Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

NE guzel birsey o kese gormek degil mi ? Esin de cok sevinmistir held jar in buyudukce Allah tamanina erdirsin hayirlisiyla. Allahim bizlere de nasip etsin .

maşallah ikizler geliyor galiba....

insallh cann pgt yaptracagiz biz baya git gel olacak ozamn stanbul dsindayim offf

pgt de basarili olcaklarna inaniyorum canm szde sorun olmasada bebekte olabiliyormus cok arastrdim insallh olur bukez

Evet Canım biz tüp bebek anneleri hep bi diken üstündeyiz şu 3 ay bi geçse bi nebze daha rahatlıycaz sanırım ben progestanı her gün vuruluyorum dediğin gibi çok kötü bi iğne kalçamda bezeler oluştu yağlı olduğu için yapıyomuş haftaya geldiğinde bi bakarız ona göre karar veririz dediler bu arada ben hep yüzüstü yatarım daha onu transfer günü sormuştum hiç bi sakıncası yok ilk 3 aya kadar yatabilirsin dediler bana daha bizim bebişler bi susam kadarmış canım inşallah haftaya bende hayırlı haberlerle dönerim sen de crinone jelden sonra bşr saat yürüyüş yapıyomusun dışarıda?

Yok canım pataloji sonucumdan bahsediyorum. Genetik sonucumda hiçbi sorun yok dedıler. Patalojiden zaten çok belirgin bişi çıkmıyormuş. Genetikte bi sorunumz yok ama yıne de embriyolarda bozukluklar olabılıyormuş. O yzuden bende pgt yaptırmayı ıstıyorum tabıı daha görüşmeye gıtmedım belki de başka bişi istiycekler. Yaa ben yıne devam edıyım o zmn. Çunkü bu kadar olumsuzluğa rağmen yıne de merkeze kötu dıyemiyorum. Birde başka bi merkeze gidip herşeye baştan başlamak doktorlar hemşireler testler. .. O kadar zor gelıyokıı. Sende çok uğraşmışsın. İnş en kısa zamanda bebeğimizi kucağımza alırız. Senin genetiktemi problem varmış. Öyleyse bile sorunun bulunması çok iyi birşey. Belirsizlık daha kotu. İnş pgt ile bebeğine kavuşursun. Ben inanıyorum

Proloton var haftalik igne onu yaptirsan daha rahat edersin gene danis tabi, Ben dun yaptirdim her ihtimale karsi, memorialden sadece tek crinoneyle devam etmrmi soylediler demekki oda yeterli geliyor. Kalcana alkollu pamuk koy biraz o dagitir rahatlarsin biraz. Canim crinoneyi sabah yataktan kalkmadan yapiyorum kalkincada ufak tefek isler yaptigim icin exstra yurumuyorum zaten hareket halinde oluyorum. Disari cikip hic yurumedim AMA baslarda evin icinde 15 dk yuruyordum, simdi normal hareketli oluyorum
Haftaya insallah ikimizde guzel haberleri veririz

Canım biz Bahçeci nin kardes Şubesi umut da 2 deneme yaptık ,ordan peşpeşe olumsuz sonuçlar alınca ayrılma kararı aldigimiz da orda ki evrakların kopyasini istediğimızde 2 transferimiz de transfer edilen embriyoların kalitesi 4 bc mis,ben bunu gördüğümde çok şaşırmıştim çünkü doktorum hep çok kaliteli süper embriyo transfer ettik demişti. Bu mevzu Soğuttu beni o gruptan. Memorial a başlamaya karar verdik. İlk gittiğimiz de çok detaylı araştırma yaptılar. Ve kesinlikle rahim filmi istediğiler önce. Bundan önce gittiğimiz 3 doktor da kesinlikle rahim filminde bu kadar ısrar etmemişti. Merkez olarak bana güven verdiler canım. Tabi Rabbim nasip edecekse olacak ama gittiğimiz hastaneye güven duymamız bu tedavi sürecinde önemli oluyor. Onun için hangi merkezde için rahat edecekse kendin değerlendirip karar ver canım

Canım ben memorial harici bir yerde denemedim hiç, 2 denememi ataşehir memorial 3. denemeyide şişlide yaptım ve 3.tuttu. Ama buna rağmen kör gözüm parmağıma mantığı ile sana illa şişlide devam et diyemem, dememek lazım.

Şişli iyi bir hastane Semra hanımda iyi bir hekim, sistem sıkıntısı var bunu zaten sende biliyorsundur ama çok iyi bir laboratuvara sahip bizim ilk 2 denememizde 5. güne 1 ve 2 embriyo kalmıştı, şişlide bırak geriye kalmayı birde 3 tane dondurduk ilk defa yani cidden laboratuvar iyi, ama kimse bilemez bi arkadaş demiş benim memnun olduğum yerden sen olmazsın seninkinden ben. 4 denemenide aynı hastanede yapmışsın ve olumsuz sonuç almışsın kedini nasıl rahat güvende hissedeceksen öyle yap bence, umutu değil ama Amerikan hastanesi, Alman hastanesi, Acıbadem hastaneleri vs... belki şansını bir kere başka bir yerde denemek istersin, sonuçta şişliye geri dönebilirsin her zaman, belki bu sana şans getirir pozitif haberi alırsın belkide şişlinin farkını anlarsın böylece ve daha güven duyarak devam edersin yada 5. denemenide şişlide yapabilirsin sonuçta dediğim gibi laboratuvarı çok iyi bir hastane, nasıl hissediyorsan kararını o yönde ver bence

Benimde umutta ilk tedavimde 5. Gün transfer edilen embriyomdan biri compakt morula yani 4. Evresinde ama açılmaya başlamış diğeri 8 hucreli durmuş embriyo. Ozaman anlamıyordum iyi değil dediler ama 5. Günde 4. Gün ve 3. Gün uyumlu embriyo trasferi çok mantıksızdı

Saol canım inşllhh. Önce tutunma sorunumz vardı şimdi bebeğin gelişmeme sorunu. Biz merdivenleri tek tek çıkıyoruz. İnş bidaki sefere olur.

Merhaba, ben de bu pazartesi kese ve kalp atışı duyma hevesiyle Memorialdeydim. Maalesef haberler kötü. Aynı senin gibi kese oluşmuş ama bebek hiç gelişmemiş kesenin büyüklüğü de geride kalmış. Cumartesi günü Hande hanım kürtajımı yapacak. Şimdi benden birsürü test istediler. Trombofili ve kromozon analizi kürtaj sonrası tekrar hcg. Size nasıl bir açıklama yaptılar

Bir de embriyoyu patolojiye göndereceklermiş. Buradan bir sonuç da çıkmazsa ne olacak asıl merakım o.

Benim bu 4. tedavimdi. ilk 2 tanesini bahçecide oldum, daha önce bana yaptıklarını bu topikte paylaştım eski mesajlarımdan okuyabilirsin ama ben şahsen önermiyorum tabii yine de sen bilirsin. Benim doktorum Mustafa Bahçeci idi üstelik. senin içinin nasıl rahat edeceği önemli

geçmiş olsun canım... çok üzüldüm
mutlaka genetiğe göndettir canım..

geçmiş olsun canım... çok üzüldüm
mutlaka genetiğe göndettir canım..
Gecmis olsun cnm benim de oldu hepsi dusuk yapmistim kizamikciktan kan pihtilasmasi da varmis belki onunda etkisiyle. Bitecek insallah Bu ugraslar guzel sonuclarla.ilerisini dusun cok uzme kendini. 2013 basindan beri ugrasiyoruz bizde tahliller beklemeler denemeler. bende haftaya gidicem adet olunca tahlil sonuclariyla. Bakalim baslicazmi tedaviye

Herkesten ayni şeyi duyuyorum.guven verdi.ve daha onceki doktorlar filmi incelemedi diyorlar. Ayni seyi ben de diyorumm.bakalim haftaya randevum var guven verdi konusuna bakicaz artik.bir de cok merak ettim onceki hastaneden tedavi takip evraklarini alabikiyirmuyuz.eger aliniyorsa alayin memoriala gitmeden en azindan tedavi gidisatini gorurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…