Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahım büyük ddemek her şeyde en. Mantıklısı tek yumurtra. Ve mucizen sweninlke

Allahım büyük ddemek her şeyde en. Mantıklısı tek yumurtra. Ve mucizen sweninlke

rabbim isteyen herkese nasıp etsın..inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırız..bıze de az kaldı sonuca korkmaya basladım..allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah..hepınıze dua edıyorum..rabbım emınım nasıp edecek ama zamanı var..

Bende size dua ediyorum inşallah sonuçlarımız yüzzümüzü güldürür

Arkadaslar uzun zamandır sızı takıb edıyom bende Mart nisanı gibi düşünüyom bızde erk ınterflıtesı var hastane bu konuda başarılımı bı bılgınız varm

Arkadaslar uzun zamandır sızı takıb edıyom bende Mart nisanı gibi düşünüyom bızde erk ınterflıtesı var hastane bu konuda başarılımı bı bılgınız varm

mrb hastanenin erk interfilitesinde iyi olduğunu duydum bende 3 denememe 2 ay sonra başlıcam hakkımızda hayırlısı olsun..(bizimde erkek problemi)

Arkadaşım inan çok üzüldüm. Ne desem boş biliyorum. Bende negatif sonuçlarımda bana moral vermeye çalışanları duymuyodum bile acımdan. İçimin acısından...biliyorum çok büyük bir üzüntü bu. Ama emin ol bi gün seviniceksin. Bi gün unutucaksın acıları. İnş hepimiz bir gün çocuklarımıza kavuşunca unutucaz bu çektiklerimizi onların sevgisiyle. İnşallahh.. Şu an soyleyebılceğım tek şey allahım sana sabır versın bir daha denemek için güç kuvvet versın. Pes etme bence...

kızlar sumeyye test yapmış malesef negatif çıkmış rabbim donmus bebişlerinde yüzünü güldürsün inş.....netim yok diye yazmış merakta kalmayın diye bilgi vermek istedim.

Sümeyye yi merak ederken kendimi burda buldum.ben de onun eski hastanesindeyim.malesef ben de negatifimi aldım.burdakileri de okudum.
ne de zor seyler yasıyoruz.millete bakıyorum.tık hamile hatta yakın bir arkadaşım 5 aylıkken söyledi hamile olduğunu.gelin benden kacıyo. 2.ye hamile.benden sonra evlendi

sümeyyeee
canım Rabbimize sığınıyoruz başka kapımız yok.insallah donmuşlarına can verir ALLAH.benim donmuşlarım olmadı.hersey harikaydı üstelik embriyom 2 tane 5.gündü ama olmadıııııııııııııııııııı

mrb hastanenin erk interfilitesinde iyi olduğunu duydum bende 3 denememe 2 ay sonra başlıcam hakkımızda hayırlısı olsun..(bizimde erkek problemi)

Benım 5 ıncı denemem 3 denemem de hamıle kaldım ama boş kese çıktı kurtası oldum 2 Brüksel 2 yeditepe benım için son bu son denemem memorılda ılk ark orda hamıle kaldı ondada morformosyon bozukluğu vardı eşinde simdı kızı kucağında geziyo rabbım herkezde nasip etsın kucakları boş kalmasın

Senin için de üzüldüm canım Rabbim hakkında hayırlısını versin. Son negatifin olsun inşallah..

Hayırlı olsun Funda.. Memorial'ın erkek kısırlığında iyi olduğunu ben de duymuştum. İnşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun..

Canım senin için de üzüldüm. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Neqatif almak çok zor, ama bebeğini kayb etmek kadar değil. Ağlamak istiyorum, ağlamak bile anlamsız geliyor, boğazımda düğümleniyor. Ne devam etmeğe güc bulamıyorum, ne de pes etmeğe. İki yolun arasında sıkışıp kalmış gibiyim.

Her tedavi beni benden aldı. Her tedavi sonrası toparlanmak, ayağa kalkmak için çok uğraştım. Pes etmek benlik değil, güçlü olmalıyım. Daha tükenmedim, ancak tükene tükene gidiyorum. Alah çekemeyeceyimiz yük vermesin.

Allah içine ferahlık versin. Allah atacağınız her adım için en doğru kararı vermenizi sağlasın. Rabbim içinden çıkamayacağımız dert vermesin. Buna da şükür.

Çok doğru söylemişsin canım. Negatif almak zor ama bebeğini kaybetmek kadar değil . Beterin beteri var maalesef.. Bu bir teselli değil ama ben hep bu şekilde dua ettim. Rabbim elimizden uçup gidecek bebeği nasip etmesin, kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Embiryolar kaliteli olmasına rağmen negatif olunca insan daha fazla düşünüyor neden diye. Ama sebebi yok aslında. Benim de temmuz tedavimdeki transfer edilen embiryom belki de şu an hamile kaldığımdan daha kaliteliydi. Bu bebeğimi seçmeden onu seçtiklerine göre bir tık öne geçmişti. Ama olmadı. Tek açıklama var. Nasip değil. Tıp mıp rahim kalınlığı pgt yapılmaması vs bahane. Biliyorsun bir arkadaş rahmi kalınlaşmamasına rağmen hamile kaldı. O yüzden çok fazla sebeplerle kendini üzme, yorma.

Sen çok güçlü birisin. Kendine zaman tanı. Biraz dinlen.. Ruhen bedenen .. Sonra ne gerekiyorsa yaparsın. Rahim filmi vs araştırmalar. Zaten 4 tane dondurulmuş bebişin seni bekliyor. Dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar. Yaşın da genç . Umutsuzluğa düşecek bir durum yok bence Buz bebişlerinle herşey güzel olacak inşallah...

5 kez kaliteli embrio ve neqatif almak farklı duyguar sağlıyor. Ne umutlu, ne umutsuz. Güçlüymüşüm, ama bu güce para dayanmıyor. Bu gün kendime bakıyorum da elimde olsa hiç zaman kayb etmeden tekrar yollara düşesim var. Bakalım zaman geçtikce neler olacak. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bir az içim acıyor, o kadar.

benimde 2 tedavim istanbul tüp bebekte yaptırdımm tutmadıı eşimde sperm var ama morfolojii 0 maleseff memorıal ımsı tekniği uyguluyomuşş inşallah sonuda güzel olurr.. allahımm sağlık ve maddiyat gücü versinn cümlemizee.

Bu kararı sen vereceksin ama yapılabiliyorsa donmus bebislerine pgt yaptirabilirsin. Sen pgt li tedavinde hamile kalmistin. Belki de kromozom sorunu olan embiryo denk gelmis olabilir. En dogrusunu Allah bilir

Aminn canımm inşallah Allahım bu sefer nasip ederr inşallah..

Bu kararı sen vereceksin ama yapılabiliyorsa donmus bebislerine pgt yaptirabilirsin. Sen pgt li tedavinde hamile kalmistin. Belki de kromozom sorunu olan embiryo denk gelmis olabilir. En dogrusunu Allah bilir

Donmuşlara yapılacağını sanmıyorum, benimkiler 5. gün. Ne zaman çözülücekler, ne zaman pgt yapılacak...

Hem pgt'ye vereceyimizi donmuş tedavisine veririz. Sağlıklı varsa zaten tutar.

Bugün çok güzel bir haber aldım banna umut oldu sizinlede paylaşmak istedim
Eski ev arkadaşım aradı hamileymiş kızlar
6 yıllık evliydi yumurtaları kalitesizdi iki defa tüp tedavisi iptal oldu
Karnında sıvı birikmesi vardı doktorlar kesin tüp yaptır dediler
Normal yoldan hamile

ALLAH BÜYÜK UMUTSUZ OLMAYALIM

Donmuşlara yapılacağını sanmıyorum, benimkiler 5. gün. Ne zaman çözülücekler, ne zaman pgt yapılacak...

Hem pgt'ye vereceyimizi donmuş tedavisine veririz. Sağlıklı varsa zaten tutar.

Sumeyye cok gecmis olsun inan cok uzuldum. guzel haberler bekliyoduk ama zamani varmis daha demekki. yurt disinda pgt+ivf uc deneme bedava eger kriterlerin uyuyosa. turkiyede neden boyle degil ya devletin sahip cikmasi lazim boyle ciftlere. En az 3 cocuk yapin demek kolay. hayret bise ya yardim ette yapalim da (once Allah tabi). Allah'im buyuktur mucizelerini hepimize gosterecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…