Yazdıklarım dışında bir şey kullanmadımdoğal siklusta verdikleri ilaç nedir acaba ? bu arada detay bilgiler için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdıklarım dışında bir şey kullanmadımdoğal siklusta verdikleri ilaç nedir acaba ? bu arada detay bilgiler için teşekkürler
İlaç dozunuz kaç oldu en son kaça düşürdüler ,asenkron durumu için ne önerdiler bu kezMerhaba, şişli memorialda 3 yumurtam toplandı, 3 ü de piezzo ile döllendi ama öncesinde de piezzosuz döllenme sorunun olmamıştı. Bu sefer sayı az olunca riske atmamak için uyguladılar. Sonucum negatif ama embriyo kalitesinden dolayı. Yaş 34 amh 0.03tü geçen sene. Bir sonraki tedavide düşük doz deneyecekler, ilac dozu kalitemi bozmuş olabilirmiş. Semra hanımla görüşüp fikir almanız daha iyi olabilir. Bana piezzoyu kendisi uygulattı.
Climara kullanmadan tedaviye başkadık, ilk defa hepsi birbirine yakın boydaydı, iyi bir aya denk geldik dedi. 225 gonalf kullandım hep, sorun olmadı.İlaç dozunuz kaç oldu en son kaça düşürdüler ,asenkron durumu için ne önerdiler bu kez
Evet %95 belki üstü bile diyebilirim çok şükür çoğumuz muradımıza erdik darısı tüm çaba gösterenlereçok sevindim yıkılınca insan toparlaması biraz zor oluyor. sizde sorun neydi ? grup baya sessiz herhalde herkes bebişini kucağına aldı yazan pek yok buralara
Nerede yaptınız bu denemeleri bilmiyorum ama inanın merkez o kadar önemli ki.. burada bir arkadaş daha vardı 2 denemesi negatif oldu başka merkezdeydi döllenme de olmamıştı şuan 2 tane evladı var. Sizinde yumurta varsa eşinizde de sperm varsa asla ümidinizi kesmeyin. Bir tanıdığım Memorial ama başka merkezde ikizlerini kucağına aldı 3. Denemesi eşinde sperm yok tese oldu. Eğer vazgeçerseniz işte o zaman evlat sahibi olamazsınız. Devam ederseniz her zaman bir umut vardır. Maddi anlamda da çok yorucu fakat toparlanıp tekrar denemeye değer. Bir arkadaş yaşımı sormuştu buraya yazayım 34.Teşekkür ederim. 4 denemede de döllenme olmadı bizim. Döllenme olupta kaliteli bir embriyo olması imkansız gibi geliyor artık bana. Belki eşim de kabul ederse bir deneme daha yapabiliriz. Çok yiprandik gerçekten.
Ben pcos olduğum için yumurtam çok oluyor 26-27de çıktım bu yola 34 oldum 33 de hamile kalabildim. Bizde sorun hareketsiz sperm sadece %1-2si hareketli buna rağmen 2 opu oldum ve 2sinde de döllenme oldu. 18 olgun yumurtadan sadece 5 tanesi 5. Güne onun da 2 tanesi iyi kalite olmuştu ilk tedavim de kalite daha yüksekti ama benim için döllenme olması bile iyiydi hem morfoloji 0 hem hareket yok. Deneyimlerime göre vazgeçmeyen kazanıyor. İnanın bunu senelerin tecrübesiyle söylüyorum. Kimi hemen kimi daha geç ama imkansız birşey yoksa sonu güzel oluyor.Kaç yumurta toplanıyordu acaba yaşınız kaçtı
Sizde ki sorun neydi merak ettim neden 4 tedavide de döllenme olmadı.Teşekkür ederim. 4 denemede de döllenme olmadı bizim. Döllenme olupta kaliteli bir embriyo olması imkansız gibi geliyor artık bana. Belki eşim de kabul ederse bir deneme daha yapabiliriz. Çok yiprandik gerçekten.
Hangi merkezde yaptınzEvet %95 belki üstü bile diyebilirim çok şükür çoğumuz muradımıza erdik darısı tüm çaba gösterenlerebizim sorunumuz eşimin sperm hareketi %1-2 gerisi hareketsizdi bende pcos dışında bir sorun yoktu.
Biraz geçmiş yazılarınızı okudum. Biz Kaan Aydosa da gittik DNA hasarı ,,%18 falan çıkmıştı bizde ros yüksekti. Birçok takviye kullandık sperm hareketimizde bir değişme olmadı sayımız artmıştı. Sonra tüp bebeğe yönlendirdi. Muayene olunabilir ama seneler harcanmamalı bazen zaman kaybı olunabiliyor ve takviyeler çok pahalanmıştır eminim 5-6 sene önce de iyi bütçe ayırıyordum. Üni hastanelerinden uzak dur tavsiye etmiyorum sperm seçme yöntemi çok önemli. Oradaki denemelerini hesaba katma bile Ankara Memorial da neden döllenme olmadı orası belki soru işareti olabilir. Rahim filmi çektirdin mi? Şuan Memorial nasıl bilmiyorum ben pandemi öncesi son tedavimi olmuştum. Pandemide ara verdim sonra transferim negatif oldu sonra dondurulmuş olan tuttu. Bana çok çok az dozla yumurta büyütmüşlerdi pcos olduğum için kalite düşsün istemediler dozlarım hep 100lerdeydi. Bu takip hoşuma gitmişti. Eşim için ise deneyeceğiz eğer döllenme olmazsa tesa yani şırıngayla ameliyatsız sperm alıp dölleme yapacağız dediler ama çok şükür o konuda sorun yaşamadık. Embriyolog olarak hakan bey var ona güveniyorum. Oradan ayrılan bir Dr vardı bizim embriyoglarımız yurt dışında ders veriyor demiştiSebebini bulamadılar. Eşimde yüzde 32 DNA hasarı var. Bazı doktorlar ondan olabilir diyo bazıları önemsemiyor. Bende ankamadim
Şişli MemorialHangi merkezde yaptınz
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinBiraz geçmiş yazılarınızı okudum. Biz Kaan Aydosa da gittik DNA hasarı ,,%18 falan çıkmıştı bizde ros yüksekti. Birçok takviye kullandık sperm hareketimizde bir değişme olmadı sayımız artmıştı. Sonra tüp bebeğe yönlendirdi. Muayene olunabilir ama seneler harcanmamalı bazen zaman kaybı olunabiliyor ve takviyeler çok pahalanmıştır eminim 5-6 sene önce de iyi bütçe ayırıyordum. Üni hastanelerinden uzak dur tavsiye etmiyorum sperm seçme yöntemi çok önemli. Oradaki denemelerini hesaba katma bile Ankara Memorial da neden döllenme olmadı orası belki soru işareti olabilir. Rahim filmi çektirdin mi? Şuan Memorial nasıl bilmiyorum ben pandemi öncesi son tedavimi olmuştum. Pandemide ara verdim sonra transferim negatif oldu sonra dondurulmuş olan tuttu. Bana çok çok az dozla yumurta büyütmüşlerdi pcos olduğum için kalite düşsün istemediler dozlarım hep 100lerdeydi. Bu takip hoşuma gitmişti. Eşim için ise deneyeceğiz eğer döllenme olmazsa tesa yani şırıngayla ameliyatsız sperm alıp dölleme yapacağız dediler ama çok şükür o konuda sorun yaşamadık. Embriyolog olarak hakan bey var ona güveniyorum. Oradan ayrılan bir Dr vardı bizim embriyoglarımız yurt dışında ders veriyor demişti
Benim embriyolokarım bozulunca ümitsizliğe kapılmıştım çok üzülmüştüm sonraki transferim de olmamıştı sonramüstüne 2;transferim daha negatifti. Bana ben inanıyorum senin çocuğun olacak imkansız değilsiniz demişti kendisininde 3üzleri vardı benim zamanım da bu kadar da gelişmiş cihazlar yok demişti anaç Dr Günselionu hiç unutmayacağım. Hep iyi şeylere sarıl yumurta ve sperm var imkan var vazgeçme senin de çocuğun olacak Allah'ın izniyle
![]()
Denemeye değer. Mutlaka gidin ön görüşme yapın görülmeye semra hocayıda dahil edin randevu alırken bunu belirtin. Benim drum gönül hanımdı bana çok destek oldu sağolsun ikisiyle görüşün isterim ama mutlaka semra hoca değerlendirsin başarısız denemelerinizi. Elinizde olan tüm evrakları götürün. Birçok tetkik isteyebilir. Ön görüşmeyi tedavi planladığınız aydan önce yapın tetkikler için zamanınız kalsın. Denemedim demezsiniz. Yaşınız sanırım 35 üstü pgt de yapalım deme ihtimalleri yüksek. İnşallah döllenme olacaktır iyi bir lab. DesteğiyleTeşekkür ederim güzel dileklerin içinüniversite hastanesinde hemde üç kez deneyerek çok hata yaptım. Erzurum'dayim. Şehir dışında yaptırmak eşimin izin durumindan dolayı zor oluyor. Birde uğraşmak istemiyor açıkcasi. Rahim filmimde bir şey yok. Muhtemelen Nisan gibi Memorialde deneriz. Ama Ankara'da neden olmadi soru işareti gerçekten. Geçen ay gelebilseydik raporlu 65 bin tlydi. Şimdi 100 bin küsur olmuş sanırım. Boşuna zaman kaybı oldu. Günseli hoca da otajinamedde. Memorialle bağlantısı var mı hala bilmiyorum
Denemeden bilemezsiniz pozitif olun mucizeler ansızın olur. Yumurta kalitesini arttırmak için d vit OMEGA almanızı tavsiye ederim Q10 eşiniz için çok fazla takviye desteği bazen ters tepebiliyor. Değerlerin anormale döndüğü çok hasta gördüm ona da dikkat etmek lazım. Sizi takipte olacağım. Bundan sonra her şeyin yolunda girmesini umuyorum. Allah yardımcınız olsun.Aslinda gorusmustum ocak ayında ama semra hocaya randevu alamadim anlık oldu. Zeynep çelikle görüştüm. Baya ilgililer. Hatta giriş falan yaptık ama gidemedik. İnşaallah olur. Olsa da kaliteli olur mu acaba. Mucize gibi geliyor artık
Bizim de ros baya yüksekti ama ona takılmadılar. İlk deneme de döllenme olmasaydı ikinci de tesa yapılacaktı ama döllenme sorunu yaşamadık. DNA hasarı spermin başında oluyor yumurtaya spermi embriyolog yerleştirdiği için çekirdek kısmı zararsız olan sperm seçilmesi lazım milyonlarca spermin içinden de bu seçilebilir diye düşünüyorum morfolojiniz de iyiymiş. Atlanılar hiçbir nokta olmasın ben sizin değerlerinizde normal yolla hamile kalan kişiler tanıdım. Kaan Aydos birçok kişinin DNA hasarını düzeltti gidilebilir ama en fazla 6 ay tedavi yeterli üzeri boşuna olur. hoş Kaan hoca da takviye veriyor onunla düzeltiyor. Bir sonraki görüşmenizde semra hocayı da isteyin o bir baksın. DNA hasar sınırı neydi hatırlayamadım üzerinden 7 yıl geçti. Yaptırdığınız lab. Risk sınırı yazıyor mu verilen sonuçta.Çok teşekkür ederim. Eşimin sizce dna hasari için tedavi olmasına gerek var mı? Sizde kaaan aydossa gitmişsiniz. Sanırım bir fark olmamış. Memorial DNA hasar testine bakacaki. Eğer gecmemisse tesa yapacaklardı. Ama eşimin sperm sayısı çok iyi. Gerek görürler mi acaba?
merhaba transferden önce siz ameliyat mı oldunuz acaba ?Merhaba, bende Şişli Memorial de tedavi görüyorum. İlk tüp bebek denemem Temmuz ayında başladık 3'lü havuz yapıyoruz ilk 2 toplamadan 2 şer tane iyi kalite embriyom donduruldu son toplamayı da geçtiğimiz Pazartesi oldum ama bu sefer PGT yapılabilir demişler, embriyolog sorduğunda şaşırdım, Hiç bir görüşmemde PGT yaparız denmedi. Yaptırmalı mıyım bilemiyorum. İlk denemem rahmim temiz bir sıkıntı yok sadece çikolata kistim ve sol tüpümde tıkanıklık var zaten laparoskopi ile onu alacağız dedi. Eşime başlamadan önce genetik test yaptılar temiz çıktı. Sizce PGT gerekli mi,?