- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
arkadaşım bu rahım yaralama ıslemı tup bebek ıslemı esnasında yapılıyor yoksa tüpten oncemı.ben yurtdısındayımda.tupten once yaptırılacak ıse bu radada nasıl nerede yaptırabılırım oda ayrı bır sorunya
İndırım yapmıyolarmı yanı3 mılyar daha önce m tese oldumu bırde ılk mı denemene inşallah çıkar hamıle kalırsın
Yok canım olmadı ilk olacak insaAllah hayırlısıyla güzel geçer bol sperm bulunur da son ilk ve son olur indirimi ancak tüp bebekte yapıyorlar ameliyatlarda yapmiyorlar
Yakin zamanda giden varsa tedavi nadil basliyor ne kadar sürüyor aydınlatırsanız sevinirim
arkadaslar bugun degerım 372 olmus..çok şükür artmış....3 hafta sonra bebeğimin kalp atıslarını duyacagız inşallah....allahım hayırlısıyla herkese nasıp etsın inşallah...dualarım sizlerle..
Hangi testler yaptırıp gideyim Kırklareli den gideceğim
İnşallah duyarız arkadaşım o guzel sesleri😊bu arada keseyi gordunmu. Biz geçen hafta gorduk çok şükür minicikti. Cuma gunu tekrar çağırdı doktor. Daha belirgin olur dedı. İnşallah bi sorun yoktur. Doğana kadar diken üstünde olucam heralde. 😔 hayırlısıyla kucağımıza bi alsakk. Allah bebek isteyen bütün arkadaşlara yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhh. Çok çok dua ediyorum.
canım çok sevındım..biz keseyle kalp atışına birlikte gideceğiz funda hanım 27 si gibi bakabilirsin dedi..bekliyorum vallahi zaman geçmek bilmiyor..doktor araştırıyorum...inş canım hayırlısıyla pıtpıtları duyunca burada birbirimize anlatırız..inş alacağız kucağımızıda canım..allahım kimsenin gözunde bırakmasın hepimize bu duyguları yasatsın...nilay senin tek mi..birde kaç haftalık şuan..birde ne yıyorsun ..agrın oluyormu
Canım benim tek kese görüldü ama ikizse bazen diğer kese sonradan oluşabılıyormuş. Ben doktora biraz ağrım vardı o yuZden gitmiştim. Hatta kese görülmez daha çok erken demişti ama vajinal muayenede görüldü kese. Çok erken olduğu için tekmi çiftmi birşey soyleyemedı. Cuma gunu gel o zaman bellı olur dedı. Nur hanım değerlerin ikiz gebelik gibi görünüyor demişti. Hayırlısı olsun tek çift hiç farketmez sağllıkla kucağıma alıyım da.. Benim arada ağrılarım oluyor hatta o yuzden korkuyorum karnımın sağ sol taraflarında hatta dun regl olucakmısım gibi ağrım oldu. Ama geçiyor sonra. Doktor da korkma olucak o ağrılar dedı. Kaç haftaşık olduğunu bılmıyorum gıdınce sorucam. Ama internette hesaplamaya göre 4buçuk haftalık. Yemekde tatlı yememeye çalışıyorum. Yumurta yıyorum. Süt sevmediğim için ev yapımı yoğurt yiyorum. Kahvaltımı çok güzel yapıyorum ama diğer öğünler çok birşey yiyeniyorum. İştahım kapandı sanki. Sen crinone jeli günde kaç kez yapıyorsun. Bana bire düşürebilirsşn dediler ama ben ağrılarım olduğu zaman yine ıkı tane yaPıyorumm.
selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım
Sanirim beni unuttular ozaman randevu alali 2 hafta oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
👍🙏👏👏 canım ne güzelll. İnşalllahh istediğin gibi olur herşey. Bize mutlu haberler veririsin🙏🙏🙏
selam kızlar nabersiniz bugün hastanedeydim ve bir yumim var çok şükür
ilkten folikül yoktu bu bile beni çok mutlu etti
arada hber vermeye gelecem canlarım
amiiiiiinnn canım inşallah bu arada arkadalar UĞUR KOŞAR ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK
BİZİM GİBİ OLANLARIN KESİN OKUMASI LAZIM hepinize tavsiye ediyorum
ben kaçar görüşürüz
Canım gidince hastanede yapıyorlar testlerini. Özellikle sperm analizini başka hastanedekileri kabul etmiyorlar. Ama rahim filmini falan başka yerlerde çektirebilirsin. Onun dışında hormon tesleri istiycekler. Eğer elinde daha önce yaptırdığın (son 6 ay içinde olması lazım)hormon testi yada rahim filmi varsa götür. Onun dışında eşine zaten orda test yapıyorlar. Eşin de teste hazırlıklı gıderse(yani 3 gun cinsel perhiz olması lazım)bida git gel yapmazsınız. Başka sorun olursa cevap veririm canım. Hadı hayırlısı inş hemen güzel haberler veririsin bize😊