• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

LAPAROSKOPİ OLANLAR YAARDIM

Ya kızlar ben pazartesi laparoskopi oldum 2 tüpüm de bağlandı. O gün kanamam oldu doktorum normal operasyon sonrası kanama dedi.
Ama bugün cuma hala azar azar kanama oluyor ara ara,normal mi bu sizce ,sizde de olmuş muydu?..
Normal bence canım. Bende de yaklaşık bir hafta az az devam etmişti

Yarın yumurta toplama işlemini ayşe hanım yapacakmiş daha önce melih bey yapiyordu genelde ama ayşe hanim nasıl bilen var mi arkadaslar çok çok yumurtam da yok hayırlısı bakalim

Yarın yumurta toplama işlemini ayşe hanım yapacakmiş daha önce melih bey yapiyordu genelde ama ayşe hanim nasıl bilen var mi arkadaslar çok çok yumurtam da yok hayırlısı bakalim

İşinin profesyoneli . Semra hoca Ayşe hanımı ameliyatlara bile sokuyor. Hem üzerinizdeki gerginliği alabiliyor. Enerjisi pozitif.

Bence de hiç içinde endişe olmasın canım , Ayşe hoca hem çok samimi hem çok içten ,hem işinin çok ehli hem de insanı rahatlatan bir insan. . . Herşeyi çok güzel geçecektir inşallah allah'in izniyle. . İçin rahat olsun arkadaşım :KK39::KK68:

Bu gibi başarısızlıklar hep olabilir ama illa sizin başınıza gelecek diye birşey yok, bence tedavinize negatif bir modla başlamayın.Umarım herşey çok güzel olur

haklısın canım da işte farkında bile olmuyorsun o heyecanı dolu dolu yaşıyoruz.belki istanbula gidince eski günlerimizi yad edip tekrar yaşayacağız bunun bana ve kızıma iyi geleceğini düşünüyorum çünkü gerçekten çok özledim...

O zaman bende de çıkabilir ben de 37 yim :KK43: PGT li yaptırmak için çok embriyo olmalı dedi bana Semra Hanım. İyi de benim AMH zaten 0.03 FSH 16 bende en çok bu kez yumurta oldu toplam 3 tane o da malum :KK43: PGT ye gönderince biraz kalite de bozuluyor diye biliyorum işler iyice zorlaşıyor

insan öğrendikçe korkuyor ben de 37 yaşındayım...

Bence de hiç içinde endişe olmasın canım , Ayşe hoca hem çok samimi hem çok içten ,hem işinin çok ehli hem de insanı rahatlatan bir insan. . . Herşeyi çok güzel geçecektir inşallah allah'in izniyle. . İçin rahat olsun arkadaşım :KK39::KK68:
Teşekkürler inşallah herşey güzel olacak rahatlattiniz beni Sağol un

benimde amh 0.09 cnm.. ve en fazla 3 yumurta toplanıyor pgt istemiyorum dedim ama onlar bu konuda çok ısrarcı olunca düşününce mantıklı geldi kabul ettim.. zaten kromozonu bozuk bi embriyo transfer edilince o bebek tutsa bile yine düşecek..
pgt de de en iyisi tutunamayabilir ama en azından kromozon bozukluğu konusunda içim biraz rahat olur..

belki sizde farklı bir şey çıkabilir cnm zaten 15 güne belli oluyor, sen şimdi bunlara çok takılma kendini çok strese sokarsın.. şimdiden çok geçmiş olsun..

amh o.54 fsh 13.60 değerlerim sadece sizden bir tık fazla semra hoca 6-7 yumurta hedefliyor ama ben 3 yumurta da hem fikirim içimden 3 tane olur diye geçiyor. inşallah biri sağlıklı gelişir ama bir arkadaşımız vardı littlebir değerleri bizden kesinlikle daha güzel olmasına rağmen sonucu biliyorsunuz sadec 1 embriyo oluştu o da iyi değildi morali belki de bozukki şu aralar foruma girmiyor son olarak embriyo hakkında bir şey yazmadı. inşallah bir sonraki denemelerinizde hayal kırıklığımız olmaz tabi bende bebişle dönmeyi arzu ediyorum umarım dileklerimiz kabul olur...

amh o.54 fsh 13.60 değerlerim sadece sizden bir tık fazla semra hoca 6-7 yumurta hedefliyor ama ben 3 yumurta da hem fikirim içimden 3 tane olur diye geçiyor. inşallah biri sağlıklı gelişir ama bir arkadaşımız vardı littlebir değerleri bizden kesinlikle daha güzel olmasına rağmen sonucu biliyorsunuz sadec 1 embriyo oluştu o da iyi değildi morali belki de bozukki şu aralar foruma girmiyor son olarak embriyo hakkında bir şey yazmadı. inşallah bir sonraki denemelerinizde hayal kırıklığımız olmaz tabi bende bebişle dönmeyi arzu ediyorum umarım dileklerimiz kabul olur...

evet ne oldu acaba son yumurta devam ettimi etmedimi. bende merak ettim littlebirdi..
inşallah onun için herşey yolunda ilerlemiştir.

opu işlemin hayırlı olsun cnm, güzel haberlerin gelsin.

Bencede ayse hanim müthiş biri.rabbim rast getirsin inşallah

evet ne oldu acaba son yumurta devam ettimi etmedimi. bende merak ettim littlebirdi..
inşallah onun için herşey yolunda ilerlemiştir.
Merhaba arkadaşlar
öncelikle beni merak edip düşündüğünüz için teşekkür ederim.son embriyo nun gelişimi 4. Gün durdu.yani transfer kesin iptal oldu.bugün semra hanımla görüştük.o da tekrar denememizi önerdi.şu an bu durumun sebebi benim yumurtalarım mı yoksa bu ay ki şanssızlık mı bilemiyoruz.bunu öğrenmek için bir deneme daha yapmamız gerekiyor. Bu tedavide tüm rapor haklarımı kullandığım için maddi olarak da epey bi zorlandığımız için ancak yaz tatilinde inşallah tekrar deneyebileceğiz. Bu arada ben sizleri takip edip sizlerin güzel sonuçları ile mutlu olacağım inşallah. ..Bu arada aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum...

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.tedavimin 9.gunu gonal f başladığından beri 212.5 yapıyorum. Bugün yumurta takibinde OHSS olabilir dedi ayse hanim cok moralim bozuldu. Picomda yok.off sözlerimi de toparlayamiyorum.bugun gelen msjda dozumda degismemis.yine 212.5 . Neden dusurmuyolar anlamiyorum. Hemşireye ulasmadm geri donmedi.ayse hanima msj attim cevap vermedi. Kan sonuclarimi öğrenmek istedim cvp yok.icim daralio bunaldim cok

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.tedavimin 9.gunu gonal f başladığından beri 212.5 yapıyorum. Bugün yumurta takibinde OHSS olabilir dedi ayse hanim cok moralim bozuldu. Picomda yok.off sözlerimi de toparlayamiyorum.bugun gelen msjda dozumda degismemis.yine 212.5 . Neden dusurmuyolar anlamiyorum. Hemşireye ulasmadm geri donmedi.ayse hanima msj attim cevap vermedi. Kan sonuclarimi öğrenmek istedim cvp yok.icim daralio bunaldim cok
Canım kendini üzme.dozu değiştirmediklerine göre demekki sıkıntı yok.ama sen yinede yarın bir şekilde ulaşıp sorularını sorarsın. Için ferah tut .inşallah hakkında hayırlısı olsun...

Canım kendini üzme.dozu değiştirmediklerine göre demekki sıkıntı yok.ama sen yinede yarın bir şekilde ulaşıp sorularını sorarsın. Için ferah tut .inşallah hakkında hayırlısı olsun...
Teşekkürler canım inşallah. İşte bicok korku var icimde hayirlisi olsun inşallah ama off ya cok bunaldim.ne zor.rabbim kolaylik versin inşallah hepimize. Sali gunude opu olur dedi ayşe hanim.

Back