Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok saçma değil mi? Neden bana yalan söylüyorlar? Ben yoldayım, geliyorum dediğimde doktorunuz sizi arayacak zaten demişti hemşire. Elli kere sordum, emin misiniz, arayacak mı dedim, evet, tabii ki dedi. Dosyam orada, tüm bilgilerim orada. Bana bu yaptıkları hiç etik gelmedi. Elbette orada tedavi gören tek kişi ben değilim ya da negatif sonuç alan, ama bu yapılan çok ayıp. Zaten incinmiş bir insanı daha da incitmeye hakları yok. Yarın sabah Semra Hanım ile görüşme talep edeceğim. Kendisinin yüzünü bile görmüşlüğüm yok, birkaç kez talep etmiştim ama görüştürmemişlerdi. Çok meşgulmüş, zaten oraya pek gelmiyormuş falan. Ghosting yapıyorlar resmen.
Günaydın hemşirelere ısrarcı olursanız Semra hoca yi ayarliyorlar ben ilk randevu talebimi Semra hanım için talep etmiştim ama hemşireler hemen yapmamislardi ısrar edip ben Semra hanım için geliyorum dediğimde ancak oldu. İnsan haklı olarak iyi yada kötü bir cevap almak istiyor haklısınız.. bu süreç zaten zor ve yıpratıcı 🙄😞

Çok saçma değil mi? Neden bana yalan söylüyorlar? Ben yoldayım, geliyorum dediğimde doktorunuz sizi arayacak zaten demişti hemşire. Elli kere sordum, emin misiniz, arayacak mı dedim, evet, tabii ki dedi. Dosyam orada, tüm bilgilerim orada. Bana bu yaptıkları hiç etik gelmedi. Elbette orada tedavi gören tek kişi ben değilim ya da negatif sonuç alan, ama bu yapılan çok ayıp. Zaten incinmiş bir insanı daha da incitmeye hakları yok. Yarın sabah Semra Hanım ile görüşme talep edeceğim. Kendisinin yüzünü bile görmüşlüğüm yok, birkaç kez talep etmiştim ama görüştürmemişlerdi. Çok meşgulmüş, zaten oraya pek gelmiyormuş falan. Ghosting yapıyorlar resmen.
Kesinlikle katılıyorum. Bende ilk tedaviden sonra Bazı konularda saçma bulmaya başladım Memorialı.
Biraz amiyane tabirle gittiğinizde de gazınızı alıyorlar. Yani negatifse biraz öyle oluyor. Benim çok mantıksız bulduğum yerleri var ama işte laboratuvar iyi falan diye gidiyoruz.

Tekrar merhabalar
Nasıl Semra hanım yokmuş ? Sürekli orada . Ben muayeneye girerken sürekli karşılaşıyorum.Kaldi ki histereskopimi de o yaptı . Böyle saçma şey duymadım . Siz talep edin ,gorusturmek zorundalar .

Surecin sorunsuz gitmesine çok sevindim . Hastane konusunda birşey diyemiyorum maalesef .İstanbuldaysan herşey ekstra zor 😔

Folidocenin içindeki B12 yeterli mi inan bilmiyorum . Bende hepsini sormak istiyorum . Bu yakınlarda tekrar baktırmak istiyorum degerlerime . 2 ay önce falan insülin direnci var denilmisti . Rafine şekersiz ve düşük karbonhidratla besleniyorum son 40 gündür . Bakalim değişen birşey oldu mu ...
Benimde kolesterol üm yüksek genelde dikkat etmem lazım ama hiç dikkat edemiyorum.Kocaelideyim ama Bir türlü bulamadım randevu ya

Tekrar merhabalar
Nasıl Semra hanım yokmuş ? Sürekli orada . Ben muayeneye girerken sürekli karşılaşıyorum.Kaldi ki histereskopimi de o yaptı . Böyle saçma şey duymadım . Siz talep edin ,gorusturmek zorundalar .
Dün Semra hanım hastanedeydi hatta biz Aysu hanım i bekliyorduk bekletmeyin felan dedi

Tekrar merhabalar
Bana da bu şekilde söylediler 2. Tedavi için görüşmek istedim işte haftanın 3 günü burada Semra hanım bu görüşmenizde olamaz ama bi sonrakine talep edin hemşirelerden ayarlanır dediler.
Sonra aklıma bin bir türlü soru geldi kurul diyorlar öğlen toplanıyor Semra hocayla diğer hocalar görüyor dosyayı deniyor ama o gün orada yok mesela onca insanın dosyasını nasıl takip ediyor günü gününe kafamızda soru işaretleri.
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi zor hastalarla ilgileniyor bence. Normal bi hastaysanız diğer doktorlar alışılagelmiş tedavi yöntemlerini uyguluyorlar. Yani benim kanaatimce.

Bana da bu şekilde söylediler 2. Tedavi için görüşmek istedim işte haftanın 3 günü burada Semra hanım bu görüşmenizde olamaz ama bi sonrakine talep edin hemşirelerden ayarlanır dediler.
Sonra aklıma bin bir türlü soru geldi kurul diyorlar öğlen toplanıyor Semra hocayla diğer hocalar görüyor dosyayı deniyor ama o gün orada yok mesela onca insanın dosyasını nasıl takip ediyor günü gününe kafamızda soru işaretleri.
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi zor hastalarla ilgileniyor bence. Normal bi hastaysanız diğer doktorlar alışılagelmiş tedavi yöntemlerini uyguluyorlar. Yani benim kanaatimce.
Ben muayeneye gittiğimde hep görüyorum hastanede. Bence hemşireler uğraşmak istemiyorlar. İlk muayene ve histereskopi disinda görüşmedim fakat istenildiğinde görüşülmesi gerekir diye düşünüyorum .

Kurul konusunu bilemem gerçekten ama yumurta toplama zamanında ilacı kesip toplama mi yapalım yoksa geriden gelen olabilir mi diye doz dusurme konusunda Semra Hanima sorucam demişti doktorum. O gün öğleden sonra mesaj geldi doz dusurulmustu . O yüzden öğlen dosyalara bakma kısmı doğrudur diye düşünüyorum .

Kizlarrrrr biraz panik oldum günlük pedi ortası komple açık pembe kanamam var hafif de karın ağrım hemşire grubuna yazdım cevap bekliyorum 🤷🏼 böyle yaşayan var mı 6. Hafta ya geldim ama daha kese görmek için 29 unda randevum var

Arkadaşlar bıgün 6. Günüm 5. Gün embriyosu

Eklentiler

• 581F30DF-D3BA-4F2C-B076-038DB10AD354.jpeg
    581F30DF-D3BA-4F2C-B076-038DB10AD354.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 736F546F-11BD-49A4-A987-FB5A727139C0.jpeg
    736F546F-11BD-49A4-A987-FB5A727139C0.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 44
Kizlarrrrr biraz panik oldum günlük pedi ortası komple açık pembe kanamam var hafif de karın ağrım hemşire grubuna yazdım cevap bekliyorum 🤷🏼 böyle yaşayan var mı 6. Hafta ya geldim ama daha kese görmek için 29 unda randevum var
Bence panik olmayın ,bu tarz kanamalar tüp bebekte çok olabiliyor .Sakince uzanın . Doktorunuzdan haber bekleyin . Birşey olmaz inşallah .

canım sakin ol, eve gitme imkanın varsa eve git uzan progestan dex iğnenden bir tane daha vur bakalım hemşireler ne diyecek. böyle durumlarda hemşire yerine direk yücel hocaya mesaj at bence daha hızlı dönüş alırsın. çünkü hemşireler doktora sorcak ordan cevap atacak sen direk doktorla muhattap ol. evde de yat dinlen bir süre rapor al bence kanama dursada gitme dinlen evde

Kocaelinin de pek bir farkı yok İstanbul'dan . İnşallah bulabilirsin randevu ...
8 Mayıs a özel doktor randevusu alabildim fakülteden zaten Aysu hanım pozitif olursa kullanmaya başlarsın dedi tutunmaya etkisi yok dedi.Bakalım öncesinde randevu bulabilirsem halletmeye calışacagım

Ben muayeneye gittiğimde hep görüyorum hastanede. Bence hemşireler uğraşmak istemiyorlar. İlk muayene ve histereskopi disinda görüşmedim fakat istenildiğinde görüşülmesi gerekir diye düşünüyorum .

Kurul konusunu bilemem gerçekten ama yumurta toplama zamanında ilacı kesip toplama mi yapalım yoksa geriden gelen olabilir mi diye doz dusurme konusunda Semra Hanima sorucam demişti doktorum. O gün öğleden sonra mesaj geldi doz dusurulmustu . O yüzden öğlen dosyalara bakma kısmı doğrudur diye düşünüyorum .
Semra hocanın benim dosyamdan hiç haberi yoktu özellikle doktor sorarsa bakıyor bence.Hatta ipek Hocaya neden düşük doz başladınız diye sordu

X