Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben iyiyim bebişte iyidir umarım :) yarın randevumuz

aldım canım sonuç negatif güzel şeyler yamayı isterdim ama nasip böyleymiş

Canım ne desem boş biliyorum ama pes etmiycezz. Ben de 2 kere negatif sonuç 3. Denememde de 5.haftada düşük yaşadım. Ama pes etmiycem. Mutlaka bir gün olucak bebeğim inanıyorumm. Senin kaçıncı denemendi. Bir de bana 3. Denemede rahim yaralama işlemi yapmışlardı. Düşük yaşasamda pozitif sonuç almıştım. Birdahakine bence sende rhim yaralama işlemi iste. Herşeyi deniycez artık bu yolda. Allah sabır versın hemen kendını topla ve bidaha başlaa tedaviye yılmak yokk

ne demek boş ben bu sefer daha iyiyim ikinci denemem pes etmemeyecem inşallah canım
sanada geçmiş olsun düşük olsada hamiş kalabiliyorsun inşallah olur canım

ne demek boş ben bu sefer daha iyiyim ikinci denemem pes etmemeyecem inşallah canım
sanada geçmiş olsun düşük olsada hamiş kalabiliyorsun inşallah olur canım

İnşallahhh en kısa zamanda güzel haberlerimizi alalım. Çok sevindim iyi olmana. Ben hemen toparlanamıyorum da herkesi kendım gibi sanıyorum☺️Ben pozitif sonuç alınca aman dedım boşuna üzülmüşüm o kadar bak işte hamıleyım dedım. Bidaki sefere de bebeğimi kucağıma alınca unutucam bütün üzüntülerimi biliyorumm☺️☺️Bende mayıs hazıran gıbı tekrar başlıycam. Tekrar geçmiş olsun canımm hep pozitif oll😊

yok şimdi okadar da iyi değilim ama çok dağılmayacam dedim ilki gibi dedim
biraz ağladım şimdi daha iyiyim inşallah seninde son tedavin olur bebişine kavuşursun canım
güzel günler yakında inşallah

Maşallah bebişine canım Nur Hanım ile mi devam ediyorsun ?

Bercestem üzüldüm canım. Ama yılmak yok. Bu yolda mücadele eden kazanıyor. Ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim. 2. tüp bebek denemem tutmadı. 3. dondurulmuşlarla hamileyim. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor. İnşallah en kısa zamanda herkes sağlıkla bebeğine kavuşur Dualarım sizlerle...

Berceste canım çok üzüldüm.benimde 1.de kürtaj oldu .ikinci tutmadı.çok şükür Allahıma 3.de oldu ....ama memorıal sayesinde oldu.sende kesinlikle vazgeçme memorial çok iyi bir yer eminim olacağına ...allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..hissettiğim kadarıyla çok pozitif birisin ben senin bebeğinin olacağına inanıyorum.kendine dikkat et canım

sağol canım sende çok çekmişsin inşallah bu sefer herşey yolunda olur ve alırsın bebeğini kucağına
evet pozitifim :) ama bugün birazcık değilim inşallah bugünleri gülerek hatırladığımız günler gelecek
çok sağol moral verdin canım

üzüntü hiçbirşeyi değiştirmiyor bugün biraz üzüntülü olacam ama yarın herşey yeniden başlayacak canım
Allah hayırlısını versin hepimize

Çok teşekkür ederim canım amin...ne zaman istersen yazabilirsin canım.arada bakıyorum.görüşmek üzere canım ....

Ben de iyiyim çok şükür. Tedavi açısından da beklemedeyim. Bana kalsa bu ay başlardım da, eşim şimdilik yanaşmıyor.

Yarınkı kontrolden sonra bizi de haberdar eyle. İn şee Allah güzel haberlerle gelirsin.

Canım hakkında hayırlı olsun. Sakın kendini bırakma, ağlamak istediğinde ağla, kendini ağlamayacağım diye çokta sıkma. Ancak
umudunu da itirme. Bak ben ilk gebeliğimi 4. denememde almıştım. Şimdi de 5 neqatife rağmen umudumu yitirmiş değilim. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Allah içine ferahlık versin. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

sağol sümeyyem iyiyim ilkten sıkı ağladıydım ama şimdi iyiyim yarında işe başlarım daha iyi olurum
umudumu yitirmedim hatta normal yoldan bile olur diyorum okadar yani Allahım ol desin yeterki

Sonucunu şimdi gördüm ve çok üzüldüm bizlerin de sınavı böyle işte, Rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah.. Rabbim bebek isteyip te bizler gibi çaba sarf edenlere, tüm isteyenlere nasip etsin maddi manevi güç versin inşallah canım...

idefix merhabalar..ya senın cınsıyet bellı oldu mu merak ettım..bu arada benimde çok şükür 7.5 haftalık oldu..allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın

Maşallah bebişin büyümüş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah, Henüz cinsiyeti öğrenemedim doktor görünmüyor daha küçük dedi bende meraktayım..Hayırlı sağlıklı olsun da inan hiç farketmez.. bu günleri görmek için çok uğraştık Rabbim herkese nasip etsin inşallah..

İnşallah canım.aynen öyle kızı erkeği yok hiç fark etmez ...ama yine de öğrenince yazarsın..... gerçekten çok uğraştık.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.kendine dikkat et canım.

Dr isimlerini yazarmisiniz mart sonunda semra Hanım ve nur Hanım'a muayene oldum prolaktin biraz yüksek çıktı nisan sonunda tekrar gideceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr isimlerini yazarmisiniz mart sonunda semra Hanım ve nur Hanım'a muayene oldum prolaktin biraz yüksek çıktı nisan sonunda tekrar gideceğim

Benim doktorum Nur Hanımdı. Ben çok memnundum. Müstecep Bey ve Murat Beyi de tavsiye ederim. Yeni gelen doktorlar hakkında ise bilgim yok. Hakkında hayırlısı olsun..

Cnm bende aylin hanima gidiyorum zaten hepsi bölüm baskani semra hanimla birlikteler hepsi birbirinden iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…