Baharcığım selam ;
Sanırım moral bozukluğu ile böyle hissediyorsun ama bence eşin senden vazgeçmez. Hepimizin kendimizi kötü hissettiği dönemler oluyor. Bu dönemlerde böyle negatif düşüncelere kapılıyoruz. Ama sakın kendini olumsuzluklara, kötü düşüncelere bırakma. İnşallah bebeğim olacak yuvam huzurla devam edecek diye telkinlerde bulun. Senin tedavi ne zamandı ?
Canım selam. Benim randevum çarşamba. Ama henüz gidip gitmeyeceğime karar veremedim. Gelişmeleri yazarım.
Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?
Sonuç aldın mıYaz bize.. Merakla , heyecanla bekliyorum sonucunu.. Allah yardımcın olsun
aldım canım sonuç negatif güzel şeyler yamayı isterdim ama nasip böyleymiş
Canım ne desem boş biliyorum ama pes etmiycezz. Ben de 2 kere negatif sonuç 3. Denememde de 5.haftada düşük yaşadım. Ama pes etmiycem. Mutlaka bir gün olucak bebeğim inanıyorumm. Senin kaçıncı denemendi. Bir de bana 3. Denemede rahim yaralama işlemi yapmışlardı. Düşük yaşasamda pozitif sonuç almıştım. Birdahakine bence sende rhim yaralama işlemi iste. Herşeyi deniycez artık bu yolda. Allah sabır versın hemen kendını topla ve bidaha başlaa tedaviye yılmak yokk
ne demek boş ben bu sefer daha iyiyim ikinci denemem pes etmemeyecem inşallah canım
sanada geçmiş olsun düşük olsada hamiş kalabiliyorsun inşallah olur canım
İnşallahhh en kısa zamanda güzel haberlerimizi alalım. Çok sevindim iyi olmana. Ben hemen toparlanamıyorum da herkesi kendım gibi sanıyorum☺️Ben pozitif sonuç alınca aman dedım boşuna üzülmüşüm o kadar bak işte hamıleyım dedım. Bidaki sefere de bebeğimi kucağıma alınca unutucam bütün üzüntülerimi biliyorumm☺️☺️Bende mayıs hazıran gıbı tekrar başlıycam. Tekrar geçmiş olsun canımm hep pozitif oll😊
ben iyiyim bebişte iyidir umarım :) yarın randevumuz
Berceste canım çok üzüldüm.benimde 1.de kürtaj oldu .ikinci tutmadı.çok şükür Allahıma 3.de oldu ....ama memorıal sayesinde oldu.sende kesinlikle vazgeçme memorial çok iyi bir yer eminim olacağına ...allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..hissettiğim kadarıyla çok pozitif birisin ben senin bebeğinin olacağına inanıyorum.kendine dikkat et canım
Maşallah bebişine canımNur Hanım ile mi devam ediyorsun ?
Bercestem üzüldüm canım. Ama yılmak yok. Bu yolda mücadele eden kazanıyor. Ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim. 2. tüp bebek denemem tutmadı. 3. dondurulmuşlarla hamileyim. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman oluyor. İnşallah en kısa zamanda herkes sağlıkla bebeğine kavuşurDualarım sizlerle...
sağol canım sende çok çekmişsin inşallah bu sefer herşey yolunda olur ve alırsın bebeğini kucağına
evet pozitifim :) ama bugün birazcık değilim inşallah bugünleri gülerek hatırladığımız günler gelecek
çok sağol moral verdin canım
ben iyiyim bebişte iyidir umarım :) yarın randevumuz
Ben de iyiyim çok şükür. Tedavi açısından da beklemedeyim. Bana kalsa bu ay başlardım da, eşim şimdilik yanaşmıyor.
Yarınkı kontrolden sonra bizi de haberdar eyle. İn şee Allah güzel haberlerle gelirsin.
Canım hakkında hayırlı olsun. Sakın kendini bırakma, ağlamak istediğinde ağla, kendini ağlamayacağım diye çokta sıkma. Ancak
umudunu da itirme. Bak ben ilk gebeliğimi 4. denememde almıştım. Şimdi de 5 neqatife rağmen umudumu yitirmiş değilim. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Allah içine ferahlık versin. Allah kolaylık versin.
idefix merhabalar..ya senın cınsıyet bellı oldu mu merak ettım..bu arada benimde çok şükür 7.5 haftalık oldu..allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın
Maşallah bebişin büyümüş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah, Henüz cinsiyeti öğrenemedim doktor görünmüyor daha küçük dedi bende meraktayım..Hayırlı sağlıklı olsun da inan hiç farketmez.. bu günleri görmek için çok uğraştık Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Dr isimlerini yazarmisiniz mart sonunda semra Hanım ve nur Hanım'a muayene oldum prolaktin biraz yüksek çıktı nisan sonunda tekrar gideceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr isimlerini yazarmisiniz mart sonunda semra Hanım ve nur Hanım'a muayene oldum prolaktin biraz yüksek çıktı nisan sonunda tekrar gideceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bende aylin hanima gidiyorum zaten hepsi bölüm baskani semra hanimla birlikteler hepsi birbirinden iyiler