- 13 Aralık 2013
- 45
- 3
- 34
Arkadaslar herkese selamlar
aylardir genetik testinin sonuclarini bekliyodum cok zor zamanlardi Allahim birdaha yasatmasin. son dusugum de trisomy 22 cikmisti ve kendimi inandirmistim bende genetik bir sorun olduguna.
Cok sukur benim ve esimin genetik test sonuclari normal cikti. Kac bantta bakilldi bilmiyrm
3 dusuk yaptim ve bizden kaynaklanan hic bir sorun bulunmadi. Bu durumda tup bebek tedavisini simdilik rafa kaldirdim dogal yoldan deniycem simdilik Allahim hepimizin gonlune gore versin.
Sorularima usenmeden cvp veren arkadaslara cok tesekkur ediyorum ozellikle Sumeyye. dualarim sizlerle Allaha emanet arada takip ederim sizlerin gelismelrini
Berceste hayırlı olsun canım. İnşallah müjdeli haberi alacaksın. Test tarihin ne zaman
inşallah canım test tarihim 1 nisan hayırlısı inşallah bizlerede tattırır rabbim
Hakkında hayırlı olsun. 1 nisan senin için büyük gün olsun in şee Allah.
Merhaba kizlar. Yazamadim epeydir. 1 haftadir cok hastayim. Agir bir grip geciriyorumRaporluyum. Memlekete geldim. Annem bakiyor sagolsun. Maalesef 1 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim Haftaya randevum var. Insallah bebegim iyidir. Allah'a emanet...
Ozlemcigim ben rovamycine isminde bir antibiyotik kullandim. Prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyordu. Doktorum da kullanabilirsin dedi. En son carsamba gittim bebegimi gormeye. Cok sukur sorun yoktu. Gunu ile uyumluydu. Doktorum bu tarz durumlarda ilac kullanilir rahat ol dedi. Sen de rahat ol doktoruna guven bence. Allah korusun iltihap artması ve ates cok daha tehlikeliymis.akasya merhaba
ben de faranjit oldum, iltihap başlangıcı çıktı testte. Doktor 3 gün augmantin kullan dedi. İlaç kullanmak beni endişelendiriyor. Doktor sana hangi antibiyotiği verdi ve ilaç kullanımı için ne dedi?
Ozlemcigim ben rovamycine isminde bir antibiyotik kullandim. Prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyordu. Doktorum da kullanabilirsin dedi. En son carsamba gittim bebegimi gormeye. Cok sukur sorun yoktu. Gunu ile uyumluydu. Doktorum bu tarz durumlarda ilac kullanilir rahat ol dedi. Sen de rahat ol doktoruna guven bence. Allah korusun iltihap artması ve ates cok daha tehlikeliymis.
selam kızlar benim bugün 10. günüm
belirtilerim var ve kendimi zor tutuyorum test için
5. gün kahverengi bir akıntım geldi
inşallah tutmuştur kızlar yaaa
Ben düşük yaptım. 😔😔😔inşallah sen bebeğini kucağına alırsın canım. Kanamam oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bıdakı sefere 😓
Canım çok üzüldüm inşallah Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip eder. iyi haberlerini alıcaz inşallah..
hamilelik nasıl gidiyor inşallah sen ve bebeğin iyisinizdir. benim bu aralar bulantım arttı yemek yiyemedim hep halsizlik uyku .... senin nasıl gidiyor.. kendine iyi bak..
Merhaba uzun süredir girmiyordum forma ama fırsat bulunca okuyorum. İnşallah tutmuştur çok dua ediyorum sana ve tüm isteyenlere canım. Senin sonucunu almak için girdim forma hayırlı haberlerini alırız inşallah.. Kalbini ferah tut...
hamilelik nasıl gidiyor inşallah sen ve bebeğin iyisinizdir. benim bu aralar bulantım arttı yemek yiyemedim hep halsizlik uyku .... senin nasıl gidiyor.. kendine iyi bak..
anlatamam bugün kafayı sıyırmak üzereyim belirti diye bi gidip test yapıyım diyorum
valla çok duygusalım bugün stresten ağlama krizlerine girdim
biliyorum yanlış yapıyorum zarar veriyorum kendime ve bebişime
ama ya tutmadıysa diyorum
inşallah tutmuştur
teşekkur ederım bugun ararım
Serpil de sen de hep dualarımdasınız. İnşallah Rabbim yavrularınıza can verir kan verir. Ben bu akşam memlekete gidiyorum. Yine cepten bakacağım. Transfer saatini yazarsan dua edeyim.
ben ne yapacagımı bılemıyorum eger bebış olmazsa eşim ayrılmakta ısteyebılır.moralım çok bozuk
kızlar nasılsınız iyi misiniz akasya senin bu hafta Arda bey de randevun hangi gün ? Sümeyye canım sen nasılsın ?