• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geçmiş olsun. Bu arada testlerinizi nerede yaptıracaksınız?

Bilmiyorum henüz Leventte Biruni diye bir lab. varmış onu başarılı buluyorlarmış ama ben Ankaralıyım haftaya Ankaraya gideceğim belki orada Düzen laboratuvarında yaptırırım. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı? Ben gayrettepe de oturuyorum gerçi. Siz nerede yaptırdınız? Her Lab. sonucunu kabul ediyorlar mı acaba?

ben de pazertesi inşallah istanbulda olacağım adetimde o sıralar başlar karşılaşırız belki...bir tarafta iyi haberler diğer tarafta düşükler negatifler kafam iyice karıştı acaba ne olacak olacak mı olmayacak mı endişeri başladı korkmaya başladım ne olur her şey yolunda gitsin bu benim son denemem olacak...

Bu gibi başarısızlıklar hep olabilir ama illa sizin başınıza gelecek diye birşey yok, bence tedavinize negatif bir modla başlamayın.Umarım herşey çok güzel olur

Bilmiyorum henüz Leventte Biruni diye bir lab. varmış onu başarılı buluyorlarmış ama ben Ankaralıyım haftaya Ankaraya gideceğim belki orada Düzen laboratuvarında yaptırırım. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı? Ben gayrettepe de oturuyorum gerçi. Siz nerede yaptırdınız? Her Lab. sonucunu kabul ediyorlar mı acaba?

Devlet hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile yaptırdım. Onlarda dış labaratuvara gönderiyorlar. Tıbbi genetik bölümü olan bir devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.

merhaba şişli memorialde erkek infertilitesinde başarı nasıl.ben anadolu yakasındayım.3 merkez var ama çok kararsız kaldım.aslında kendimde hemşireyim.ama böyle durumlarda insan bildiği herşeyide unutuyor.tavsiyelerinize ihtiyacım var
merhaba, bende sizin gibi anadolu yakasındayım ve çok kararsızım artık karar vermemiz gerekiyor. Düşündüğünüz üç merkez hangisi. Memorial bana çok uzak ama şuanda ağırlıklı olarak orayı düşünüyorum. Laboratuvar ortamlarının iyi olduğunu ama hastanenin çok kalabalık olduğunu duyuyorum.

Teşekkür ederim Allahtan hayırlısı diyelim
Patoloji ile genetik farklı şeyler mi?

bana farklı denilmişti cnm.. genetik daha detaylı inceleme ve istek üzerine gönderiliyor kesin nedeni belli oluyor cnm. bende eşimin ve benim kromozon testlerimiz temiz olduğu halde bebek 1 kromozon fazla çıkmıştı..
patalojiye zaten hepsi gidiyormuş.

bana farklı denilmişti cnm.. genetik daha detaylı inceleme ve istek üzerine gönderiliyor kesin nedeni belli oluyor cnm. bende eşimin ve benim kromozon testlerimiz temiz olduğu halde bebek 1 kromozon fazla çıkmıştı..
patalojiye zaten hepsi gidiyormuş.

Acaba neden oluyormuş böyle şeyle bir açıklama yapabiliyorlar mı? Sonuçta senin ve eşinin kromozon testleri iyi, embriyo 1. kalitede vb. herşey varsa neden bebekte 1 kromozon fazla çıkar ki?

LAPAROSKOPİ OLANLAR YAARDIM

Ya kızlar ben pazartesi laparoskopi oldum 2 tüpüm de bağlandı. O gün kanamam oldu doktorum normal operasyon sonrası kanama dedi.
Ama bugün cuma hala azar azar kanama oluyor ara ara,normal mi bu sizce ,sizde de olmuş muydu?..

Acaba neden oluyormuş böyle şeyle bir açıklama yapabiliyorlar mı? Sonuçta senin ve eşinin kromozon testleri iyi, embriyo 1. kalitede vb. herşey varsa neden bebekte 1 kromozon fazla çıkar ki?

ailedede kanıtsal bi hastalık olmadığı için cnm yaşım en büyük etkenmiş.. biz çizelge gösterdiler bana

30-35 yaş arası %30 kromozon bozukluğu
35-37 yaş arası %50
37-39 yaş arası %65
40 yaş üstü %80 miş..

yani bunu bende bilmiyorum Memorialın Genetik Profösörü tüm dünyada yapılan araştırmalarda çıkan sonuç bu dedi bana..
yaşıma bağladılar bu sonucu.. bu tedavim pgt li yapılacak.. en önemli etken 35 yaşmış.. 35 yaşı geçtiğin anda bebeğin kromozonları çok sorun yaşıyormuş.. bende 37 yaşındayım cnm..

ailedede kanıtsal bi hastalık olmadığı için cnm yaşım en büyük etkenmiş.. biz çizelge gösterdiler bana

30-35 yaş arası %30 kromozon bozukluğu
35-37 yaş arası %50
37-39 yaş arası %65
40 yaş üstü %80 miş..

yani bunu bende bilmiyorum Memorialın Genetik Profösörü tüm dünyada yapılan araştırmalarda çıkan sonuç bu dedi bana..
yaşıma bağladılar bu sonucu.. bu tedavim pgt li yapılacak.. en önemli etken 35 yaşmış.. 35 yaşı geçtiğin anda bebeğin kromozonları çok sorun yaşıyormuş.. bende 37 yaşındayım cnm..

O zaman bende de çıkabilir ben de 37 yim :( PGT li yaptırmak için çok embriyo olmalı dedi bana Semra Hanım. İyi de benim AMH zaten 0.03 FSH 16 bende en çok bu kez yumurta oldu toplam 3 tane o da malum :( PGT ye gönderince biraz kalite de bozuluyor diye biliyorum işler iyice zorlaşıyor

Geçmiş olsun kalp atışını duyup kaybetmek daha zor olsa gerek, bir de açıklanamaması tabii. Umarım yeni tedaviniz başarılı olur

Gecmis olsun cok uzuldum eminim olumsuz sonuctan daha zor kaybetmek insallah en Yakin zamanda hamilelik haberi alirsiniz aciniz hafifler
Bu kese kalp atisi icin 3 hafta sonra cagrilmak gercekten yanlis.. Ben bana verilen tarihten 10 gun once gittim kese gormek icin farkli bir hastaneye.. Kesemin etrafinda biraz kanamali Alan goruldu corasoirin kesildi igne eklendi belki bana soylenen tarihte gitseydim bu onlemleri almiycaktik iyikide gitmisim o yuzden 3 hafta beklememek gerekmis

O zaman bende de çıkabilir ben de 37 yim :KK43: PGT li yaptırmak için çok embriyo olmalı dedi bana Semra Hanım. İyi de benim AMH zaten 0.03 FSH 16 bende en çok bu kez yumurta oldu toplam 3 tane o da malum :KK43: PGT ye gönderince biraz kalite de bozuluyor diye biliyorum işler iyice zorlaşıyor

benimde amh 0.09 cnm.. ve en fazla 3 yumurta toplanıyor pgt istemiyorum dedim ama onlar bu konuda çok ısrarcı olunca düşününce mantıklı geldi kabul ettim.. zaten kromozonu bozuk bi embriyo transfer edilince o bebek tutsa bile yine düşecek..
pgt de de en iyisi tutunamayabilir ama en azından kromozon bozukluğu konusunda içim biraz rahat olur..

belki sizde farklı bir şey çıkabilir cnm zaten 15 güne belli oluyor, sen şimdi bunlara çok takılma kendini çok strese sokarsın.. şimdiden çok geçmiş olsun..

merhaba cnm görüşmeleyi nasılsın.. ekip doktoru olarak kimle görüşeceksin..

iyi canım senin tedavi tam tarih ne zaman başlıyor.Ben tavsiyen üzerine semra hanım ile görüşeceğim.Diğer doktor da yücel bey için randevu verdiler. Bir sürü sorum olacak.Neler sorsam fikir verirmisiniz kızlar...

Evet canım alabiliyorsun,hastanede yaptırdiğin tahliller varsa onlar falan. Ama en önemlisi kaç embriyo oluştu ve ne kalitede embriyo transfer edilen bilgisi bence :KK66:

aynen bugün aradı ve sordum.doktor bana evrakları hazırlayacakmış.haber vereceklermiş. valla inan bu fikir çok iyi oldu benim için..

üniversite hastanelerinin hepsi ücretsiz yapıyor canım.. Kartal Eğitim Araştırma genetik bölümü hepsini hiç sorun çıkartmadan ücretsiz kabul ediyormuş..
ben Cerrahpaşada yaptırdım kadın doğumdaki doktor çok sinir etti pişman oldum..

iyi canım senin tedavi tam tarih ne zaman başlıyor.Ben tavsiyen üzerine semra hanım ile görüşeceğim.Diğer doktor da yücel bey için randevu verdiler. Bir sürü sorum olacak.Neler sorsam fikir verirmisiniz kızlar...

canım aklına takılan ne varsa sor, geçmiş tüm evraklarını rahim filmini götür.. zaten onlar herşeyi söylüyor bize çok bir şey kalmıyor bile diyebilirim.. inşallah güzel haberlerin gelir..

benimde amh 0.09 cnm.. ve en fazla 3 yumurta toplanıyor pgt istemiyorum dedim ama onlar bu konuda çok ısrarcı olunca düşününce mantıklı geldi kabul ettim.. zaten kromozonu bozuk bi embriyo transfer edilince o bebek tutsa bile yine düşecek..
pgt de de en iyisi tutunamayabilir ama en azından kromozon bozukluğu konusunda içim biraz rahat olur..

belki sizde farklı bir şey çıkabilir cnm zaten 15 güne belli oluyor, sen şimdi bunlara çok takılma kendini çok strese sokarsın.. şimdiden çok geçmiş olsun..

Çok sağol canım gerçekten hayırlısı diyorum, herşeyin bir zamanı var demek ki iyi bir zaman değilmiş

üniversite hastanelerinin hepsi ücretsiz yapıyor canım.. Kartal Eğitim Araştırma genetik bölümü hepsini hiç sorun çıkartmadan ücretsiz kabul ediyormuş..
ben Cerrahpaşada yaptırdım kadın doğumdaki doktor çok sinir etti pişman oldum..

Senin düşüğün sonrası ne kadar ara vermeni istemişlerdi canım

Devlet hastanesinde bir tanıdık vasıtası ile yaptırdım. Onlarda dış labaratuvara gönderiyorlar. Tıbbi genetik bölümü olan bir devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.
Merhaba kartal lutfi kirdar ea hastanesine tibbi genetik bolumune randevu alirsaniz tum testleri yapiyorlar her devlet hastanesi yapmiyor. Mesala zeynep kamil hastanesi yapmiyor

Back