- 10 Nisan 2014
- 13
- 1
Arkadaslar oncelikle ins yakin zamanda benislerinize kavusursunuz ben dr bir donem bu tedavileri gordum 2 defa biri tutmadi biri de adet gunu adet oldum ya dustu yada kimyasaldi sanirim hemen sonraki ay hamile kalmisim adet sokturucu ictigim halde kismet aklimdan.gecmezdi kendiliginden olacagi sanirim ilaclarinda etkisi var simdi 4 aylik oldu ayni seykeri yasadim bende ama pesini birakmayin derim rabbim ne kadar istediginizi bilir hayirlu zamnda nasip eder ins ben en cok kafaya takip pesine dustugum anda kavustum yavruma oyleki tekrar tup bebek icin sabirsizlanip biraz gecikmisti adetim adet sokturucu bile ictim zaman cabuk gecsin diye bisey sormak istiyotum arkadasim ilk denemesini yapti pazartesi test yapilacak ama uc gun once kanama oldu kahverengi once az sonra biraz yogun sonra kesildi kirmiziya dpnmeden doktoru progestani birakma dedi pazartesi test yapacak boyle bisey yasayan varmi aranizda yada bilgisi olan acaba tutmusmudur
Bugün tedaviye başladım. Tek yumurtam varmış.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün tedaviye başladım. Tek yumurtam varmış.
Kızlar merhabalar ;
Nasılsınız ? Epeydir yazamadım. Tedavide olan arkadaşlar durum nedir ? Hamişler hiç sesiniz çıkmıyor.Herşey yolunda mı ?
Tedavide olan arkadaşlarım her zaman duacınızım.. İnşallah mucizelerinize kavuşacaksınız
Canım tek yumurta ile hamile kalan çok arkadaş oldu. İnşallah sen de tek yumurta ile yavruna kavuşursun ? Şu an tedavide durumun nedir ? Transfer ne zaman ?
Çok şükür iyiyiz canım.ben 12. Haftadayım.senin cinsiyet belli olmuştur.neyin olacak.senin nasıl gidiyor.rabbim hayırlısıyla kulağımıza almayı nasip etsin..dikkat et kendine....
6. Günüm bu gün hafta sonuna yumurta toplsyabilirlermis dr öyle dedi 2tane biri diğerine yetismis once tek olur demişler di ama sans iste umarim hep devam eder. Iyi tarafindan bakiyorum istanbuldayim ve geziyorum:)
Umudum hani hamilelik takvimi yapmamışsın. :26: Maşallah canım sen de büyütmüşsün yavrunu. Benim 10. haftada erkeğe benziyor dendi ama değişebilir. Kısmetse bu cumartesi gideceğim sanırım netleşir. Sağlıklı , hayırlı olsun da hiç önemli değil. Şimdilik iyi gidiyor gibi. Ama tabii sırt ağrım , yemeklerden sonra şişkinliğim rahatsız ediyor. Senin nasıl gidiyor ?
İyi yapıyorsun. Moral çok önemli. Bizim bir arkadaşın da sadece 2 yumurtası vardı. 2 tane transfer edildi. Çok şükür hamile kaldı. Tek bebeği onunla....
Arkadasla bende ist.da dusunuyorum.fakat sisli memorial ile bahceci arasonda kararsizim.bana yardfimci olursaniz vok sevinirim.birde nekadara maloldu.malatyadan gelecegim de.allah hepimizin yardfimcisi olsun
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,yazarsın cumartesi.... benimde bugün sırt ağrım var.ve midem çok kazınıyor ne yiceğimi şaşırıyorum.iştahımda çok yok.tatlı ağzıma almıyorum.ekşi tuzlu çok yiyorum.senin iştahın nasıldı bu dönemler.takvim nasıl yapılıyor canım.
Arkadasla bende ist.da dusunuyorum.fakat sisli memorial ile bahceci arasonda kararsizim.bana yardfimci olursaniz vok sevinirim.birde nekadara maloldu.malatyadan gelecegim de.allah hepimizin yardfimcisi olsun
Arkdslar bnm yarin test günüm dü dayanamayip dün yaptm testi 33 cikti sonuc.. Doktorum pozitif ama deger düşük baslamış dedi kimyasal gebelik de olabilir mis yarin tekrar test yaptrcm.. sizin kac cikmisti sonuc böyle olup da sonradan degerleri artan var mi? Lütfen bilgi verir msnz? Kasik agrim oluyo midem kaziniyo gibi sanki bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim gönlünüzden geçen dilekleri kabul etsin inşallah...
Arkadaslar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim gonlunuzde ki muradi tez zamanda nasip etsin.. Allahıma şükürler olsun bugün hamile oldugumu ogrendim ve dünyalar benm oldu ins rabbim kucagimiza da almayi nasip eder bebislerimizi.. 3 hafta sonrasi icin randevu almami söyledi doktorum, sadece ultrason muayenesi mi oluyo yoksa kalp atislari da dinleniyor mu aydinlatirsaniz sevinirim? Bu arada tedavi gören arkadaslar bol bol meryem suresini okuyun turkcesiyle birlikte müthiş bir sure ins rabbim onun hurmetine sizlere de nasip etsin ..