Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tsk ederım nılay umarım çok guzel bın hamilelik geçırısın melegını kolayca kucagınaalırsın darısı tüm ısteyenlere pıtpıtları duyacaksın emınım

merhaba,
bu merkazde tedavideyim ve çok memnunum şu ana kadar. Bugün opu oldum. evde isitrahatteyim. acaba transfer için beni ne zaman çağıracaklar?

merhaba,
bu merkazde tedavideyim ve çok memnunum şu ana kadar. Bugün opu oldum. evde isitrahatteyim. acaba transfer için beni ne zaman çağıracaklar?

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...canım embriyonun gelısımıne gore embrıyolog senı arayıp bılgılendırecek..ya 3. gun yada 5.gun transfer işlemın yapılır..buyuk ıhtımal 5.gun olur..hayırlı haberlerını beklıyoruz

inşallah kızlar yumim bugün 16 mm olmuş adetimin 9. günü
yarın çatlatma yaparız dedi n

Canım nerelerdesin? Seni merak ediyorum. Opu olacaktı. Hiç bir şey yazmamışın. Muhtemelen annelerde dinleniyorsundur. Güzel haberlerini duymak dileğiyle.

nilay bebegımın kalp atısını bugun duyduk çok şükür..çok şükür herşey yolunda sen ne yaptın

Hadi gözün aydın. Hep güzel haberler almanı dilerim.

Merhaba kizlar. Yazamadim epeydir. 1 haftadir cok hastayim. Agir bir grip geciriyorum Raporluyum. Memlekete geldim. Annem bakiyor sagolsun. Maalesef 1 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim Haftaya randevum var. Insallah bebegim iyidir. Allah'a emanet...

Canim cok uzuldum ( Bulup da kaybetmenin zorlugunu iyi bilirim. Rabbim yardimcin olsun. Bir daha yasatmasin.

selam kızlar benim transferim oldu cuma günü şimdi evimdeyim
dinleniyorum eşim pc yi açtırmıyor şimdilik herşey çok iyi
yine gelirim kızlar

amin csnım inşallah 1 nisan
bende kasık ağrısı hiç yok sende olmuşmuydu

yok canım bende de olmadı..sadece transferın ıkıncı gunu bır kramp gıbı agrı gırmıştı o kadar...canım hıç birşey hissetmeden de hamile olabiliyorsun..bırde test gununden once yapma mutlaka bekle canım..ben oyle yaptım çok merak etsem de..pozitif olacak eminim

haklısın belirtileri dinlemeyecem diyorum ama nerdeeee
ilkinde kasık ağrım çoktu ama rahim çok fazla ittiriyordu zaten tutmadı
inşallah bu sefer olacak canım

haklısın belirtileri dinlemeyecem diyorum ama nerdeeee
ilkinde kasık ağrım çoktu ama rahim çok fazla ittiriyordu zaten tutmadı
inşallah bu sefer olacak canım

Berceste hayırlı olsun canım. İnşallah müjdeli haberi alacaksın. Test tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…