Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba 3 yıldır bebek olmuyordu aşılamaya gidelim dedik regli beklerken regl olamadım ve meğer hamileymişim çok sürprizdi ve çok sevinmiştik. Ama sevincim gazla sürmedi kanamam başladı doktor evde düşer kendiliğinden dedi gönderdi. Ağrılarım ve kanamam arttı doktor yine normal dedi. Ama meğer dış gebelikmiş sol tüpümü bebek patlatmış ve iç kanama geçirdim açık sezeryanle aldılar sağ tüpü. Tek çare tüp bebek dediler ama tüp bebek öncesi bağırsakların tüplerin birbirine yapışmış çok şiddetli yapışıklık var dedi. Cerrah görmesi gerek dedi. Yumurtalıklarımın üzerine bağırsaklarım atkı gibi dolaşıp yapışmış. …
Acaba sizin yapışıklık ne düzeydeydi hamile kalmam bu yapışıklıkta çok ağrın olur dedi razıyım dedim. Ama galiba sıradan bir ağrı değil..
size ne soracağımı bile şaşırdım şuan öyle çıkmazdayım ki tüp bebek tutar mı derken yapışıklık çıktı. Allahım hepimize yardımm etsin
Sizin yapışıklıklar nasıl kontrol altına alındı süreciniz nasıldı anlatabilir misiniz ?

Yiğit beye miyom ameliyatı olmuştum o zamanlar Kocaeli üniversite hastanesindeydi.doktor seçiminiz süper kendisi aşırı iyi ve naif doktorlardan birisidir inşallah sonucunuz da istediğiniz gibi olur

Yiğit beye miyom ameliyatı olmuştum o zamanlar Kocaeli üniversite hastanesindeydi.doktor seçiminiz süper kendisi aşırı iyi ve naif doktorlardan birisidir inşallah sonucunuz da istediğiniz gibi olur
Yaaa kesinlikle size katılıyorum, inanılmaz guzel bir adam kendimi hep iyi hissettim, onun enerjisinede çok inanıyorum, insallah güzel olacak size de çok geçmiş olsun

Herkese merhaba dondurulmus tup bebek tedavisine başlayacağım insallah ama adet göremediğim icin ve Rahim inceliği olduğu için tedavi nasıl olacak hiç bilmiyorum tahlil istedi doktor devlette yaptirdim hepsini göndereceğim ama numarayı yazdığım kagidi kaybettim bilen varmi kızlar hemşire hattının yani

Hemşire hattının numarası 0 (549) 314 68 96. İnşallah herşey sizin içinde çok güzel olur.

Arkadaşlar merhaba süreci bilmediğim için soruyorum pgt li tüp bebek tedavisine baslayınca şehir dısında olursa orada ne kadar kalmak gerekiyor? Pgt li tüp bebek önerildi yasadıgım sehirde bu tür tüp bebek işlemi yok

Canım merhaba ben pgt yaptırdım ama şehir dışı değildim pgt toplama sonrası yumurta ile sperm birleştiren sonra embriyo oluşunca 5. Veya 6. Gün takip edildikten sonra pgt testi yapılıyor bu süreçte sizin beklemenize gerek yok bence toplama aşamasına kadar olan süre belki önemlidir o da yumurta toplama yapılacağı süre sizin bünyenize bağlı diye düşünüyorum ama umarım şehir dışı yaşayan arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir.

Bana sabah gel gibi birşey demediler, ama öğleden sonra da kan veremeden dönmek istemiyorum, zaten zor sabrediyorum
Hemşire hattına sor istersen bizi de haberdar et lütfen olur mu inşallah güzel haberini alırız biz sonuç çıkana kadar Memorial da beklemistik heyecandan sbf sonra da Yücel bey ile görüştük

Reactions: sbf
günaydın kızlar, haber beklediklerimiz güzel haberlerle dönsün inşallah .
ben bu gece göğüs sancısından uyuyamadım. hayatta sütyensiz yatamayan ben gece kalktım sütyen çıkardım çok ağrıdı acıdı , var mı sizlerde de bu kadar ağrı?
bugüne kadar hiç acı sızı bi şey yoktu bi anda oldu.

Benim başından beri var gögüs ağrım var bugün yine betaya baktıracam kasık ağrım yok ama tuvalete gidince peçete ile sildiğimde leke geliyor açık renkte bugün doktora iğne yazdıracam inşallah beta artış yapmıştır

inşallah canım merak etme benimde 2 gün önce hafif bi geldi iki üç kere sonra kendiliğinden geçti

Kan s
Kan sulandırıcı iğne veya ilaç lekelenme yapıyor olabilir? İğneyi göbekten yapmak istemiyorum farklı yerden yapan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…