Bir an once adet olup gitsem çok stresliyim beklemek sinir bozucu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar şişli memorialda pgt yaptırdınız mı hiç? tedavi fiyat olarak ne kadar bir de hangi doktoru daha çok önerirsiniz. ben merkezimi değiştirmek istiyorum da iyi bir merkez arıyorum. pgt de uzmanı iyi olmalı. PGT yaptırmak zorundayım çünkü. bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen.
Memorial labarotuvarı çok iyi bir merkez ve genetik uzmanı da kendi bünyesinde bulunuyor (bir çok merkezler dışarıdan doktor ile çalışıyor). Yani pgt için çok uygun bir yer (hatta ordan ayrılan bir doktor hastaya pgt için bulunduğu merkezdense Memorialin daha uygun olucağını söylemişdi).
İnci tanesi var orda pgt yaptırıp kızı şimdi kucağında maşallah, Akasya var önceki sayfalarda görürsün şimdi hamile.
Fiyatlara gelince tüp bebe paket fiyatı 2100 euro+ilçlar 700-2000 tl arası (hastaya göre değişir, ben 680 tl harcamıştım ilaçlara)+embrio başına 350 dolar pgt (array yöntemi, sanırım artık fish yöntemi kullanılmıyor).
Doktorlara gelince, öncelikle bilmen gerekir ki, Memorial ekip olarak çalışır, ünite rehperi Semra hanım, hastalar onun kontrolu altında tedavi olunuyor ve gerekli olduğunda kendi de duruma müdahil oluyor. Hastayla uzman doktorlar ilgileniyor ve zaman zaman farklı doktorlar göre biliyor.
Benim doktorum Nur Dokuzeylül ve kendisinden çok memnunum, yorgunluğunu ve yoğunluğunu hastaya yansıtmayan bir doktor, dikkatli ve ilgili, aynı zamanda da şevkatli.
Mrb arkadaslar araniza yeni katliyrm uzun zamandır klübü takip ediyrm aslnda..Ben üçüncü tedavime basldm hepinize kolayliklar dlyrm.. Tez zamanda bebeklerimize kavusmamizi diliyorm.. Aranz da transfer öncesi akapunktur yaptiran var mi bilgi verirsenz sevinrm..
Hosbulduk canim :) Suan tedavi de olan var mi.. ben carsamba günü basldm .
Merhaba arkadaşlar, Memorial topiği kapanmış, bende yeni açmak istedim. Ben geçtiğimiz Haziran ayında 2. tedavime Mustafa Bey ile başlayacaktım ama benim adetimden 2 gün önce oradan ayrıldı. Bende başka merkeze geçtim, orda 2 transferim daha oldu ve maalesef negatif sonuçlar aldım.
4. deneme için Memoriala gitmek istiyorum. Oradaki doktorların çoğu ayrılmış, yeni doktorlar başlamış. Yakın zamanda tedavi görenler memnun kaldınız mı. Daha önce ilgisizlik ve kötü muameleden şikayetçi olan arkadaşlar vardı. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi bayramlar.
Merhaba,ben şuan tedavi aşamasındayım.baska bir hastahanede bir ,şişli memorialde şubatta bir ve bu ay ikincisi olmak üzere toplamda üçüncü denemem.Ben muayenelerime Nur Dokuzeylül ve Semra Kahraman ile başladım.Yumurta toplama ve aradaki gün aşırı ultrason takibim ve embriyo transferide dahil olmak üzere takibimi Müstecep Kavrut yaptı.Semra hanım zaten tartışmasız mucize gibi bir hekim.Takiplerin için Nur hanım ve Müstecep beyi tavsiye edebilirim.Ben şimdiye kadar onlarla devam ettim çünkü.Bol şans...
Tedavi aşamasından bahseder misin. Adetin2. Günü gittigimizde eşlerin gelmesine gerek varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol Baharcığım..Bu ay çok bereketli. İdefix de hamile.. İnşallah sen de hamilesin Hep pozitif düşün. Dua ediyorum sana