Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Offf ben ilk gorusme diye tek gitmeyi düşünüyordum sonra beraber gideriz demiştim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani tabiki sen bilirsin sonrakı gıttığınde yaptırırsın testlerini aceleniz yoksa öyle yapabılırsın tabıkı. Ama test sonuçlarını görmeden elinde herhangi bi raporla gıtmeden sana bir yorum yapamazlar. Sana soyleyecekleri şey testlerini görelim o zaman konuşuruz olacaktır 😊

Teşekkürler bu gün yaptiracagim testleri aradim mail attılar. Okudukça yazılanları yorucu bir süreç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım

Berceste canım tek yumi ile hamile kalan çok arkadaş var. Sayı daha sonradan artadabiliyor. Dualarım seninle.. İnşallah bu tedavinde yavruna kavuşursun.. Gelişmeleri yaz bize..

selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah altın yumurta ile sende hamile kalacaksın.. dualarım seninle...

Berceste canım tek yumi ile hamile kalan çok arkadaş var. Sayı daha sonradan artadabiliyor. Dualarım seninle.. İnşallah bu tedavinde yavruna kavuşursun.. Gelişmeleri yaz bize..

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah altın yumurta ile sende hamile kalacaksın.. dualarım seninle...

inşallah kızlar yumim bugün 16 mm olmuş adetimin 9. günü
yarın çatlatma yaparız dedi dr
benim yumi kontrollerimi aylin hanım yapıyo valla çok olumsuz bir kadın
bu arada bugün konuştum transfere kendi drum gelsin diye büyümüyo yumurta
belki transfere kadar yamaz falan sanki olumsuzluklar abidesi
bugün aylin hanım benim takibimi yapmasın dedim
neyse hayırlısı olsun hepimiz için

Canım benim de takıbımı once funda hanım yaptı.sonra aylın hanımı seçtım ben ve gayet ıyıydı...keşke ilk başta değiştirseydin..ama sen içini ferah tut..ben ınanıyorum senden guzel haberler alacagız canım..

Takibi yapan dr.u boş ver. O ne söylerse söylesin senin embriona bir etkisi olmaz. Çok umutsuz olupta hamile kalanları biliyorum. Tek yumurta altın yumurta demek. Dilerim bebeğin o tek yumurtadan gelir. Hakkında hayırlısı olsun. Dr.u deyiştirmekle iyi yapmışsın. Zaten stresli bir süreç, her ne kadar iyi dr.olsa bile bir de dr.un neqatif enerjisini almayalım.

Allah yardımcın olsun inşallah, rabbim bunca çekilen sıkıntının sonunda hayırlısıyla bebeğine kavuşturur seni ve tüm isteyenleri.. Ben Funda hanıma pek ısınamamıştım, Murat bey takibe başlayınca rahatlamıştım çok pozitif ve çok ilgiliydi. .boşver o doktoru sen olumlu ol inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın..

Nilay mrb benım rahım fılmım ve hıseraskobım 2 yıl önce yapılmıştır yeniden ıstermı benım erkek problemi cevaplarsan sevınırın

Nilay mrb benım rahım fılmım ve hıseraskobım 2 yıl önce yapılmıştır yeniden ıstermı benım erkek problemi cevaplarsan sevınırın

Canım rahim filmini bi sorun yoksa filmde tekrar istiyceğini sanmıyorum. Yada rahimden herhangı bi operasyon geçirmediysen kürtaj yada histeroskopi olmadıysan tekrar istemez muhtemelen. Ama operasyon sonrası yapışıklık flan olabıleceği için tekrar istiyorlar diye biliyorum

Selamlar,

Allah bu yolda yuruyen tum arkadaslarima en kisa zamanda anne olmayi nasib etsin Rabbim, 4 defa négatif ten sonra benim doktorum olmaz artik bos verin olsaydi bu 4 denemede olurdu diye bana kapilarini kapati,ama asla pes etmeyin ne olur, benim 6 denemede oldu doktorum hale hanim idi su an Memorialde calismiyor oldu su an kizim 3 yasida

nilay nasılsın canım..sen dun keseyı gormeye gıdecektın..nasıl görundu mu..ve ne kadarlık olmus canım yazarsan çok sevınırım

Nılay fılmlerde bı problem yoktu ama ondan sonra hamıle kaldım boş kese çıktı kürtaj oldum bıdaha asla hısteroskobı fılm cektımem çok zordu 5denemem olmak hamile kalıp boş kese çıkması çok zor ondan sonrakı süreç de çok zor bı sorum daha var çok soru sordum ama kusura bakma benım memorılda ılk erkek problemınde ıyı dıye duydum eşim daha önce mıcro tese oldu dışardan gelenı kabul edıyolarmı benım gıbı yaşayan ark kar varmısimdiden tsk

Selam arkadaslar

sizlerin de tecrube ve goruslerinizi sormak istedim
temmuzda istanbula gelmeden once bir kez daha dogal yoldan hamileligi denesemmi diyorum.3 dusugum oldu daha once. eger yine dusuk olursa dusukten nekadar sonra tup bebek pgd tedavisi yapilabiliyor. (nekadar sure gecmesi lazim ustunden)

Hamile kalmamda sorun yok ilk ay hamile.kaliyorum 3 ay olmadan dusuyor zatn.

nilay nasılsın canım..sen dun keseyı gormeye gıdecektın..nasıl görundu mu..ve ne kadarlık olmus canım yazarsan çok sevınırım

Keseyi gördük içinde bebişi de gördük ama bebiş yeni oluşmuş çook küçüktü kalp atışları için haftaya gelin dedi. 4-5 haftalık dedı bana doktor. Kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem ben 😔

Anlıyorum canım allah sabır versın. Bende 3. Denememde pozitifi gördüm ama hala o kadar tedirginim ki. 9 ay nasıl geçivek bilmiyorum. İnşallah allah bu sefer yüzünü güldürür bebeğine kavusursun. Ewt memorial erkek problemlnde çok iyi. Labaratuarları çok iyi. Embriyologları çok iyi guvenebilirsin o konuda. Tabıkı kabul ediyolar nie kabul etmesinler. 2hafta tedavın bitene kadar istnbulda kalman lazım ama. Öünkü 2 hafta boyunca her gun hastaneye gıdıp hem kan verıyorsun hemde vajınal ultrasona gırıyorsun. Bende sehir dışında oturuyorum. Yurtdışından bile gelen o kadar çık kişi varkı. Gidince kendın goruceksın zaten😉

ben daha gıtmedım ayın 25 i dediler ya..erken gıdemedım o yuzden..canım çok sevındım ya..sen gıdınce yaz yıne bana tamam mı..ıkımızın kı aynı donem çunku çok merak edıyorum..ya benım pek agrım yok sadece goguslerım ..sen nasılsın pekı

Merhaba ☺️düşük konusunda herhangi bir test yapıldımı siZe rahim filmi çekıldımı mesela. Genetik testleriniz yapıldımı. Kanda pıhtılaşma sorunjnuz olabılır yada kromozom bozuklukları olabılır rahmınız dar olabılır. Doktorların 3düşükten sonra bu testlerı ıstemesı lazım. Bence önce bi doktorlarla görüşün zaten sizden birsürü test istiyceklerdir. Bu testlerin sonucuna gore sizi yonlendirirler. 3 düşük yaşadığınıza gore bi yerde bi problem var demektir. Bence vakit kaybetmeden hamile kalmadan önce sorununuZu çöZmeniz daha iyi olacaktır.

Aynen ya bende şimdi sana onu sorucaktım. Hiç hamıle gibi değilim sadece goguslerim biraz dolgunlaştı biraz acıyo o kadar. Başka hiçbişeyim yok. İnş güzel haberler alırız canım ya. 🙏🙏🙏

inş canım alacağız hayırlısıyla..şu 1 hafta da gecseydı bir rahat nefes alacagız...istediğin zaman yaz ben arada girip bakıyorum..kendıne dıkkat et annecik.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…