Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağolasın canım, sana da çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda bizi de sağlıklı bebişlerimize kovuştursun.

Benim ilk iki tedavimde her şey mükemmeldi, dr.um sadece şansızlık olduğunu düşündüğünü söyledi. 3. tedavide bir 3. gün transferi oldu, ancak yine embriolar iyi kalitedeydi. 4. tedavide 3 başarısız deneme nedeni ile pgt yaptırdık, 9 embriodan 4'de genetik sorun çıktı, sağlıklı olanlar transfer edildi. Tuttu. Ancak farklı nedenle kayb ettim, iki kez kürtaj oldum. Rahimde ciddi yapışıklık oluşmuşmuş. Önceki dr.um o haliyle 5. denemede pgt yapılmış donmuşların transferini yaptı. Tabii tutmadı. Sonra Memoriale geçtim. Yapışıklığı fark ettiler, aralık ayında histereskopi ile açıldı. Son tedavimi oldum. Bu kez de endometrium kalınlığı sıkıntılı gibiydi (eskiden 11-12 olan endometrium, en klın yerinde 7-8 di). Nur hanım eğer kaliteli embriolar verirsek ve tutunma olmazsa rahim filmini tekrarlamanı istiycem demişti. Neqatif alınca istedi. Sanırım yapışıklığın tekrarlamasından şüpheleniyor.

Anlayacağın sorunun kaynağı tam olarak belli değil. Şimdilik rahim kimi düşünülse de, bence farklı bir sorun da var. Rahim şimdi sorunlu ola bilir. Ancak iyi durumunda bile 3 neqatifim olmuşdu. Rahim filmini çektirdikten sonra neqatif görüşmesi için gideceyiz in şee Allah.

benımde yasım 38 .34 yasında başladım ılk tüpüme ınternatıonal hospıtalç3 u orada oldu hersey güzel olmasına ragman tutunma olmadı .bırseyde demedıler ve bende sormadım bu kadar bılgılı degıldım.4 cuyu 7 ay once memorıalde oldu oda negatıv hıc tutunma olmuyor.ılk defa 1 ay once rahım fılmı cektırdım herseyın güzel olduğunu soyledı semra hanım.sadece önceden ıyı olan rahım kalınlığım gecırdıgım operasyonlar nedenı ıle benımde .0.8 mıs semra hanım bana adetımın 12 cı gunu olctur bıze soyle dedı.bu arada almanyadayım ben.yanı senınle aynı gıbıyız.bende sorun yok sadece amh.0.4 dusuk.esımddede sperm hareketsızlıgı var.benım 95 yılında kendılıgınden düşükle sonuçlanan gebelıgım var.bırsey sormak ıstıyorum bu endometrıum ıncelıgı ıcın ne uygulayacaklar bıze.bırde bız genetık test falan yaptırdık.bu pgt bızede yapılmalımı.ama sadece saten 3 veya 4 yumurtam çıkıyor bunun hangısı pgt ye gırecekkı bundan hıc bahsetmedıler bana pgt den.tesekkurler

benımde yasım 38 .34 yasında başladım ılk tüpüme ınternatıonal hospıtalç3 u orada oldu hersey güzel olmasına ragman tutunma olmadı .bırseyde demedıler ve bende sormadım bu kadar bılgılı degıldım.4 cuyu 7 ay once memorıalde oldu oda negatıv hıc tutunma olmuyor.ılk defa 1 ay once rahım fılmı cektırdım herseyın güzel olduğunu soyledı semra hanım.sadece önceden ıyı olan rahım kalınlığım gecırdıgım operasyonlar nedenı ıle benımde .0.8 mıs semra hanım bana adetımın 12 cı gunu olctur bıze soyle dedı.bu arada almanyadayım ben.yanı senınle aynı gıbıyız.bende sorun yok sadece amh.0.4 dusuk.esımddede sperm hareketsızlıgı var.benım 95 yılında kendılıgınden düşükle sonuçlanan gebelıgım var.bırsey sormak ıstıyorum bu endometrıum ıncelıgı ıcın ne uygulayacaklar bıze.bırde bız genetık test falan yaptırdık.bu pgt bızede yapılmalımı.ama sadece saten 3 veya 4 yumurtam çıkıyor bunun hangısı pgt ye gırecekkı bundan hıc bahsetmedıler bana pgt den.tesekkurler

bırde rahım fılmınde yapışıklık nasıl bellı oluyor bende olsaydı semra henım gorurmuydu

bırde rahım fılmınde yapışıklık nasıl bellı oluyor bende olsaydı semra henım gorurmuydu

Kesinlikle görürdü canım benim rahim filmime göre çok sıkıntılıydı olsa emin ol görürdü
Sadece o değil birçok doktor anlamıştı
Biliyorum sorun ne diye düşünüyorsun düşünme canım
İnşallah bu sefer olur canım

Kesinlikle görürdü canım benim rahim filmime göre çok sıkıntılıydı olsa emin ol görürdü
Sadece o değil birçok doktor anlamıştı
Biliyorum sorun ne diye düşünüyorsun düşünme canım
İnşallah bu sefer olur canım

sagolasın arkadasım

Arkadaşım 8 mm rahim kalınlığı tutunmak için yeterli çunku ben su an o kalınlıkla hamıleyım çok şükürrrr. Bu 3. Denemem. Hatta ılk ıkı denememde rahım kalınlığım daha fazla olmasına ragmen hıç tutunma olmadı. Bu sefer en son rahmi olçtuklerınde 8 mm idi. Çok şükür bugun pozitif sonucumu aldım. Ama en son bana rahım yaralama işlemi yaptılar. Tabı onun da etkisi vardır belkı tutunmasında. Tabı bı de duaların☺️ Hepinize dua ediyorum. İnşallahh allah dualarımızı kabul eder. BebişlerimiZe kavuşuruz. Kucağımıza alırız.

Sana da çok geçmiş olsun. Eğer yapışıklık yoktursa 8 kötü bir rakam değil in şee Allah. 6 ve 6,5'la hamile kalan arkadaşlarım var. Hatta Nur hanım 4'le bile gebe kalan gördük demişdi. Ancak alt sınır 7,5 olarak kabul ediliyor. Benim için endişe edilecek durum yapışıklığın olmuş olması. Yapışıklığı ilk Nur hanım ultrasonda görmüştü, rahim filmi istedi ve rahim filminde ciddi bir şeyler olduğu görülüyordu. Histereskopi şart denildi. Histereskopide çok ciddi yapışıklık olduğu görüldü ve açıldı. Hatta hafif bir yapışıklık bile rahim filminde bulgu verir. Eğer sana bir sorun yok demişlerse büyük ihtimalle yoktur. Senin için esrtofem kullanmak dışında bir şey söyleyeceklerini sanmıyorum. Ancak bana rahim filminden sonra tekrar histereskopi istene bilir (in şee Allah gerek kalmaz).

Pgt'ye gelince. Pgt yumurta sayısı az olan biri için bilgilendirme dışında bir işe yaramaz. Yapacağı farklı şey transferin iptali olur.

Bizde genetik sorun çıkmadığı için Nur hanım bu sefer pgt yapılmasını istemedi. Çünki embrioya yapılan her müdahile aksi yönde etkileye bilir. Eşlerde genetik sorun olmadığında gördüğüm kadarı ile Memorial pgt'den yana değil.

Rahim yapışıklığı bende çok az vardı hatta fılm çektirdiğim doktor yapışıklık olduğunu anlamadı gayrt iyi rahmin hiçbi sorun yok demişti. Ama benim adet azalmam vardı. Normalde bı hafta suren adetim 3 gunde bitiyordu. Bunu semra hanıma söylediğimde rahım fılmıne de baktı ve çok çok küçük bişi goruyorum burda dedı zaten yaralama işlemi yapıcam bu gorduğum yapışıklıksa onu da açalım dedı. Ve histeroskopi yapıldı. Yapışıklık varmış. Onu duzelttı ve yaralama yaptı. Çok şükür bu sfer tuttu.

Rahim yapışıklığı bende çok az vardı hatta fılm çektirdiğim doktor yapışıklık olduğunu anlamadı gayrt iyi rahmin hiçbi sorun yok demişti. Ama benim adet azalmam vardı. Normalde bı hafta suren adetim 3 gunde bitiyordu. Bunu semra hanıma söylediğimde rahım fılmıne de baktı ve çok çok küçük bişi goruyorum burda dedı zaten yaralama işlemi yapıcam bu gorduğum yapışıklıksa onu da açalım dedı. Ve histeroskopi yapıldı. Yapışıklık varmış. Onu duzelttı ve yaralama yaptı. Çok şükür bu sfer tuttu.

nilay senin tahlılde bugun muydu..benımde bugundu

Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.

benımde 159 cıkktı..cuma tekrar yapılacak hayırlısıyla artsında kan degerı...transferımız aynı gundu degılmı pazartesı mıydı senınde

benımde 159 cıkktı..cuma tekrar yapılacak hayırlısıyla artsında kan degerı...transferımız aynı gundu degılmı pazartesı mıydı senınde
Ewt pazartesiıydı. Ama benim dondurulmuş ve ıkı embriyo transfer edıldı. Dondurulmuşlarda değer daha yuksek çıkıormuş. Bıde nur hanım ıkız gebelık gıbı görunuyor değerlerin ama yınede bılemeyız şımdıden dedı. İnşallah senin de artar canımm. Senin değerin de çok iyi. İnşallah kuağımıza alırız. Tutacakmı tutmıycakmı derken şimdi de keseyı görvekmıyım kalp atışını duyucakmyım. Sürekli bi belirsiZlık. 😔kucağımıza alana kadar böyle gıdıcek sanırım. Tebrik ederim canım

Ewt canım ama ben 2 gun önce kanda baktırdım 240 çıktı. Bugun baktırdım 640 çıktı. Allah izin verirse ultrasonda görürkmişiz artık. İnşallahh..allah isteyen herkesi sevindirsin.

Nilay gözün Aydın kaçıncı denemen bıde sorun neydı özel olmasa ::KK49:

Ewt pazartesiıydı. Ama benim dondurulmuş ve ıkı embriyo transfer edıldı. Dondurulmuşlarda değer daha yuksek çıkıormuş. Bıde nur hanım ıkız gebelık gıbı görunuyor değerlerin ama yınede bılemeyız şımdıden dedı. İnşallah senin de artar canımm. Senin değerin de çok iyi. İnşallah kuağımıza alırız. Tutacakmı tutmıycakmı derken şimdi de keseyı görvekmıyım kalp atışını duyucakmyım. Sürekli bi belirsiZlık. 😔kucağımıza alana kadar böyle gıdıcek sanırım. Tebrik ederim canım

canım bu arada bende senı tebrık ederım..bence senın ıkız..aynen bu belırsızlık kotu ya..neyse sonu hayır olsun hayırlı haberler alalım inşallah canım..e sen kese ıcın ne zaman gıdecen ..bırde yıne nur hanıma mı gıdecen kese ıcın..

Arkadaşım 8 mm rahim kalınlığı tutunmak için yeterli çunku ben su an o kalınlıkla hamıleyım çok şükürrrr. Bu 3. Denemem. Hatta ılk ıkı denememde rahım kalınlığım daha fazla olmasına ragmen hıç tutunma olmadı. Bu sefer en son rahmi olçtuklerınde 8 mm idi. Çok şükür bugun pozitif sonucumu aldım. Ama en son bana rahım yaralama işlemi yaptılar. Tabı onun da etkisi vardır belkı tutunmasında. Tabı bı de duaların☺️ Hepinize dua ediyorum. İnşallahh allah dualarımızı kabul eder. BebişlerimiZe kavuşuruz. Kucağımıza alırız.

Hayırlı olsun tebrik ederim bugün iki pozitif aldık bende mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsin. Cümle isteyenlerin kucağını göbüşünü doldursun inşallah tez zamanda. Sürekli dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olur inşallah..

Değerin süperrr... Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim, ikiz mi acaba:)

çok sagol canım ya..hayırlısıyla degerler artsın saglıklı olsun..bilmiyorum tek çift farketmez rabbım saglıklı nasıp etsın hayırlısıyla....iyi dileklerın ıcın tekrar tsk ederım canım sagolasın

5 kez kaliteli embrio ve neqatif almak farklı duyguar sağlıyor. Ne umutlu, ne umutsuz. Güçlüymüşüm, ama bu güce para dayanmıyor. Bu gün kendime bakıyorum da elimde olsa hiç zaman kayb etmeden tekrar yollara düşesim var. Bakalım zaman geçtikce neler olacak. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bir az içim acıyor, o kadar.[/QUOT

Çok üzüldüm Sümeyye İnşallah Rabbim tez zamanda anneliği nasip eder, çok güçlü ve sabırlısın Maşallah Allahım sabrını mutlulukla sonuçlandırsın canım... Maddi manevi güç versin..

X