Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.

Maşallah değerin süper Rabbim tamamına erdirsin bebişlerini kucağına alacağın günleri de göstersin canım..

Nilay gözün Aydın kaçıncı denemen bıde sorun neydı özel olmasa :
Çok teşekkür ederim. Benim 3. Denemem. Eşimde hareket problemi vardı. Ama ilk ıkısınde embriyolar çok iyi kaliteyken tutunma olmuyordu. Üçüncüsünde yaralama işlemi yapıldı ve tuttu canım. Ikıncısı ve üçüncüsü dondurulmuş ıkı tane embriyo konuldu.

Çok tşk ederim cnm. Hayırlısı olsun. Yok ben istanbulda yaşamıyorum. Nur hanım artık 3 hafta sonra kalp atışları için ultrasonla baktırabılırsın dedı. Bende e keseyi görmedım dedımm. Onun için de bır hafta sonra gıtsen olur Yaşadığın yerde gıdersın bizi hbrdar edersın dedi. Artık oraya gıtmeme gerek yokmuş. Ama ben bı kre daha gıderım heralde. Kalp atışlarınında duyuyım ondan sonra bı kontrole gıderım.

Amin inşallahh. Bende çok çok dua ediyorum. çok ümitsizdim. Dualarım sayesınde tuttu ınanıyorum. 🙏şimdi de olmayan herkese dua ediyorumm. İnşallahhh bi gün olacak.

Canım bizim genetik sorunumuz olmamasına rağmen tekrarlayan düşüklerim olduğu için memorial pgt yaptı, hatta semra hanım önermişti pgtyi. Ben ilk başta hem maliyeti hem de genetik problemimiz olmadığı için çok istekli değildim pgt yaptırmaya sonradan ikna oldum. Pgt sonucunda 5 embriyonun sadece 2 si normal bulundu.Çok şükür ikiz bebeklere hamileyim.

Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.

benımde 159 cıkktı..cuma tekrar yapılacak hayırlısıyla artsında kan degerı...transferımız aynı gundu degılmı pazartesı mıydı senınde

İki tane pozitif birden almışısız çok şükür.. :13: Çok sevindim arkadaşlar. İkinizin de değeri çok güzel. İkiz olma ihtimali de var. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. Olmayanlara da en kısa sürede nasip etsin..

Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydum Harika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına

Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydum Harika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına [/QUOTE]

hadi gözün aydın akasya

akasya çok sevindim..masallah dıyelım o zaman...ıyı dıleklerın ıcın çok tskler..sen ıstanbulda mı yasıyorsun akasya..istanbulsa hangı doktora gıdıyorsun suan...

hadı hayırlısı olsun tatlım..mutlaka haber ver bızede..dikkat et kendıne

akasya merkeze devam edecek misin? ya da daha ne kadar devam edeceksin ?

Arkadaşlar eşi tese olup hamile olan var mı. bir de tesenin fiyati nedir.
Canım tabii tese olup hamile kalan çok var. Fiyatını bilmiyorum (biz iki sene önce eski hastanede yaptırmıştık 2000 tl gibiydi), ancak ben bir kere hamile kaldım, o da tese zamanı alınmış doku parçalarının donmuşları ile olmuşdu.

Orası doğru, tekrarlayan düşükler başka. Onda bile direk pgt demiyolar, her şeyi eledikten sonra bir şey çıkmayınca iş pgt'ye kalıyor. Senin bebişlerin de hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alman nasip olsun.

Canım gözün aydın. Rabbim huzurlu ve kolay hamileliksonucu kucağına almanı nasip eylesin. Değerin maşallah çok güzel.

Hadi gözün aydın. Allah kollarında kucaklamanın da muhteşemliğini yaşatsın, hem de doya doya

Gozun aydin akasyaa:)) adim adim insallah bebegini saglikla kucagina almaya yaklasicaksin insallah

Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydum Harika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına

hadi gözün aydın akasya[/QUOTE]

Sağol Özlemciğim.. Senin de gözün aydın canım

akasya çok sevindim..masallah dıyelım o zaman...ıyı dıleklerın ıcın çok tskler..sen ıstanbulda mı yasıyorsun akasya..istanbulsa hangı doktora gıdıyorsun suan...

Evet canım İstanbulda'yım. Henüz doktorumu belirlemedim. İki doktor arasında kaldım. İkisinden birine devam edeceğim

akasya merkeze devam edecek misin? ya da daha ne kadar devam edeceksin ?

Özlemciğim benimkisi riskli bir gebelik. Kendimle ilgili sağlık problemlerim nedeniyle. O yüzden perinatologla devam edeceğim. Evim anadolu yakasında. Şişliye gidip gelme zor olmazsa Cihangir Hoca ile Şişlide devam edeceğim. Yol zor gelirse Ataşehir Memorialda Arda Lembetle devam etmeyi düşünüyorum.

Sağol Sümeyyeceğim.. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin inşallah

Gozun aydin akasyaa:)) adim adim insallah bebegini saglikla kucagina almaya yaklasicaksin insallah

Amin canım inşallahh.. Darısı sizlerin başına olsun..

Tebbikler canım maşallah değerin çok iyi çok sevindim canım

Selam kızlar ben adet oldum yarında fsh e2 test yapılacak inşallah herşey yolunda olur
Cumartesi de tedaviye başlayacam 8 mart dünya kadınlar gününde 9 martta doğumgünüm

Amin canım inşallah bizlerde pıt pıtlarını duyalım inşallah bu arada sende sağlıcakla kaavuş bebişine canım

Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkes bizde dahıl kucağına alır bebışlerini😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…