Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geç miş olsun canım benim de ayni oldu gelişmemişti ve nur hanım kürtaj yapip genetik ve patolojiye gönderdi temiz çikti sonra bizden genetik ve tramboli istendi genetik iyi ama kanda pıhtılaşma çikti muhtelen sebep bu dedi aylin hanim ve şimdi 2.tedaviye başladik birazdan 8.30 da çatlatma iğnemi yapip c.tedi yumurtalar toplanip kan sulandırıcı iğnelere başliycam inşallah allahim bizlere yarfim etsin

merhaba cnm görüşmeleyi nasılsın.. ekip doktoru olarak kimle görüşeceksin..

tedavin hayırlı olsun cnm.. sulandırıcı iğne kullandığın haldemi düşük olmuştu.

Ewt canım doğru soyluyorsun guven çok önemli. Ben 2 senede 4 kere tüp bebek yaptırdım çok araştırdım ve memorialdan başka gerçekten herkesın memnun kaldığı bi merkez duymadım. Ama yıne söyluyorum bu kadar olumsuzluğa rağmen gerçekten değiştirmeyi istemiyorum hastaneyi. Bakalım artık hayırlısı bi dört ay ara verıcem zaten rhım toparlanana kadar düşünücem. Teşekkür ederim yorumun için.

E
ewt gerçekten labaratuvarı çok iyi. Benim de 8 tane dondurulmuşum oldu. O yuzden baştan başlamadık hıç tedaviye. O iğneleri kullanmadım sürekli. En iyi yanı da o oldu. Onu düşğnüyorum zaten en çok. Tedaviye baştan başlamak zor oluyor bir de istanbulda yaşamıyorum ben. 15 gun orda kalmak da zor oluyor. O yuzden ne kadar dondurulmuşum olursa o kdr iyi benim için. Sadece transfere gıdıyorum.

Evet canım alabiliyorsun,hastanede yaptırdiğin tahliller varsa onlar falan. Ama en önemlisi kaç embriyo oluştu ve ne kalitede embriyo transfer edilen bilgisi bence

Biz kalp atışlarını 6. Hafta duymuştuk. 7.hafta kalp atışları yavaşladı ve 11. Haftaya kadar bekledı doktorum. Kalbi durmadı hiç. Ama bebek 8. Haftadan sonra hiç gelişmedi. 11. Hafta da artık beklememızın bi anlamı yok dedıler. Almak zorunda kaldılar. Ben hastaneyle telefonla goruştum. Benim kronozm genetik testlerım zaten yapılmıştı bi sorun yoktu açıklama olarak da bebekte kromozom bozuklukları olabılıyor dendi. Çunku patalojiden de belirgin bi sonuç çıkmadı. Yani açıklayamıyorlar tam olarak maalesef.

Geçmiş olsun. Bu arada testlerinizi nerede yaptıracaksınız?

Kürtaj sonrasi parçayı genetiğe göndermediler mi cnm

geçmiş olsun canım... çok üzüldüm
mutlaka genetiğe göndettir canım..

sonucun pozitif çıkması da yetmiyormuş bunu daha iyi anladım çok çok geçmiş olsun önce sevin sonra sevindiğinden daha çok üzül ...bundan sonraki demenen istediğin olur inşallah sizler gerçekten çok güçlüsünüz bin kere maşallah....

ben de pazertesi inşallah istanbulda olacağım adetimde o sıralar başlar karşılaşırız belki...bir tarafta iyi haberler diğer tarafta düşükler negatifler kafam iyice karıştı acaba ne olacak olacak mı olmayacak mı endişeri başladı korkmaya başladım ne olur her şey yolunda gitsin bu benim son denemem olacak...

Neden son denemen olacak canım. Öyle düşünme ne olursa olsun pes etmessek bi gün olucak ben buna inanıyorum. Ewt çok yıpranıyoruz çok üzülüyoruz ama bence bebeğimizi kucağımza alınca hepsını unutucaz.

merhaba şişli memorialde erkek infertilitesinde başarı nasıl.ben anadolu yakasındayım.3 merkez var ama çok kararsız kaldım.aslında kendimde hemşireyim.ama böyle durumlarda insan bildiği herşeyide unutuyor.tavsiyelerinize ihtiyacım var

Yeni tedavin hayırlı olsun canım bak ne güzel sonuçta sebep olan şey bulunmuş ve o şimdi göz önüne alınarak yeni tedavin başlamış. Benim anlamadığım bize zaten coraspin veriyorlar o pıhtılaşmayı önlemiyor mu ki?

Geçmiş olsun kalp atışını duyup kaybetmek daha zor olsa gerek, bir de açıklanamaması tabii. Umarım yeni tedaviniz başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…