Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hamile kalan arkadaslar embriyo kaliteniz nasildi.ve kscinci gun embriyosuydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim test günüm 19 mayis erken yapipta ogrenen varmi yada kaç gun once

Cnm ben test gününden 2 gün önce yaptm idrarda 2. Cizgi silik cikti kan testi yaptrdm onda çıktı. . 3. Gün embriyosuydunim ki biri 1. Kalite digeri2. Kalite suan 6. Haftamdayim.. iki gun önce ultrasonda keseyi gördüm bi taneydi kese.. Galiba biri tutunamadi..

Hamile kalan arkadaslar embriyo kaliteniz nasildi.ve kscinci gun embriyosuydu

Canım 5. gün embiryosuydu. Kalitesi 5ab mi ne öyle bişey. Tam hatırlamıyorum. En kaliteliden bir düşük demişlerdi. Ben test gününden 2 gün önce yaptırdım galiba. Emin değilim. Aşırı mide yanmam olmuştu. Doktorumu aradım. İlaç kullanamazsın en iyisi git kan testi yaptır duruma göre bakalım dedi. Kan testinde 56 mı ne öyle bir değer çıkmıştı. Darısı başına olsun inşallah Ama test yaparsan kanda mutlaka çıkar. Erken yaptırmanın da ayrı bir stresi oluyor. Değer düşük çıktığından yükseliyor mu diye sürekli tekrarlamak gerekiyor. Yine de çok gerginsen kan testi yaptır derim.

Rica ederim. Hamisler nerelerdesiniz ? Idefix umudumm sesiniz cikmaz oldu. Bebisler nasil ? Cinsiyetler belli oldu mu :)

Canım iyiyim çok şükür bebişde iyi.doktor 16 haftada belli olur dedi.iki haftamız var mutlaka haber veririm.sen ne yaptın bebişin cinsiyeti ne çok merak ettim yaz bekliyorum.

Merhabalar bi bakıyım nasılsını diye dedim.ama tanıdık bir akasyam kalmıs.hepınıze hayırlı tedaviler birkaç ay sonra bende yanınızda olucam insallah o zamana kadar hepınıZın bebişleri olır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım iyiyim çok şükür bebişde iyi.doktor 16 haftada belli olur dedi.iki haftamız var mutlaka haber veririm.sen ne yaptın bebişin cinsiyeti ne çok merak ettim yaz bekliyorum.
Canim hosgeldin. Kismetse bir kizim olacak teyzesi. Cinsiyeti dun belli oldu.

Tugcecigim hadi Allah yardimcin olsun. Sonu bebisli olsun insallah..

Canım hayırlı olsun çok sevindim..teyzesi kurban olsun ona adı belli mi canım....

Çok sağol canım. Henüz ismimiz yok teyzesi Kızımıza baştan erkek dendiği için birkaç erkek ismi belirlemiştik. Kız denince isimler yandı Bakalım güzel bir isim seçeceğiz inşallah. Ama isim belirlemek gerçekten çok zormuş

Kesinlikle çok zor canım bir ömür boyu o ismi taşıyacak.isim seçeneklerin olursa bana söyle bende yardımcı olmaya çalışırım.çok öptüm arada yaz.görüşürüz.

merhaba arkadaşlar. bugün 7. tedavimde negatifi gördüm.. doktorumdan memnunum aslında çünkü 3 yumurtam vardı hepsi döllendi ve üç taneyide transfer yaptı ama buda tutmadı ne yazıkki olmayınca olmuyor.. sıkıntımız eşimin sperm sayısı çok az, hareket ve morfolojisi kötü..
8. tedavimde memorial şişliye geçmeye karar verdim Semra hanımdan 27 mayısa randevu aldım ama kararsız kaldım sizce Nur Hanımmı Semra Hanımmı.. çok yabancı olduğum için o hastaneye doktor konusunda kararsız kaldım.. ekip çalışması oluyormuş galiba öyleyse doktorunda çok önemi olmuyor sanırım..

Merhaba ensu Semra hanımla ilk görüşmeyi yapıyorsun ve Semra hanım ne yapılacağına karar veriyor sonrakı aşamaları istediğin doktorla yapıyorsun o zaman nur hanımı seçebilirsin. Bizde ilk görüşme Semra hanım yaptı.takibimi Aylin hanım yaptı.opii ve transfer nur hanım yaptı.şuan çok şükür Allah'ım 3.5 aylık hamileyim ...canım darısı başına inş.

sağoll canım benim aydınlattığın için.. inşallah bana uğurlu gelirsin bende tez zamanda hamiş kalırım..
inşallah bu son negatifim olur diyorum artık elimden başka birşey gelmiyor ne yazıkki..
canım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. maşallah.. çok öptüm..

İnşallah canım ilk denemede kalırsın.memorıal erkek kısırlığında çok iyiymiş arkadaşlardan duyuyorum.ilk denemede hamile haberini alacaksın bence.Allah razı olsun çok sağ ol... haberlerini bekliyorum görüşürüz canım..bende öptm

Kesinlikle çok zor canım bir ömür boyu o ismi taşıyacak.isim seçeneklerin olursa bana söyle bende yardımcı olmaya çalışırım.çok öptüm arada yaz.görüşürüz.

Evet canim liste yapacagim. Seceneklerimi yazarim. Senin cinsiyet ne zaman belli olacak ?

Hosgeldin ensu. Semra hoca oranin bolum baskani. Butun hastalarin tedavi sureclerini yakindan takip ediyor muayenelere de girebiliyor. Ama birebir hasta takibi yapmiyor. Ekip olarak calisiyorlar. Benim doktorum Nur hanimdi. Cok memmunum kendisinden. Insallah sen de bizler gibi mutlu sona ulasirsin.

Tamam listeni bekliyorum.bizimkisi 2 hafta sonra belli olur dedi doktor.değişebiliyor dedi cinsiyeti o yüzden erken söylemedi canım.

sağoll canım benim.. inşallah bu son tedavim olur diyorum bende artık.. Memorial uzun zamandır aklımdaydı zaten..
sende hamişsin sanırım çok sevindim senin adına.. son durumları hastaneye gittikce sizlerle paylaşırım..

Tamam listeni bekliyorum.bizimkisi 2 hafta sonra belli olur dedi doktor.değişebiliyor dedi cinsiyeti o yüzden erken söylemedi canım.

sizlerin sıkıntınız neydi arkadaşlar tabi özel değilse.. birde Memorialda histeraskopi yaptırdınızmı..
benim 7 negatiften sonra şu anda ilk olarak histereskopi yaptırmam daha uygun olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…