Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tebrik ederim canim. Keseye ve kalp atislarina bakiyorlar. Ben de yasin ve meryem surelerini okumustum.

Benim ara ara cok sancim oluyo belim karnim bacaklarim flb agriyo normal bi durum mu? Bir de doktor size dinlenmeniz gerekiyo arabaya binmeyin fln dedi mi? Benim arkdsm arabaya binmiş ve düşük yapmış. .

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kendimi özetleyeyim 2 aşılama, 1 taze ve 1 donmuş blastokist transferden sonra merkez arayışındayım. Sorun sperm sayı azlığı ve

hareketsizlik. Siz orda yaptıranlar olarak süreci ve kullandığınız ilaçları yazar mısınız? (vitamin vs.) Daha önce tedavi olduğum merkez de

birşeylerin eksik yapıldığı düşüncesindeyim bunu sormam bu yüzden? Ekime kadar araştırma yapacağım raporum o zaman çıkacak 3 yılım

dolduğu için. Şuan yapılamayan histeroskopi kaldı o da ay sonu gibi yapılacak inşallah.

Ben de Memorial derim canım. Laboratuvarı çok iyi. Doktorları da çok tecrübeli.Tüp bebek fiyatı 2100 Euro. İlaçlar sana ait. İlaçlar kişiye göre değişiyor. Allah yardımcın olsun.

canım merhaba maşallah bebişin de sende iyisindir inşallah. Ben araştırma yapıyorum da Ekim de raporum çıkacak. Sana sorularım olacak yardımcı olabilir misin?

Memorialde rapor geçiyor mu? Raporlu fiyat hakkında bilgin var mı? Rapor a cüzi bir indirim oluyor diye duydum öyleyse eğer ilaçları ssk lı şekilde alabiliyor musun? Bir de bizim erkek infertilitesi sayı az ve ileri hızlı hareket yok her merkez farklı alanda başarılı derler ya erkek infertilitesinde başarı oranları nedir?

Cnm hoşgeldin aramiza.. Tedavi herkes icin farkli uygulaniyo yumurta rezervi ne kalitesine göre onun birsey diyemem.. ama ilaclar konusunda hastanenin yaninda eczane var indirimli veriyo ilaclari.. Hastane ve doktorlar cok iyi imsi yöntemi uygulanir size de büyük ihtimal ama önemli olan rabbimin ol demesi.. Allah yardimcin olsun..

Teşekkür ederim Merveciğim.. İyiyiz şükür. Ben genetik bir hastalık nedeniyle pgt li tüp bebek yaptırdığımdan erkek infertilitesi hakkında birebir tecrübem yok ama duyduğum kadarıyla Memorial erkek infertilitesinde iyi. Hastanenin sayfasını incelersen orada açıklamalar da var. Rapor da geçiyor. Hastane indirim yapıyor. Ama benim raporum olmadığı için indirim miktarını ve ilaçlarda indirim yapılıp yapılmadığını bilemiyorum.İlaçları hastaneye yakın eczanelerden temin edebilirsin. Biz ateş eczanesinden almıştık.

yumurta rezervimle ilgili problemim yok yaklaşık 8-9 gün iğneden sonra opu oluyor.şuan görünen tek sorun sperm sayı ve hareket azlığı.bide pıhtılaşma eğilimi var. sağol canım Allah razı olsun. Ön görüşme yapacağım evraklarımla gidip nasipse.

sağol canım benim ön görüşme için gideceğim nasipse histeroskopiden sonra

Pihtilasma icin igne ve hap veriyorlar kan sulandirmak icin. . Biz de erkek unfertilitesi vardi imsi yöntemi uygulandi spermleri cok fazla büyütüp arasindan en iyi kalitede ki spermi seciyorlar.. ins pozitif sonuc alirsin dua et bol bol bizim dualarimiz sizlerle.. Transferden sonra ben uzerime ya musavvir yazip taktim, Allah in sekil veren ismi, Sende arapca olarak yazip takabilirsin inanmak cok önemli ama ins rabbim herkesin yüzünü guldursun.. Unutma ZAMANLA DEĞİL , DUAYLA GELİR BEKLENEN... :)

sağol canım Allah razı olsun

Tedaviye baslayip gonal f kullanan varmi catlatma iğne si ve gonsl f kaldı verebilirim soguk zinciri bozmsdim dolapta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile olan var mı

Ben hamileyim canım. İdefix, umudumm birçok arkadaş var. İdefixi epeydir görmedim. Bu arada elinde kalan ilaçları hemşirelere verebilirsiniz. Onlar ihtiyacı olanlara veriyorlar. Zaten insanlar ilaç var mı diye hemşirelere soruyor. Senin tedavin bitti mi ? Ne aşamadasın ?

3.gunu embriyolarimin.bu gün transfer etmediler haber bekliyorum 4.gun yaparlarmi acaba yoksa cumartesi

Merhaba Second ;

Hakkında hayırlısı olsun. 2. bebeğin için mi tedavi düşünüyorsun ? :26:

Evet canım hayırlısıyla inşallah.
İlk tedavimde 4 embriyo nakledildi biri tutundu şükürler olsun oğlum 6 yaşında şu an

İikinden 5 yıl sonra yaptırdığım ikinci tedavide kalan 2 embriyo ikinci gün nakledildi sonuç negatif.

3.tedavim inşallah aralık ocak ayı gibi olabilir.

Çok dikkatlisin bu arada

3.gunu embriyolarimin.bu gün transfer etmediler haber bekliyorum 4.gun yaparlarmi acaba yoksa cumartesi

Memorial mümkün olduğunca 5. gün transferini tercih ediyor. Muhtemelen senin de transferin 5. gün olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun. Sonu bebişli olsun inşallah

Allah oğluşuna uzun ve güzel bir ömür versin. Ben de ocak ayında yapılan tedavimde hamile kalmıştım. Darısı başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…