Geç miş olsun canım benim de ayni oldu gelişmemişti ve nur hanım kürtaj yapip genetik ve patolojiye gönderdi temiz çikti sonra bizden genetik ve tramboli istendi genetik iyi ama kanda pıhtılaşma çikti muhtelen sebep bu dedi aylin hanim ve şimdi 2.tedaviye başladik birazdan 8.30 da çatlatma iğnemi yapip c.tedi yumurtalar toplanip kan sulandırıcı iğnelere başliycam inşallah allahim bizlere yarfim etsinMerhaba, ben de bu pazartesi kese ve kalp atışı duyma hevesiyle Memorialdeydim. Maalesef haberler kötü. Aynı senin gibi kese oluşmuş ama bebek hiç gelişmemiş kesenin büyüklüğü de geride kalmış. Cumartesi günü Hande hanım kürtajımı yapacak. Şimdi benden birsürü test istediler. Trombofili ve kromozon analizi kürtaj sonrası tekrar hcg. Size nasıl bir açıklama yaptılar
Herkesten ayni şeyi duyuyorum.guven verdi.ve daha onceki doktorlar filmi incelemedi diyorlar. Ayni seyi ben de diyorumm.bakalim haftaya randevum var guven verdi konusuna bakicaz artik.bir de cok merak ettim onceki hastaneden tedavi takip evraklarini alabikiyirmuyuz.eger aliniyorsa alayin memoriala gitmeden en azindan tedavi gidisatini gorurler
Gecmis olsun cnm benim de oldu hepsi dusuk yapmistim kizamikciktan kan pihtilasmasi da varmis belki onunda etkisiyle. Bitecek insallah Bu ugraslar guzel sonuclarla.ilerisini dusun cok uzme kendini. 2013 basindan beri ugrasiyoruz bizde tahliller beklemeler denemeler. bende haftaya gidicem adet olunca tahlil sonuclariyla. Bakalim baslicazmi tedaviye
Canım biz Bahçeci nin kardes Şubesi umut da 2 deneme yaptık ,ordan peşpeşe olumsuz sonuçlar alınca ayrılma kararı aldigimiz da orda ki evrakların kopyasini istediğimızde 2 transferimiz de transfer edilen embriyoların kalitesi 4 bc mis,ben bunu gördüğümde çok şaşırmıştim çünkü doktorum hep çok kaliteli süper embriyo transfer ettik demişti. Bu mevzu Soğuttu beni o gruptan. Memorial a başlamaya karar verdik. İlk gittiğimiz de çok detaylı araştırma yaptılar. Ve kesinlikle rahim filmi istediğiler önce. Bundan önce gittiğimiz 3 doktor da kesinlikle rahim filminde bu kadar ısrar etmemişti. Merkez olarak bana güven verdiler canım. Tabi Rabbim nasip edecekse olacak ama gittiğimiz hastaneye güven duymamız bu tedavi sürecinde önemli oluyor. Onun için hangi merkezde için rahat edecekse kendin değerlendirip karar ver canım
Canım biz Bahçeci nin kardes Şubesi umut da 2 deneme yaptık ,ordan peşpeşe olumsuz sonuçlar alınca ayrılma kararı aldigimiz da orda ki evrakların kopyasini istediğimızde 2 transferimiz de transfer edilen embriyoların kalitesi 4 bc mis,ben bunu gördüğümde çok şaşırmıştim çünkü doktorum hep çok kaliteli süper embriyo transfer ettik demişti. Bu mevzu Soğuttu beni o gruptan. Memorial a başlamaya karar verdik. İlk gittiğimiz de çok detaylı araştırma yaptılar. Ve kesinlikle rahim filmi istediğiler önce. Bundan önce gittiğimiz 3 doktor da kesinlikle rahim filminde bu kadar ısrar etmemişti. Merkez olarak bana güven verdiler canım. Tabi Rabbim nasip edecekse olacak ama gittiğimiz hastaneye güven duymamız bu tedavi sürecinde önemli oluyor. Onun için hangi merkezde için rahat edecekse kendin değerlendirip karar ver canım
Ewt canım doğru soyluyorsun guven çok önemli. Ben 2 senede 4 kere tüp bebek yaptırdım çok araştırdım ve memorialdan başka gerçekten herkesın memnun kaldığı bi merkez duymadım. Ama yıne söyluyorum bu kadar olumsuzluğa rağmen gerçekten değiştirmeyi istemiyorum hastaneyi. Bakalım artık hayırlısı bi dört ay ara verıcem zaten rhım toparlanana kadar düşünücem. Teşekkür ederim yorumun için.Canım biz Bahçeci nin kardes Şubesi umut da 2 deneme yaptık ,ordan peşpeşe olumsuz sonuçlar alınca ayrılma kararı aldigimiz da orda ki evrakların kopyasini istediğimızde 2 transferimiz de transfer edilen embriyoların kalitesi 4 bc mis,ben bunu gördüğümde çok şaşırmıştim çünkü doktorum hep çok kaliteli süper embriyo transfer ettik demişti. Bu mevzu Soğuttu beni o gruptan. Memorial a başlamaya karar verdik. İlk gittiğimiz de çok detaylı araştırma yaptılar. Ve kesinlikle rahim filmi istediğiler önce. Bundan önce gittiğimiz 3 doktor da kesinlikle rahim filminde bu kadar ısrar etmemişti. Merkez olarak bana güven verdiler canım. Tabi Rabbim nasip edecekse olacak ama gittiğimiz hastaneye güven duymamız bu tedavi sürecinde önemli oluyor. Onun için hangi merkezde için rahat edecekse kendin değerlendirip karar ver canım
ewt gerçekten labaratuvarı çok iyi. Benim de 8 tane dondurulmuşum oldu. O yuzden baştan başlamadık hıç tedaviye. O iğneleri kullanmadım sürekli. En iyi yanı da o oldu. Onu düşğnüyorum zaten en çok. Tedaviye baştan başlamak zor oluyor bir de istanbulda yaşamıyorum ben. 15 gun orda kalmak da zor oluyor. O yuzden ne kadar dondurulmuşum olursa o kdr iyi benim için. Sadece transfere gıdıyorum.Canım ben memorial harici bir yerde denemedim hiç, 2 denememi ataşehir memorial 3. denemeyide şişlide yaptım ve 3.tuttu. Ama buna rağmen kör gözüm parmağıma mantığı ile sana illa şişlide devam et diyemem, dememek lazım.
Şişli iyi bir hastane Semra hanımda iyi bir hekim, sistem sıkıntısı var bunu zaten sende biliyorsundur ama çok iyi bir laboratuvara sahip bizim ilk 2 denememizde 5. güne 1 ve 2 embriyo kalmıştı, şişlide bırak geriye kalmayı birde 3 tane dondurduk ilk defa yani cidden laboratuvar iyi, ama kimse bilemez bi arkadaş demiş benim memnun olduğum yerden sen olmazsın seninkinden ben. 4 denemenide aynı hastanede yapmışsın ve olumsuz sonuç almışsın kedini nasıl rahat güvende hissedeceksen öyle yap bence, umutu değil ama Amerikan hastanesi, Alman hastanesi, Acıbadem hastaneleri vs... belki şansını bir kere başka bir yerde denemek istersin, sonuçta şişliye geri dönebilirsin her zaman, belki bu sana şans getirir pozitif haberi alırsın belkide şişlinin farkını anlarsın böylece ve daha güven duyarak devam edersin yada 5. denemenide şişlide yapabilirsin sonuçta dediğim gibi laboratuvarı çok iyi bir hastane, nasıl hissediyorsan kararını o yönde ver bence
Evet canım alabiliyorsun,hastanede yaptırdiğin tahliller varsa onlar falan. Ama en önemlisi kaç embriyo oluştu ve ne kalitede embriyo transfer edilen bilgisi benceHerkesten ayni şeyi duyuyorum.guven verdi.ve daha onceki doktorlar filmi incelemedi diyorlar. Ayni seyi ben de diyorumm.bakalim haftaya randevum var guven verdi konusuna bakicaz artik.bir de cok merak ettim onceki hastaneden tedavi takip evraklarini alabikiyirmuyuz.eger aliniyorsa alayin memoriala gitmeden en azindan tedavi gidisatini gorurler
Biz kalp atışlarını 6. Hafta duymuştuk. 7.hafta kalp atışları yavaşladı ve 11. Haftaya kadar bekledı doktorum. Kalbi durmadı hiç. Ama bebek 8. Haftadan sonra hiç gelişmedi. 11. Hafta da artık beklememızın bi anlamı yok dedıler. Almak zorunda kaldılar. Ben hastaneyle telefonla goruştum. Benim kronozm genetik testlerım zaten yapılmıştı bi sorun yoktu açıklama olarak da bebekte kromozom bozuklukları olabılıyor dendi. Çunku patalojiden de belirgin bi sonuç çıkmadı. Yani açıklayamıyorlar tam olarak maalesef.Merhaba, ben de bu pazartesi kese ve kalp atışı duyma hevesiyle Memorialdeydim. Maalesef haberler kötü. Aynı senin gibi kese oluşmuş ama bebek hiç gelişmemiş kesenin büyüklüğü de geride kalmış. Cumartesi günü Hande hanım kürtajımı yapacak. Şimdi benden birsürü test istediler. Trombofili ve kromozon analizi kürtaj sonrası tekrar hcg. Size nasıl bir açıklama yaptılar
Merhaba, ben de bu pazartesi kese ve kalp atışı duyma hevesiyle Memorialdeydim. Maalesef haberler kötü. Aynı senin gibi kese oluşmuş ama bebek hiç gelişmemiş kesenin büyüklüğü de geride kalmış. Cumartesi günü Hande hanım kürtajımı yapacak. Şimdi benden birsürü test istediler. Trombofili ve kromozon analizi kürtaj sonrası tekrar hcg. Size nasıl bir açıklama yaptılar
Kürtaj sonrasi parçayı genetiğe göndermediler mi cnmBiz kalp atışlarını 6. Hafta duymuştuk. 7.hafta kalp atışları yavaşladı ve 11. Haftaya kadar bekledı doktorum. Kalbi durmadı hiç. Ama bebek 8. Haftadan sonra hiç gelişmedi. 11. Hafta da artık beklememızın bi anlamı yok dedıler. Almak zorunda kaldılar. Ben hastaneyle telefonla goruştum. Benim kronozm genetik testlerım zaten yapılmıştı bi sorun yoktu açıklama olarak da bebekte kromozom bozuklukları olabılıyor dendi. Çunku patalojiden de belirgin bi sonuç çıkmadı. Yani açıklayamıyorlar tam olarak maalesef.
geçmiş olsun canım... çok üzüldüm
mutlaka genetiğe göndettir canım..
Gecmis olsun cnm benim de oldu hepsi dusuk yapmistim kizamikciktan kan pihtilasmasi da varmis belki onunda etkisiyle. Bitecek insallah Bu ugraslar guzel sonuclarla.ilerisini dusun cok uzme kendini. 2013 basindan beri ugrasiyoruz bizde tahliller beklemeler denemeler. bende haftaya gidicem adet olunca tahlil sonuclariyla. Bakalim baslicazmi tedaviye
Hayır sadece patalojiye yolladılar. Genetiğe gönderildiğini bile bilmıyodum. Ben ıstanbulda olmadım kurtajı şimdi pişman oldum bak.Kürtaj sonrasi parçayı genetiğe göndermediler mi cnm
Neden son denemen olacak canım. Öyle düşünme ne olursa olsun pes etmessek bi gün olucak ben buna inanıyorum. Ewt çok yıpranıyoruz çok üzülüyoruz ama bence bebeğimizi kucağımza alınca hepsını unutucaz.ben de pazertesi inşallah istanbulda olacağım adetimde o sıralar başlar karşılaşırız belki...bir tarafta iyi haberler diğer tarafta düşükler negatifler kafam iyice karıştı acaba ne olacak olacak mı olmayacak mı endişeri başladı korkmaya başladım ne olur her şey yolunda gitsin bu benim son denemem olacak...
ben de pazertesi inşallah istanbulda olacağım adetimde o sıralar başlar karşılaşırız belki...bir tarafta iyi haberler diğer tarafta düşükler negatifler kafam iyice karıştı acaba ne olacak olacak mı olmayacak mı endişeri başladı korkmaya başladım ne olur her şey yolunda gitsin bu benim son denemem olacak...[/QUOT
Karsilasiriz belki carsamba yada cuma giderim diye tahmin ediyorum persembe Semra Hn yokmus iyi sonuclar alirsin ins moralini bozma cok dusunme diycem de kelin merhemi meselesi :) Bu sitede iyi haberler varmi yeni birsey ogrenirmiyim diye bakmadan edemiiyorum vakti gelen muradina eriyor :)
Sagol canim yok kan pihtilasmasini yeni ogrendim igne kyllanincada dysyk olabilir mi acabatedavin hayırlı olsun cnm.. sulandırıcı iğne kullandığın haldemi düşük olmuştu.
Geç miş olsun canım benim de ayni oldu gelişmemişti ve nur hanım kürtaj yapip genetik ve patolojiye gönderdi temiz çikti sonra bizden genetik ve tramboli istendi genetik iyi ama kanda pıhtılaşma çikti muhtelen sebep bu dedi aylin hanim ve şimdi 2.tedaviye başladik birazdan 8.30 da çatlatma iğnemi yapip c.tedi yumurtalar toplanip kan sulandırıcı iğnelere başliycam inşallah allahim bizlere yarfim etsin
Biz kalp atışlarını 6. Hafta duymuştuk. 7.hafta kalp atışları yavaşladı ve 11. Haftaya kadar bekledı doktorum. Kalbi durmadı hiç. Ama bebek 8. Haftadan sonra hiç gelişmedi. 11. Hafta da artık beklememızın bi anlamı yok dedıler. Almak zorunda kaldılar. Ben hastaneyle telefonla goruştum. Benim kronozm genetik testlerım zaten yapılmıştı bi sorun yoktu açıklama olarak da bebekte kromozom bozuklukları olabılıyor dendi. Çunku patalojiden de belirgin bi sonuç çıkmadı. Yani açıklayamıyorlar tam olarak maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?