sen tekrardan bir tedavi daha mi oldun yücel hocada, aslında yaşına göre bence senin herşeyin iyi.Yazdıklarini okudum Aret hoca ya başlaman çok doğru bir karar, bence bu sefer herşey güzel olacak 🙏

hayır canım. transfer öncesi gönül hanımla görüşmek istedim rapor almak için. onu görüşürken gönül hoca gel bi bakalım istersen burada muayene edelim dedi. yok hocam nasılsa buradan dönüş olmayacak aşağıda bakıcaksınız nasılsa dedim:) tamam o zaman dedi. ben vajinal muayenede çok zorlandığım için istemedim ama gönül hoca teklif etmişti.
ama o gün şeyi sormuştum hocam bi 2, gün bi 11, gün muayeneye gititm ve direk ovitrelleyi vurdum erken değil miydi falan dedim. ama senin e2 değerin çok yüksek gelmiş 11, günü yani bu ay erken yumurtlamışsın sen onu baz alarak ovitrelle günü veriyoruz dedi.
Ben muayene olmayı isterdim açıkcası birde onlar baksın ne durumda diye bakmamaları tuhafıma gitti gerçi iş işten geçti de ben rahim kalınlığını merak ediyorum şu dedikleri 3 çizgi oluştu mu oluşmadı mı ben daha regl olmadım 1 haftadır sadece lekelenme var ilaçları da bırakalı 1 hafta oldu bugün sanırım Yücel bey arayacakmış

CANIM sen tekrardan bir tedavi daha mi oldun yücel hocada, aslında yaşına göre bence senin herşeyin iyi.Yazdıklarini okudum Aret hoca ya başlaman çok doğru bir karar, bence bu sefer herşey güzel olacak 🙏
Evet tatlım, martta da 7 yumurta topladılar, 2 embriyo pgtye gönderildi ve ikisi de sağlıksız geldi.. yücel bey aynen böyle devam edeceğiz dedi.. yani zar atmak gibi.. farklı bir tedavi belki bende işe yarar diye aret kamarla başlayacağım bir kaç güne… tamamen zıt bir tedavi biliyorsun ama şansımı deneyeceğim 😅😅

X