Canım ben memorial harici bir yerde denemedim hiç, 2 denememi ataşehir memorial 3. denemeyide şişlide yaptım ve 3.tuttu. Ama buna rağmen kör gözüm parmağıma mantığı ile sana illa şişlide devam et diyemem, dememek lazım.
Şişli iyi bir hastane Semra hanımda iyi bir hekim, sistem sıkıntısı var bunu zaten sende biliyorsundur ama çok iyi bir laboratuvara sahip bizim ilk 2 denememizde 5. güne 1 ve 2 embriyo kalmıştı, şişlide bırak geriye kalmayı birde 3 tane dondurduk ilk defa yani cidden laboratuvar iyi, ama kimse bilemez bi arkadaş demiş benim memnun olduğum yerden sen olmazsın seninkinden ben. 4 denemenide aynı hastanede yapmışsın ve olumsuz sonuç almışsın kedini nasıl rahat güvende hissedeceksen öyle yap bence, umutu değil ama Amerikan hastanesi, Alman hastanesi, Acıbadem hastaneleri vs... belki şansını bir kere başka bir yerde denemek istersin, sonuçta şişliye geri dönebilirsin her zaman, belki bu sana şans getirir pozitif haberi alırsın belkide şişlinin farkını anlarsın böylece ve daha güven duyarak devam edersin yada 5. denemenide şişlide yapabilirsin sonuçta dediğim gibi laboratuvarı çok iyi bir hastane, nasıl hissediyorsan kararını o yönde ver bence