Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kızlar ben adet oldum yarında fsh e2 test yapılacak inşallah herşey yolunda olur
Cumartesi de tedaviye başlayacam 8 mart dünya kadınlar gününde 9 martta doğumgünüm :KK16::KK16:

Amin canım inşallah bizlerde pıt pıtlarını duyalım inşallah bu arada sende sağlıcakla kaavuş bebişine canım :KK16:

Bercestem tedavin hayırlı olsun canım. Mart ayında tüm dualarımız seninle.. :KK16: Duyacaksın inşallah... Her kadın dünyanın bu en güzel sesini duymalı... :KK16::KK16::KK16: Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

İki tane pozitif birden almışısız çok şükür.. :13::KK24::KK24::KK24: Çok sevindim arkadaşlar. İkinizin de değeri çok güzel. İkiz olma ihtimali de var. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. Olmayanlara da en kısa sürede nasip etsin.. :KK16:

Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydum :nazar::KK16: Harika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına :KK16:

Bercestem tedavin hayırlı olsun canım. Mart ayında tüm dualarımız seninle.. :KK16: Duyacaksın inşallah... Her kadın dünyanın bu en güzel sesini duymalı... :KK16::KK16::KK16: Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

İnşallah canım bizlerde duyarım.

Berceste içini ferah tut inşallah iyi olacak...umarım hersey yolunda gıder..ve gelecek ay hayırlı güzel haberlerını alırız inşallah..bol bol dua edıyorum

Berceste içini ferah tut inşallah iyi olacak...umarım hersey yolunda gıder..ve gelecek ay hayırlı güzel haberlerını alırız inşallah..bol bol dua edıyorum

Berceste tedavın hayırlı olsun inşallah güzelsonuc alırsın tedavın ılkmı. Bıde sorun ney özel degılse

Canım tabii tese olup hamile kalan çok var. Fiyatını bilmiyorum (biz iki sene önce eski hastanede yaptırmıştık 2000 tl gibiydi), ancak ben bir kere hamile kaldım, o da tese zamanı alınmış doku parçalarının donmuşları ile olmuşdu.

Orası doğru, tekrarlayan düşükler başka. Onda bile direk pgt demiyolar, her şeyi eledikten sonra bir şey çıkmayınca iş pgt'ye kalıyor. Senin bebişlerin de hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alman nasip olsun.

Sümeye memorıl başka yerde yapılan tese amelıyatında alınan spermlerı kabulü ediyomu yoksa orda yapılması mı gerekıyo

Sümeye memorıl başka yerde yapılan tese amelıyatında alınan spermlerı kabulü ediyomu yoksa orda yapılması mı gerekıyo

Eğer yapılacaksa her halde kendilerinde yapılmasını isterler. Ancak önceden yapılmış, dondurulmuş tese parçacıklarını hastaneye taşıyanını biliyorum. Bizde eğer ihtiyaç olsaydı, biz de eski hastaneden taşıyacaktık. Ancak çok şükür gerekli olmadı.

İnşallah canım içim şaşırtıcı bir şekilde rahat canım
İnşallah hayırlı şeyler olur canım dua et hamişlerin dduası kabul olurmuş :KK16:
Berceste tedavın hayırlı olsun inşallah güzelsonuc alırsın tedavın ılkmı. Bıde sorun ney özel degılse

İnşallah canım ikinci denemem olacak inşallahbunda tutardason olur
Sorunum rezerv azlığı tüplerde sıvı birikmesi
Geçen ay laporoskopi oldum
İnşallah meleğimiz. Gelircanım :KK16:

İnşallah canım içim şaşırtıcı bir şekilde rahat canım
İnşallah hayırlı şeyler olur canım dua et hamişlerin dduası kabul olurmuş :KK16:

İnşallah canım ikinci denemem olacak inşallahbunda tutardason olur
Sorunum rezerv azlığı tüplerde sıvı birikmesi
Geçen ay laporoskopi oldum
İnşallah meleğimiz. Gelircanım :KK16:

Allah gönlüne göre versın hayırlı bı evlat versın ısteyen herkezde nasib etsın

Eğer yapılacaksa her halde kendilerinde yapılmasını isterler. Ancak önceden yapılmış, dondurulmuş tese parçacıklarını hastaneye taşıyanını biliyorum. Bizde eğer ihtiyaç olsaydı, biz de eski hastaneden taşıyacaktık. Ancak çok şükür gerekli olmadı.

Sümeyecek soru sordum hakkını helal et sperm artırıcı bısey bılıyomusun simdiden tsk

Sümeyecek soru sordum hakkını helal et sperm artırıcı bısey bılıyomusun simdiden tsk

O ne demek, hakkım varsa helel olsun. Bildiğim bir şey olursa cevaplamaktan zevk duyarım.

Bizi ilk görüşmemizde ordakı urologa yönlendirdiler. Yani dr.dan da tafsiye almanızı istiyolar.

Ancak doğal bir şey soruyorsan keçi boynuzu kürü bir numara olarak geçiyor. Aynı zamanda bal, polen (arı sütü de olursa daha iyi), ceviz, kabak çekirdeği de bu konuda çok iyi. Kerevizi, hurmayı (turuncu renkli olan büyük meyve) da tafsiye ediyolar.

Anlıyacağın bol vitaminli, enerji değeri yüksek beslenmekte işe yaraya biliyor. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
O ne demek, hakkım varsa helel olsun. Bildiğim bir şey olursa cevaplamaktan zevk duyarım.

Bizi ilk görüşmemizde ordakı urologa yönlendirdiler. Yani dr.dan da tafsiye almanızı istiyolar.

Ancak doğal bir şey soruyorsan keçi boynuzu kürü bir numara olarak geçiyor. Aynı zamanda bal, polen (arı sütü de olursa daha iyi), ceviz, kabak çekirdeği de bu konuda çok iyi. Kerevizi, hurmayı (turuncu renkli olan büyük meyve) da tafsiye ediyolar.

Anlıyacağın bol vitaminli, enerji değeri yüksek beslenmekte işe yaraya biliyor. Allah yardımcınız olsun.

ben de yine benim zavallıya keçiboynuzu içircem zorla:KK53::KK53::KK53:
sümeyyecim sen bilirsin ist.cerrahide esmer bir hemşire vardı.bu ay cok bereketli geçti 30 kişiden 25 i hamile demiştim benim transferden sonra serdar beyin kiyle beraber
ama ben 26.olamadım maalesef.
benim de nnilay gibi sanırım rahimde sorun var galiba.
napcamıı nereye gitcemi sasırdım.
acil bir plan yapmaya çalışıyorum :18::18::18::18::18::18:
sen sanırım memorialde devam edeceksin değil mi canım?

sümeyyecim sen bilirsin ist.cerrahide esmer bir hemşire vardı.bu ay cok bereketli geçti 30 kişiden 25 i hamile demiştim benim transferden sonra serdar beyin kiyle beraber
rahimde yaralama mantıklı gibi geldi
Allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallah...:KK14::KK14::KK14::KK14:

Tsk ınsallah en yakın zamanda melekelerimizi kucağımıza alırız

Serdar bey hastaneden ayrılmadımı ki? Bu arada senin tranfrini kim yapmıştı?

Evet ben Memorialde devam edeceğim. Orda gözden kaçan bazı şeyler burda görüldü. Oysa orası da iyi bir merkezdi.

Rahimde sorun olduğuna kendinmi karar verdin? Zira embrionun tutunmaması için bir çok etken vardır. Hatta hiç bir sorun olmadığında bile tutunma olmaya biliyor. O yüzden iyi bir doktor değerlendirmesi gerekli. Bence sen de Memorial ile bir görüş. Zaten ön görüşme ücretsiz. Muayene ediyolar, ancak para almıyolar (tel.dakı kız ücret söylese de). Bence bir görüş. Bir şey kayb etmezsin. En azından farklı bir göz (hatta istersen Semra hanım bile muayene ediyor) seni değerlendirmiş olur. Ondan sonrakı adımınıza da öyle karar verirsiniz. Rahimde bir sorun varsa bir şekilde mutlaka belirti verir. Ben sana ilk görüşme için Nur hanımı öneririm. Çünki kendisi ilgili ve sıcak bir doktor. Bu aşamada ilgi ve sıcaklık bence tedavidekinden daha çok önemli.

İki tane pozitif birden almışısız çok şükür.. :13::KK24::KK24::KK24: Çok sevindim arkadaşlar. İkinizin de değeri çok güzel. İkiz olma ihtimali de var. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. Olmayanlara da en kısa sürede nasip etsin.. :KK16:

Ben de çok şükür dün pıt pıtları duydum :nazar::KK16: Harika bir duyguydu..Darısı sizlerin başına :KK16:

Çok sevindim miniğinin pıtpıtlarını duymuşsun Allah tamamına erdirsin canım...

Selam kızlar ben adet oldum yarında fsh e2 test yapılacak inşallah herşey yolunda olur
Cumartesi de tedaviye başlayacam 8 mart dünya kadınlar gününde 9 martta doğumgünüm :KK16::KK16:

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.. Dualarım seninle...

kızlar fsh düşmüş 16 ydı şimdi 10 olmuş
elbetteki hala sınırda ama yinede iyi bence çok şükür yarın gidiyorum kızlar :KK76:

canım sümeyyem sayende udi hindi yi tanıdım fsh 10 düştü ALLAHIM senden razı olsun
gönlünün muradını versin canım:KK16:

X