Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağolasın canım, üzülme. Ben bile atlattım sayılır. Bende farklı sonuç bekliyordum. Ancak hayırlısı buysa, başım gözüm üstüne kabulumdur. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin.

Benim geldiğim ülke de ise tüp bebeğe hiç yardımcı olunmuyor. En azından Türkiyede kendi vatandaşlarına bir miktar yardımcı olunuyor.

Pgt'ye değil de tüp bebeğe kriteriler uyuyor (bizde her hangi bir genetik sorun saptanmadı). Belki öğle bir zaman gelir de, bizde de tüpe yardımcı olunur. Ancak in şee Allah o zamana kadar benim kafam kendi çocuklarımizla meşgul olur

Seni çok seviyorum ben
Ve. Sımsıkı sarılıyyorum gelecek güzel olacak

Sumeyye nin gucu hepimize guc versin:)) seni cok taktir ediyorum gercekten
sabrinin sukunetinin inancinin hediyesini verecek Allahim sana insallah.Allahim afftesin beni ama ben isyan bayraklarini cekiyorum arada
napim okadar da olsun:) senden ogrenecek seylerimiz var kendine iyi bak

Nelere sahip olduğunun farkına varırsan, inan isyan edecek bir şey olmadığını görürsün.

Bu arada burdan yazmak kolay, dağ gibi bulaşık beni bekliyor ve ben bu günü üzülme, depresyon ve toparlanma günü ilan ettim, elimi hiç bir şeye sürmeycem Yarın ola, hayır ola.

Akasya gozunaydın ınsallah bızede nasibederisteyen herkeze memorıl tüp bebek ne kadar çıkıyor funda ısanlah kucağımıza alırız bebıslerımızı

Yeşimciğim Allah razı olsun çok sağol canım. Darısı en kısa zamanda sizlere olsun. Memorial tüp bebek bildiğim kadarıyla 2100 Euro + İlaçlar. İlaç fiyatı kişiden kişiye değişiyor. 800 ödeyen de var 1200 ödeyen de.. Hakkında hayırlısı olsun.

Sen ne zaman deneyeceksin ?

Nisan gıbı dusunuyoz bızım erkek problemi bize bıraz daha fazla tutar ddiye düşünüyom benım 5 denemem hayırlısı 3 hamile kaldım boş kese oldu oddaha zor

gecmıs olsun sumeyyecıgım.benımde dört negatıvım var ve senın gıbı sorunsuz ıyı kalıt e embrıolar.4 cusude memorıalde oldu.pekı bu tutunmama ıcın sana söylenen nedır.

gecmıs olsun sumeyyecıgım.benımde dört negatıvım var ve senın gıbı sorunsuz ıyı kalıt e embrıolar.4 cusude memorıalde oldu.pekı bu tutunmama ıcın sana söylenen nedır.

Sağolasın canım, sana da çok geçmiş olsun. Allah en yakın zamanda bizi de sağlıklı bebişlerimize kovuştursun.

Benim ilk iki tedavimde her şey mükemmeldi, dr.um sadece şansızlık olduğunu düşündüğünü söyledi. 3. tedavide bir 3. gün transferi oldu, ancak yine embriolar iyi kalitedeydi. 4. tedavide 3 başarısız deneme nedeni ile pgt yaptırdık, 9 embriodan 4'de genetik sorun çıktı, sağlıklı olanlar transfer edildi. Tuttu. Ancak farklı nedenle kayb ettim, iki kez kürtaj oldum. Rahimde ciddi yapışıklık oluşmuşmuş. Önceki dr.um o haliyle 5. denemede pgt yapılmış donmuşların transferini yaptı. Tabii tutmadı. Sonra Memoriale geçtim. Yapışıklığı fark ettiler, aralık ayında histereskopi ile açıldı. Son tedavimi oldum. Bu kez de endometrium kalınlığı sıkıntılı gibiydi (eskiden 11-12 olan endometrium, en klın yerinde 7-8 di). Nur hanım eğer kaliteli embriolar verirsek ve tutunma olmazsa rahim filmini tekrarlamanı istiycem demişti. Neqatif alınca istedi. Sanırım yapışıklığın tekrarlamasından şüpheleniyor.

Anlayacağın sorunun kaynağı tam olarak belli değil. Şimdilik rahim kimi düşünülse de, bence farklı bir sorun da var. Rahim şimdi sorunlu ola bilir. Ancak iyi durumunda bile 3 neqatifim olmuşdu. Rahim filmini çektirdikten sonra neqatif görüşmesi için gideceyiz in şee Allah.

Son düzenleme:
Nisan gıbı dusunuyoz bızım erkek problemi bize bıraz daha fazla tutar ddiye düşünüyom benım 5 denemem hayırlısı 3 hamile kaldım boş kese oldu oddaha zor

Akasyanın söylediğine bir de ek olarak spermiogram dahil +135-180 (imsi) tl. Eğer tese amelyatı olmanız istenmezse ek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bizde de erkek inferlitesi ve söylenenden fazla bir şey çıkmadı. Bir de belki urolga yönlendirilirsiniz, o da yanılmıyorsam 265-275 tl gibiydi.

Allah yardımcınız olsun.

Sümeyye senın eski formda da takıp etmıstım hamileydın o zaman nasib
inşallah bu sefer tutar tese amelıyatını fıyatını bılıyomusun korkuyor yıne hamıle kalıpkesenın ıcı boş çıkacak dıye nasıb

Olumsuzlukları düşünürsek zor olan yolculuğumuz daha da zorlaşır. Ben her seferinde önce umutlarımı tedavi etmeğe çalıştım. Eskiği düşünme. Her başlangıç yeni bir umutla olsun. İn şee Allah bu sefer sorunsuz atlatırsın ve bebişine kovuşursun. Eşim tese amelyatını eski hastanede olmuştu (İstanbul Cerrahi). 2000 tl'di galiba. Memorialin fiyatlarından haberim yok. Allah kolaylık versin.

Akasya gozunaydın ınsallah bızede nasibederisteyen herkeze memorıl tüp bebek ne kadar çıkıyor funda ısanlah kucağımıza alırız bebıslerımızı

amin canım inşallah daha önce raporlu tüp bebek yapıldıysa memorielde rapora 1 milyar indirim yapılıyo bildiğim kadarıylaa ben raporumu kullandım tüp bebek yaptırıkenn ama fotokopisini almadımm ne biliyim işe yarayacağını şimdide raporu getirin dedilerr(( raporu kullandığım hastaneyi aradım yok dedilerr,,raporu aldığım hastanede yokmuşş nerde bu raporrr((

arkadaslar test sonucum 159 nasıl ıyı mı sızce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…