Aynen ya bende şimdi sana onu sorucaktım. Hiç hamıle gibi değilim sadece goguslerim biraz dolgunlaştı biraz acıyo o kadar. Başka hiçbişeyim yok. İnş güzel haberler alırız canım ya. 🙏🙏🙏
Tsk ederım nılay umarım çok guzel bın hamilelik geçırısın melegını kolayca kucagınaalırsın darısı tüm ısteyenlere pıtpıtları duyacaksın emınım
merhaba,
bu merkazde tedavideyim ve çok memnunum şu ana kadar. Bugün opu oldum. evde isitrahatteyim. acaba transfer için beni ne zaman çağıracaklar?
Aynen ya bende şimdi sana onu sorucaktım. Hiç hamıle gibi değilim sadece goguslerim biraz dolgunlaştı biraz acıyo o kadar. Başka hiçbişeyim yok. İnş güzel haberler alırız canım ya. 🙏🙏🙏[/Q
nilay bebegımın kalp atısını bugun duyduk çok şükür..çok şükür herşey yolunda sen ne yaptın
inşallah kızlar yumim bugün 16 mm olmuş adetimin 9. günü
yarın çatlatma yaparız dedi n
nilay bebegımın kalp atısını bugun duyduk çok şükür..çok şükür herşey yolunda sen ne yaptın
Aynen ya bende şimdi sana onu sorucaktım. Hiç hamıle gibi değilim sadece goguslerim biraz dolgunlaştı biraz acıyo o kadar. Başka hiçbişeyim yok. İnş güzel haberler alırız canım ya. 🙏🙏🙏[/Q
Ben düşük yaptım. 😔😔😔inşallah sen bebeğini kucağına alırsın canım. Kanamam oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bıdakı sefere 😓
Ben düşük yaptım. 😔😔😔inşallah sen bebeğini kucağına alırsın canım. Kanamam oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bıdakı sefere 😓
canım çok üzüldüm inan...ama lütfen üzme kendini ben olacagına emınım nılay...inş en kısa zamanda iyi haberlerini alacagız..tekrar geçmiş olsun canım
canım çok üzüldüm inan...ama lütfen üzme kendini ben olacagına emınım nılay...inş en kısa zamanda iyi haberlerini alacagız..tekrar geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim. Çok çok üzüldüm ama demekki var daha zamanı. İnşallah bidakine kucağıma alırım bende. Kendine ve bebişine çok dikkat et haberlerini okurum ben yine burdan 😊
Çok teşekkür ederim. Çok çok üzüldüm ama demekki var daha zamanı. İnşallah bidakine kucağıma alırım bende. Kendine ve bebişine çok dikkat et haberlerini okurum ben yine burdan 😊
canım benım çok sağol...bak oluyorda çok şükür..ben eminim en kısa zamanda kucagına alacaksın canım...bol bol dua et ve ben de ediyorum senın için..
selam kızlar benim transferim oldu cuma günü şimdi evimdeyim
dinleniyorum eşim pc yi açtırmıyor şimdilik herşey çok iyi
yine gelirim kızlar
Berceste hayırlı olsun insaAllah sana tutunur sağlıkla kucağına alırsın
selam kızlar benim transferim oldu cuma günü şimdi evimdeyim
dinleniyorum eşim pc yi açtırmıyor şimdilik herşey çok iyi
yine gelirim kızlar
çok sevindim berceste..inş hayırlı haberlerını alacagız..test tarıhın ne zaman canım..
amin csnım inşallah 1 nisan
bende kasık ağrısı hiç yok sende olmuşmuydu
yok canım bende de olmadı..sadece transferın ıkıncı gunu bır kramp gıbı agrı gırmıştı o kadar...canım hıç birşey hissetmeden de hamile olabiliyorsun..bırde test gununden once yapma mutlaka bekle canım..ben oyle yaptım çok merak etsem de..pozitif olacak eminim
haklısın belirtileri dinlemeyecem diyorum ama nerdeeee
ilkinde kasık ağrım çoktu ama rahim çok fazla ittiriyordu zaten tutmadı
inşallah bu sefer olacak canım