- 20 Mart 2014
- 35
- 2
sizlerin sıkıntınız neydi arkadaşlar tabi özel değilse.. birde Memorialda histeraskopi yaptırdınızmı..
benim 7 negatiften sonra şu anda ilk olarak histereskopi yaptırmam daha uygun olacak sanırım.
Canım ben hiç yaptırmadım.istanbula gelmeden önce yumurta rezervinde azalma var dediler.İstanbul'da memorıala geldim tahlillerim yapıldı.rahim filmi çekildi.hiçbir problem yok dediler..bizde tüp bebek yaptıralım dedik çok şükür yavrum tutundu işte böyle canım.herhangi bir şeye ihtiyacın olursa buradayım görüşürüz.
sağol canım.. benimde rahim filmime göre hiç bir sıkıntı yok herşey normal.. bakalım Semra hanım ne diyecek.. önceki doktorum histereskopiye sende gerek yok demişti ben çok ısrarcı davranmıştım.. zaten bizde erkek infertilitesi var ama bukadar olumsuzdan sonra insan herşeyi inceletmek istiyor..
Canım memorial erkek infertilitesinde çok iyiymiş öyle duydum.sana tedaviye başlayacağın zaman bir önerim var keçi boynuzu kürünü mutlaka uygula eşine sperm sayısını arttırıyor.bu arada memorıal her şeyi inceliyor canım.inşallah iyi haberlerini bekliyorum.
merhaba arkadaşlar. bugün 7. tedavimde negatifi gördüm.. doktorumdan memnunum aslında çünkü 3 yumurtam vardı hepsi döllendi ve üç taneyide transfer yaptı ama buda tutmadı ne yazıkki olmayınca olmuyor.. sıkıntımız eşimin sperm sayısı çok az, hareket ve morfolojisi kötü..
8. tedavimde memorial şişliye geçmeye karar verdim Semra hanımdan 27 mayısa randevu aldım ama kararsız kaldım sizce Nur Hanımmı Semra Hanımmı.. çok yabancı olduğum için o hastaneye doktor konusunda kararsız kaldım.. ekip çalışması oluyormuş galiba öyleyse doktorunda çok önemi olmuyor sanırım..
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum hakkinda hayırlısı olsun 2gundur tatildeyim internet yok seni merakimdan hef yerde internet aradim sali gunu döneceğim ama dayanamadım merakimdan Rabbim hayirlisi ile verecek inşallah arkadaşım dua edelim inşallah Rabbim sabrini artirsin canım arkadasim
İnşallah,bi cocugun olunca ikinciye böyle heycanlanmazsın dedıler.ama ben daha çok heycanlıyım sankı hiç anne olmamış gibiyim.biran önce başlamak için can atıyorum.fıyatlar değişmistir muhtemelen.eceyı kontrole götürdüğümde görüşücem bakalım.Canim hosgeldin. Kismetse bir kizim olacak teyzesi. Cinsiyeti dun belli oldu.
Tugcecigim hadi Allah yardimcin olsun. Sonu bebisli olsun insallah..
Aynı benim gibi nur hanım erkeğe benziyor dedi,sonradan kız dedi ve isimler bidahakı cocuga dedık.ege düşünmüştük uyumlu olsun diye ece koyduk.doğumdan sonra bile 12 gün tam karar verip koyamadık ismini..Çok sağol canım. Henüz ismimiz yok teyzesiKızımıza baştan erkek dendiği için birkaç erkek ismi belirlemiştik. Kız denince isimler yandı Bakalım güzel bir isim seçeceğiz inşallah. Ama isim belirlemek gerçekten çok zormuş
Arkadaşlar yazmış ama hepsı zaten ortak karar veriyorlar ama ben nur hanıma gittim.tüm olumsuzluklara karşi.beni hep neşelı yolladı o enerjısıyle .100 defada olmasa yine ona giderdim.tüm samimiyetimle söylüyorum..merhaba arkadaşlar. bugün 7. tedavimde negatifi gördüm.. doktorumdan memnunum aslında çünkü 3 yumurtam vardı hepsi döllendi ve üç taneyide transfer yaptı ama buda tutmadı ne yazıkki olmayınca olmuyor.. sıkıntımız eşimin sperm sayısı çok az, hareket ve morfolojisi kötü..
8. tedavimde memorial şişliye geçmeye karar verdim Semra hanımdan 27 mayısa randevu aldım ama kararsız kaldım sizce Nur Hanımmı Semra Hanımmı.. çok yabancı olduğum için o hastaneye doktor konusunda kararsız kaldım.. ekip çalışması oluyormuş galiba öyleyse doktorunda çok önemi olmuyor sanırım..
Arkadaşlar yazmış ama hepsı zaten ortak karar veriyorlar ama ben nur hanıma gittim.tüm olumsuzluklara karşi.beni hep neşelı yolladı o enerjısıyle .100 defada olmasa yine ona giderdim.tüm samimiyetimle söylüyorum..
merhaba canım.. 2014 de tüp bebek yapacaklar topiğinden seni hatırladım oradada Nur hanımdan bahsetmiştin, nasılsın canım iyisin inşallah..
bende Semra Hanımla ilk görüşmeyi yaptıktan sonra Nur hanıma yönelmeyi istiyorum oraya gidincede bunu belirteceğim canım..
inşallah sana uğurlu geldiği gibi banada uğurlu gelir canım..
İnşallah,bi cocugun olunca ikinciye böyle heycanlanmazsın dedıler.ama ben daha çok heycanlıyım sankı hiç anne olmamış gibiyim.biran önce başlamak için can atıyorum.fıyatlar değişmistir muhtemelen.eceyı kontrole götürdüğümde görüşücem bakalım.
Aynı benim gibi nur hanım erkeğe benziyor dedi,sonradan kız dedi ve isimler bidahakı cocuga dedık.ege düşünmüştük uyumlu olsun diye ece koyduk.doğumdan sonra bile 12 gün tam karar verip koyamadık ismini..
Arkadaşlar yazmış ama hepsı zaten ortak karar veriyorlar ama ben nur hanıma gittim.tüm olumsuzluklara karşi.beni hep neşelı yolladı o enerjısıyle .100 defada olmasa yine ona giderdim.tüm samimiyetimle söylüyorum..
Evladın 1.2. 'si olmaz. İnsan her seferinde aynı heyecanı duyar. Ben de kızımın bir kardeşi olsun isterim. 2 tane dondurulmuşuz da var ama benim yaş 36 :44: 2. bebek için fırsatım olur mu bilemiyorum. Allah bu bebeğimize sağlık ve ömür versin de 2. 'si kısmet. Ama inşallah sen Ece prensese bir kardeş vereceksinKardeş bu hayatta insana dayanak. Önemli birşey.
Biz de erkek diye bir iki parça mavi eşya almıştık. Bakalım daha isim için epey vaktimiz var.
İnşallah bende başlıycam ama sonbaharda.yine nur hanımla.ama bu sefer tek fark takiplere kızımla gidicem. Gerci eşim oraya kızımı götürmemi istemiyor kızıyor.orda o gün olumsuz sonuç almış olabılır ınsanların gözüne sokma diyor.nur hanıma ziyarete bile öğlen gidiyoruz ki kımse olmasın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım eşin çok haklı ben göz enerjisine çok inanıyorum.. biliyorsun nazarda göz enerjisi ile çok ilgili ve sevenin bile nazarı olabiliyor..
bugün adet oldum randevumu yarın 11.00 e çektirdim. doktorum Nur hanım olacak öyle karar verdim ama Nur hanım ay sonuna kadar şehir dışındaymış Ayşe hanım bakacak yerine.. ben zaten bu ay başlamayacağım canım ama bu adetten sonra histereskopi olmak istiyorum o yüzden bu ayıda bu şekilde değerlendirmek için randevumu aldım..
çünkü ben daha 4 gün önce negatif sonuç aldım bir hafta arayla tedaviye başlamam iyi olmaz.
Canim bir arkadas da birkac dusukten sonra laparoskopi yapildi. Tupleri alindi. Ilk tedavide hamile kaldi. Insallah senin de oyle olur. Gec de olsa sorunun bulunmasina sevindim.
Mrb arkadaslar Bende gecen hafta gıttım hastaneye benden yumurta rezermı öğrenmek ıçın amh kan tahlılı verdım bana folıbol bıde şekeri ilacı başladıklar size ılac verdılermı bu arada bızde erkek problemı var çok şükür canlı sperm çıktı başka hst nelerde bulunamadın teşe amelıyat oldu benım 5seferım bırı boş kesseydi en zorunda o esime ilaç başladılar Temmuz'da ısallah
arkadaşlar ben dün hastanedeydim.ben de dr nur hanımın hastasıydım.eşimi murat bey takip ediyordu.artık başlayabilirsiniz dedi.ben de durumu konuşmuk için gittim.nur hanım izindeymiş.ne zaman döneceğini falan belli değil dediler.net konuşmadılar.ayşe hanım ile görüştürdüler.ben ayşe hanımı tanıyordum.ilk görüşmemde önce ayşe hanım sonra nur hanım sonra da semra hocam muayene etmişti.ayşe hanım haziran adetinin 2.günü gel dedi fakat ben semra hanım ile devam etmek istiyorum.nur hanım yoksa hangi dr önerirsiniz.
arkadaşlar ben dün hastanedeydim.ben de dr nur hanımın hastasıydım.eşimi murat bey takip ediyordu.artık başlayabilirsiniz dedi.ben de durumu konuşmuk için gittim.nur hanım izindeymiş.ne zaman döneceğini falan belli değil dediler.net konuşmadılar.ayşe hanım ile görüştürdüler.ben ayşe hanımı tanıyordum.ilk görüşmemde önce ayşe hanım sonra nur hanım sonra da semra hocam muayene etmişti.ayşe hanım haziran adetinin 2.günü gel dedi fakat ben semra hanım ile devam etmek istiyorum.nur hanım yoksa hangi dr önerirsiniz.