Offf ben ilk gorusme diye tek gitmeyi düşünüyordum sonra beraber gideriz demiştim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani tabiki sen bilirsin sonrakı gıttığınde yaptırırsın testlerini aceleniz yoksa öyle yapabılırsın tabıkı. Ama test sonuçlarını görmeden elinde herhangi bi raporla gıtmeden sana bir yorum yapamazlar. Sana soyleyecekleri şey testlerini görelim o zaman konuşuruz olacaktır 😊
selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım
selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım
Berceste canım tek yumi ile hamile kalan çok arkadaş var. Sayı daha sonradan artadabiliyor. Dualarım seninle..İnşallah bu tedavinde yavruna kavuşursun.. Gelişmeleri yaz bize..
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah altın yumurta ile sende hamile kalacaksın.. dualarım seninle...
inşallah kızlar yumim bugün 16 mm olmuş adetimin 9. günü
yarın çatlatma yaparız dedi dr
benim yumi kontrollerimi aylin hanım yapıyo valla çok olumsuz bir kadın
bu arada bugün konuştum transfere kendi drum gelsin diye büyümüyo yumurta
belki transfere kadar yamaz falan sanki olumsuzluklar abidesi
bugün aylin hanım benim takibimi yapmasın dedim
neyse hayırlısı olsun hepimiz için
Yani tabiki sen bilirsin sonrakı gıttığınde yaptırırsın testlerini aceleniz yoksa öyle yapabılırsın tabıkı. Ama test sonuçlarını görmeden elinde herhangi bi raporla gıtmeden sana bir yorum yapamazlar. Sana soyleyecekleri şey testlerini görelim o zaman konuşuruz olacaktır 😊
Nilay mrb benım rahım fılmım ve hıseraskobım 2 yıl önce yapılmıştır yeniden ıstermı benım erkek problemi cevaplarsan sevınırın
Canım benim tek kese görüldü ama ikizse bazen diğer kese sonradan oluşabılıyormuş. Ben doktora biraz ağrım vardı o yuZden gitmiştim. Hatta kese görülmez daha çok erken demişti ama vajinal muayenede görüldü kese. Çok erken olduğu için tekmi çiftmi birşey soyleyemedı. Cuma gunu gel o zaman bellı olur dedı. Nur hanım değerlerin ikiz gebelik gibi görünüyor demişti. Hayırlısı olsun tek çift hiç farketmez sağllıkla kucağıma alıyım da.. Benim arada ağrılarım oluyor hatta o yuzden korkuyorum karnımın sağ sol taraflarında hatta dun regl olucakmısım gibi ağrım oldu. Ama geçiyor sonra. Doktor da korkma olucak o ağrılar dedı. Kaç haftaşık olduğunu bılmıyorum gıdınce sorucam. Ama internette hesaplamaya göre 4buçuk haftalık. Yemekde tatlı yememeye çalışıyorum. Yumurta yıyorum. Süt sevmediğim için ev yapımı yoğurt yiyorum. Kahvaltımı çok güzel yapıyorum ama diğer öğünler çok birşey yiyeniyorum. İştahım kapandı sanki. Sen crinone jeli günde kaç kez yapıyorsun. Bana bire düşürebilirsşn dediler ama ben ağrılarım olduğu zaman yine ıkı tane yaPıyorumm.
Canım rahim filmini bi sorun yoksa filmde tekrar istiyceğini sanmıyorum. Yada rahimden herhangı bi operasyon geçirmediysen kürtaj yada histeroskopi olmadıysan tekrar istemez muhtemelen. Ama operasyon sonrası yapışıklık flan olabıleceği için tekrar istiyorlar diye biliyorum
nilay nasılsın canım..sen dun keseyı gormeye gıdecektın..nasıl görundu mu..ve ne kadarlık olmus canım yazarsan çok sevınırım
Nılay fılmlerde bı problem yoktu ama ondan sonra hamıle kaldım boş kese çıktı kürtaj oldum bıdaha asla hısteroskobı fılm cektımem çok zordu 5denemem olmak hamile kalıp boş kese çıkması çok zor ondan sonrakı süreç de çok zor bı sorum daha var çok soru sordum ama kusura bakma benım memorılda ılk erkek problemınde ıyı dıye duydum eşim daha önce mıcro tese oldu dışardan gelenı kabul edıyolarmı benım gıbı yaşayan ark kar varmısimdiden tsk
Keseyi gördük içinde bebişi de gördük ama bebiş yeni oluşmuş çook küçüktü kalp atışları için haftaya gelin dedi. 4-5 haftalık dedı bana doktor. Kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem ben 😔
Selam arkadaslar
sizlerin de tecrube ve goruslerinizi sormak istedim
temmuzda istanbula gelmeden once bir kez daha dogal yoldan hamileligi denesemmi diyorum.3 dusugum oldu daha once. eger yine dusuk olursa dusukten nekadar sonra tup bebek pgd tedavisi yapilabiliyor. (nekadar sure gecmesi lazim ustunden)
Hamile kalmamda sorun yok ilk ay hamile.kaliyorum 3 ay olmadan dusuyor zatn.
ben daha gıtmedım ayın 25 i dediler ya..erken gıdemedım o yuzden..canım çok sevındım ya..sen gıdınce yaz yıne bana tamam mı..ıkımızın kı aynı donem çunku çok merak edıyorum..ya benım pek agrım yok sadece goguslerım ..sen nasılsın pekı
Aynen ya bende şimdi sana onu sorucaktım. Hiç hamıle gibi değilim sadece goguslerim biraz dolgunlaştı biraz acıyo o kadar. Başka hiçbişeyim yok. İnş güzel haberler alırız canım ya. 🙏🙏🙏