Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.
Çok teşekkür ederim. Benim 3. Denemem. Eşimde hareket problemi vardı. Ama ilk ıkısınde embriyolar çok iyi kaliteyken tutunma olmuyordu. Üçüncüsünde yaralama işlemi yapıldı ve tuttu canım. Ikıncısı ve üçüncüsü dondurulmuş ıkı tane embriyo konuldu.Nilay gözün Aydın kaçıncı denemen bıde sorun neydı özel olmasa :
canım bu arada bende senı tebrık ederım..bence senın ıkız..aynen bu belırsızlık kotu ya..neyse sonu hayır olsun hayırlı haberler alalım inşallah canım..e sen kese ıcın ne zaman gıdecen ..bırde yıne nur hanıma mı gıdecen kese ıcın..
Hayırlı olsun tebrik ederim bugün iki pozitif aldık bende mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsin. Cümle isteyenlerin kucağını göbüşünü doldursun inşallah tez zamanda. Sürekli dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olur inşallah..
Sana da çok geçmiş olsun. Eğer yapışıklık yoktursa 8 kötü bir rakam değil in şee Allah. 6 ve 6,5'la hamile kalan arkadaşlarım var. Hatta Nur hanım 4'le bile gebe kalan gördük demişdi. Ancak alt sınır 7,5 olarak kabul ediliyor. Benim için endişe edilecek durum yapışıklığın olmuş olması. Yapışıklığı ilk Nur hanım ultrasonda görmüştü, rahim filmi istedi ve rahim filminde ciddi bir şeyler olduğu görülüyordu. Histereskopi şart denildi. Histereskopide çok ciddi yapışıklık olduğu görüldü ve açıldı. Hatta hafif bir yapışıklık bile rahim filminde bulgu verir. Eğer sana bir sorun yok demişlerse büyük ihtimalle yoktur. Senin için esrtofem kullanmak dışında bir şey söyleyeceklerini sanmıyorum. Ancak bana rahim filminden sonra tekrar histereskopi istene bilir (in şee Allah gerek kalmaz).
Pgt'ye gelince. Pgt yumurta sayısı az olan biri için bilgilendirme dışında bir işe yaramaz. Yapacağı farklı şey transferin iptali olur.
Bizde genetik sorun çıkmadığı için Nur hanım bu sefer pgt yapılmasını istemedi. Çünki embrioya yapılan her müdahile aksi yönde etkileye bilir. Eşlerde genetik sorun olmadığında gördüğüm kadarı ile Memorial pgt'den yana değil.
Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.
benımde 159 cıkktı..cuma tekrar yapılacak hayırlısıyla artsında kan degerı...transferımız aynı gundu degılmı pazartesı mıydı senınde
Çok tşk ederim cnm. Hayırlısı olsun. Yok ben istanbulda yaşamıyorum. Nur hanım artık 3 hafta sonra kalp atışları için ultrasonla baktırabılırsın dedı. Bende e keseyi görmedım dedımm. Onun için de bır hafta sonra gıtsen olur Yaşadığın yerde gıdersın bizi hbrdar edersın dedi. Artık oraya gıtmeme gerek yokmuş. Ama ben bı kre daha gıderım heralde. Kalp atışlarınında duyuyım ondan sonra bı kontrole gıderım.
İki tane pozitif birden almışısız çok şükür.. :13:Çok sevindim arkadaşlar. İkinizin de değeri çok güzel. İkiz olma ihtimali de var. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. Olmayanlara da en kısa sürede nasip etsin..
Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydumHarika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına
Canım tabii tese olup hamile kalan çok var. Fiyatını bilmiyorum (biz iki sene önce eski hastanede yaptırmıştık 2000 tl gibiydi), ancak ben bir kere hamile kaldım, o da tese zamanı alınmış doku parçalarının donmuşları ile olmuşdu.Arkadaşlar eşi tese olup hamile olan var mı. bir de tesenin fiyati nedir.
Canım bizim genetik sorunumuz olmamasına rağmen tekrarlayan düşüklerim olduğu için memorial pgt yaptı, hatta semra hanım önermişti pgtyi. Ben ilk başta hem maliyeti hem de genetik problemimiz olmadığı için çok istekli değildim pgt yaptırmaya sonradan ikna oldum. Pgt sonucunda 5 embriyonun sadece 2 si normal bulundu.Çok şükür ikiz bebeklere hamileyim.
Çok teşekkür ederim. Benim 3. Denemem. Eşimde hareket problemi vardı. Ama ilk ıkısınde embriyolar çok iyi kaliteyken tutunma olmuyordu. Üçüncüsünde yaralama işlemi yapıldı ve tuttu canım. Ikıncısı ve üçüncüsü dondurulmuş ıkı tane embriyo konuldu.
İki tane pozitif birden almışısız çok şükür.. :13:Çok sevindim arkadaşlar. İkinizin de değeri çok güzel. İkiz olma ihtimali de var. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. Olmayanlara da en kısa sürede nasip etsin..
Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydumHarika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına
akasya çok sevindim..masallah dıyelım o zaman...ıyı dıleklerın ıcın çok tskler..sen ıstanbulda mı yasıyorsun akasya..istanbulsa hangı doktora gıdıyorsun suan...
akasya merkeze devam edecek misin? ya da daha ne kadar devam edeceksin ?
Canım gözün aydın. Rabbim huzurlu ve kolay hamileliksonucu kucağına almanı nasip eylesin. Değerin maşallah çok güzel.
Hadi gözün aydın. Allah kollarında kucaklamanın da muhteşemliğini yaşatsın, hem de doya doya
Gozun aydin akasyaa:)) adim adim insallah bebegini saglikla kucagina almaya yaklasicaksin insallah
Çok teşekkür ederim canımm😉Tebbikler canım maşallah değerin çok iyiçok sevindim canım
Canım gözün aydın. Rabbim huzurlu ve kolay hamileliksonucu kucağına almanı nasip eylesin. Değerin maşallah çok güzel.
Hadi gözün aydın. Allah kollarında kucaklamanın da muhteşemliğini yaşatsın, hem de doya doya