Sağolasın canım, sana da çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda bizi de sağlıklı bebişlerimize kovuştursun.
Benim ilk iki tedavimde her şey mükemmeldi, dr.um sadece şansızlık olduğunu düşündüğünü söyledi. 3. tedavide bir 3. gün transferi oldu, ancak yine embriolar iyi kalitedeydi. 4. tedavide 3 başarısız deneme nedeni ile pgt yaptırdık, 9 embriodan 4'de genetik sorun çıktı, sağlıklı olanlar transfer edildi. Tuttu. Ancak farklı nedenle kayb ettim, iki kez kürtaj oldum. Rahimde ciddi yapışıklık oluşmuşmuş. Önceki dr.um o haliyle 5. denemede pgt yapılmış donmuşların transferini yaptı. Tabii tutmadı. Sonra Memoriale geçtim. Yapışıklığı fark ettiler, aralık ayında histereskopi ile açıldı. Son tedavimi oldum. Bu kez de endometrium kalınlığı sıkıntılı gibiydi (eskiden 11-12 olan endometrium, en klın yerinde 7-8 di). Nur hanım eğer kaliteli embriolar verirsek ve tutunma olmazsa rahim filmini tekrarlamanı istiycem demişti. Neqatif alınca istedi. Sanırım yapışıklığın tekrarlamasından şüpheleniyor.
Anlayacağın sorunun kaynağı tam olarak belli değil. Şimdilik rahim kimi düşünülse de, bence farklı bir sorun da var. Rahim şimdi sorunlu ola bilir. Ancak iyi durumunda bile 3 neqatifim olmuşdu. Rahim filmini çektirdikten sonra neqatif görüşmesi için gideceyiz in şee Allah.