- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
Bir hevesle açtım forumu maalesef olumsuz sonuçlanmış. Diyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Enfalin yazdıklarından da çok etkilendim aklıma kendi negatiflerim geldi. 2. negatifimden sonra bir daha yaptırmam diyordum nasip işte. Belki umut olur diye yazıyorum, son tedavide 6 yumurtadan 1 tanesi hızlı geliştiği için tek yumurta ile devam edildi ve ben ağlayarak tedaviyi bırakmak istediğimi doktoruma söyledim. Beni doktorum ikna etti ve o yumurta son anda hücre sayısı artınca aramışlar bi kaç saat daha hücre sayısı 4 de kalsa iptal ediceklermiş transferi embriyolog anlattı. transferde doktorum embriyo 2. kalite tutunma şansı düşük aklında olsun dedi. Bende nasıl olsa tutunmaz diye acayip rahattım. velhasıl test günü şok oldum. Lafı uzattım ama diyeceğim şu ki en umutsuz anında öyle bir mucize oluyor ki sen olmaz dediğin anda. Rabbimin rahmeti çok fazla kullarının dualarına karşılık verir vermiyorsa da onda da bir hayır aramak lazım. Rabbim yardımcınız olsun, inşallah tüm isteyenlere Rabbim anneliği nasip eder...
Allahım büyük ddemek her şeyde en. Mantıklısı tek yumurtra. Ve mucizen sweninlke