Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar herkese selamlar

aylardir genetik testinin sonuclarini bekliyodum cok zor zamanlardi Allahim birdaha yasatmasin. son dusugum de trisomy 22 cikmisti ve kendimi inandirmistim bende genetik bir sorun olduguna.

Cok sukur benim ve esimin genetik test sonuclari normal cikti. Kac bantta bakilldi bilmiyrm

3 dusuk yaptim ve bizden kaynaklanan hic bir sorun bulunmadi. Bu durumda tup bebek tedavisini simdilik rafa kaldirdim dogal yoldan deniycem simdilik Allahim hepimizin gonlune gore versin.

Sorularima usenmeden cvp veren arkadaslara cok tesekkur ediyorum ozellikle Sumeyye. dualarim sizlerle Allaha emanet arada takip ederim sizlerin gelismelrini

Gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. İn şee Allah tüp bebeğin sıkıntısını yaşamadan tez zamanda sağlıklı evladınıza kovuşursunuz. Allah fazla arartmasın. Hakkında hayırlı olun.

akasya merhaba
ben de faranjit oldum, iltihap başlangıcı çıktı testte. Doktor 3 gün augmantin kullan dedi. İlaç kullanmak beni endişelendiriyor. Doktor sana hangi antibiyotiği verdi ve ilaç kullanımı için ne dedi?

Ozlemcigim ben rovamycine isminde bir antibiyotik kullandim. Prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyordu. Doktorum da kullanabilirsin dedi. En son carsamba gittim bebegimi gormeye. Cok sukur sorun yoktu. Gunu ile uyumluydu. Doktorum bu tarz durumlarda ilac kullanilir rahat ol dedi. Sen de rahat ol doktoruna guven bence. Allah korusun iltihap artması ve ates cok daha tehlikeliymis.

cevap için teşekkür ederim, inşallah bir an önce iyileşiriz :)

selam kızlar benim bugün 10. günüm
belirtilerim var ve kendimi zor tutuyorum test için
5. gün kahverengi bir akıntım geldi
inşallah tutmuştur kızlar yaaa

selam kızlar benim bugün 10. günüm
belirtilerim var ve kendimi zor tutuyorum test için
5. gün kahverengi bir akıntım geldi
inşallah tutmuştur kızlar yaaa

Merhaba uzun süredir girmiyordum forma ama fırsat bulunca okuyorum. İnşallah tutmuştur çok dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere canım. Senin sonucunu almak için girdim forma hayırlı haberlerini alırız inşallah.. Kalbini ferah tut...

hamilelik nasıl gidiyor inşallah sen ve bebeğin iyisinizdir. benim bu aralar bulantım arttı yemek yiyemedim hep halsizlik uyku .... senin nasıl gidiyor.. kendine iyi bak..

hamilelik nasıl gidiyor inşallah sen ve bebeğin iyisinizdir. benim bu aralar bulantım arttı yemek yiyemedim hep halsizlik uyku .... senin nasıl gidiyor.. kendine iyi bak..

idefix merhabalar..ya senın cınsıyet bellı oldu mu merak ettım..bu arada benimde çok şükür 7.5 haftalık oldu..allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın

anlatamam bugün kafayı sıyırmak üzereyim belirti diye bi gidip test yapıyım diyorum
valla çok duygusalım bugün stresten ağlama krizlerine girdim
biliyorum yanlış yapıyorum zarar veriyorum kendime ve bebişime
ama ya tutmadıysa diyorum
inşallah tutmuştur

Selam İdefixciğim

Ben de aynı durumdayım. SÜrekli uyumak istiyorum. Haftasonları hep evde uyuyorum. Halsizliğim çok fazla. İki gündür su gibi akıntım vardı. Aile hekimine ugramıştım. Allah korusun kesede sorun olabilir deyince bir stresle doktorda aldım soluğu. Çok şükür birşey yokmuş. Crinone jel yapabilir dedi. Ama gerildim. Doktor biraz öğüt verdi. Rahat ol, stres yapmaa vs vs .. Gel de bana anlat Böyle böyle geçiyor günler. İnşallah sağ salim hamileliğimizi tamamlayıp , sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Canım germe kendini. Allah'ın izniyle inşallah tutmuştur. Ben test gününden 2 gün önce kan testi yaptırmıştım. Kanda çıkmıştı. Çok gerildiysen bugün yaptırabilirsin bence.:26: Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle

Son düzenleme:
Serpil de sen de hep dualarımdasınız. İnşallah Rabbim yavrularınıza can verir kan verir. Ben bu akşam memlekete gidiyorum. Yine cepten bakacağım. Transfer saatini yazarsan dua edeyim.

ben ne yapacagımı bılemıyorum eger bebış olmazsa eşim ayrılmakta ısteyebılır.moralım çok bozuk

kızlar nasılsınız iyi misiniz akasya senin bu hafta Arda bey de randevun hangi gün ? Sümeyye canım sen nasılsın ?

ben ne yapacagımı bılemıyorum eger bebış olmazsa eşim ayrılmakta ısteyebılır.moralım çok bozuk

Baharcığım selam ;

Sanırım moral bozukluğu ile böyle hissediyorsun ama bence eşin senden vazgeçmez. Hepimizin kendimizi kötü hissettiği dönemler oluyor. Bu dönemlerde böyle negatif düşüncelere kapılıyoruz. Ama sakın kendini olumsuzluklara, kötü düşüncelere bırakma. İnşallah bebeğim olacak yuvam huzurla devam edecek diye telkinlerde bulun. Senin tedavi ne zamandı ?

kızlar nasılsınız iyi misiniz akasya senin bu hafta Arda bey de randevun hangi gün ? Sümeyye canım sen nasılsın ?

Canım selam. Benim randevum çarşamba. Ama henüz gidip gitmeyeceğime karar veremedim. Gelişmeleri yazarım.

Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ?

Sonuç aldın mı Yaz bize.. Merakla , heyecanla bekliyorum sonucunu.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…