Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaslar bugun degerım 372 olmus..çok şükür artmış....3 hafta sonra bebeğimin kalp atıslarını duyacagız inşallah....allahım hayırlısıyla herkese nasıp etsın inşallah...dualarım sizlerle..

Tebrikler canim hadi gozun aydin:) topik baya renklendi bu aralar hamile takvimleri hamilelik haberleri yeni baslayan tedaviler:)) cok guzel icim aciliyo valla girdikce.

Allahim hepimize tek tek gonlumuzdekini yasamayi nasip etsin insallah

kızlar fsh düşmüş 16 ydı şimdi 10 olmuş
elbetteki hala sınırda ama yinede iyi bence çok şükür yarın gidiyorum kızlar

Berceste dualarimiz seninle bgn mubarek cuma aksami "INSALLAH TEDAVIN BASARILI GECER SAGLIKLA BEBEGINI YADA BEBEKLERINI KUCAGINA ALIRSIN
AMIIN" :)

Tebrikler canim hadi gozun aydin:) topik baya renklendi bu aralar hamile takvimleri hamilelik haberleri yeni baslayan tedaviler:)) cok guzel icim aciliyo valla girdikce.

Allahim hepimize tek tek gonlumuzdekini yasamayi nasip etsin insallah

amin canım inşallah...çok tsk ederım...çok sağol

Maşşallah. Canım değerine sıra pıt pıtlarına inşallah

canım sümeyyem sayende udi hindi yi tanıdım fsh 10 düştü ALLAHIM senden razı olsun
gönlünün muradını versin canım

Amin. Gerçekten çok sevindim. Tedavin hayırlı olsun. Üst sınır 15, senin iyi inmiş çok şükür. Rabbim sağlıklı bebişlerine vesile eylesin.

Maşallah. Gözün aydın. Allah sağ salim kucağına almanı da nasip eylesin.

Sümeyecek rahim yaralama kımlere ve nasıl yapılıyor bende bı problem yok sadece kansızlık var bıraz kendımız mın istiyoruz bu işlemı

İlk görüşmenin ve muayenenin ücretsiz olduğuna eminim. Tel.deki kız muayene olursa ücret söylüyor, ancak ordakılar sağ olsunlar bunu ücretsiz yapıyolar. Ben tedaviye kadar iki kere muayene oldum. Birinde Semra hanım da geldi (ben istememiştim, Nur hanım onun da görmesini istemişti). Histereskopi olana kadar tek kuruş ödemedik (spermiogram dışında).

Rahim yaralamayı ben kendim istemiştim, sağ olsun Nur hanım da itiraz etmedi. Çünki kolay, ücretsiz yapılan ve az da olsa etkisi ola bileceği düşünülen bir işlem. Memorialde artık kendileri yapmıyolar, sadece isteyince yapıyolar.

Adetin ikinci 14 günü içerisinde, daha çok adetden 1 hafta 5 gün önce yapılıyor. Rutin vajinal muayene gibi, kısa sürüyor ve çok az bir ağrı oluyor (ancak eskiden de iki kere yaptırmıştım, çok kısa, ama çok ağrılı olmuştu).

sağolasın sumeyye amin inşallah...canım benım seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerını alacagız ınsallah..

Tşkler belkı bende rahîm yaralamayı düşünen bilirim saol

serdar bey ayrıldı mı bilmiyorum.benim doktorum ozan bey zaten oraya İstanbul tüp bebekten geçmiştik.
daha dr la durum değerlendirmesi yapamadık.telefonda görüşelim dedi ama ben istemedim.yüzyüze daha iyi olur sanırım
rahimde sadece polip vardı zaten onuda aylar öncesi aldırmıştık.
biz doğru düzgün pek bir doktora görünmedik daha önce onun dışında.kafamızın karışmasını istemedik açıkçası.
ama dediğin mantıklı geldi canım sagolasın
Allah razı olsun
selamlar

Ben son tedavi olduğum zamandan sonra hastanenin internet sitesinde her iki doktorun da ismi çıkarıldı. Yeni dr.lar gelmişdiler. O yüzden ikisinin de ayrıldığını düşünmüştüm

Yüz yüze görüşmek istemende iyi yapmışsın. O zaman insan daha rahat oluyor.

Kızlar merhaba bizim kromozom testi sonuçlarımız çıktı herşey normal çok şükür ama adet olduğum için önümüzdeki ayı beklememiz gerekiyor sizlerde ne var ne yok insaAllah güzel haberler vardır

arkadaşım bu rahım yaralama ıslemı tup bebek ıslemı esnasında yapılıyor yoksa tüpten oncemı.ben yurtdısındayımda.tupten once yaptırılacak ıse bu radada nasıl nerede yaptırabılırım oda ayrı bır sorunya

Canım benim eşim m.tese olacak insaAllah 940 euro sanırım şişli memorialde öyle demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam insaAllah ameliyatta sperm bulunur hamile kalırım

İndırım yapmıyolarmı yanı3 mılyar daha önce m tese oldumu bırde ılk mı denemene inşallah çıkar hamıle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…