Merhaba canım. Biz öncelikle iyi merkez, iyi laboratuvar olsun istedik. O yüzden Bahçeci’ye gitmeye karar verdik. Doktorlarını internetten araştırdığımızda ikisi de olumlu izlenim bırakmıştı bizde. Bahçeci’ye gideceğimiz gün de sadece Selen hanımın orada olduğunu söylediler. Onunla ön görüşme yaptık ve içimize sindi. Çünkü bizimle uzun uzun konuştu, halimize kafa yordu ve samimiydi, güler yüzlüydü. Birtakım tavsiyelerde bulundu. Bazı testler istedi. Tedavi sürecinde de hep memnun kaldık ondan. Her kontrolde tahlil aldı. Kişiye özel tedavinin ne olduğunu onda anladık. Önceki tedavimde 3. güne bir embriyom gitti, o da tutmadı. Burada 3. gün 5 embriyom vardı. Bunlardan biri de blastosist oldu. Doktorumuzun tavsiyeleri ve kullandırdığı ilaçlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Umut verdi ama ayakları yere bastı hep. Bizimle ilgili olumsuzlukları da açıkça söyledi. Neyse onu söylüyor, hayal satmıyor. Eylülde transferim var. İnşallah olumlu neticelenir ama ne olursa olsun doktorumu seviyorum. Yapılabilecek her şeyi yapıyor bence. Hem bilgili, ilgili hem de merhametli biri olduğunu düşünüyorum. Tabii bir yerden sonra nasip. Gayret bizden takdir Allah’tan.
Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun.