Canim Ben tedavi oldugum merkeze gitmedim onlar beni test tarihinden 21. Gun sonraya cagirdilar Ben sabredemedim degerim dustumu yok ya dis gebelikse falan diye kendimi yedigim icin erken gittim. Ilk konttolde bazi arkadaslardan ucret almamislar bazilsrindan almislar. AMA sanirim umutta almiyorlar ilk kontrolde onceden oyle diye hatirliyorum..
Canim Ben normal hayatima kismen devam ediyorum, ufak temizlikler yemek bulasik idare etmeye caliyorum tabi cesit cesit yemek yok tek cesit gunu kurtarmaya calisiyoruz.. Simdilik Boyle sirf yatmakta iyi degil strese sokar insani tabi kanama gibi durum yoksa.. Test sonucu almak, kese gormek yetmiyormus heran korku yasiyoruz tabi rabbime sukurler olsun bugunude gorduk
Ben aslinda sorcaktim unuttum doktora yuzu koyun yatmak sakincali mi ki yada sabahlari gerilmek heyecandan unuttum
SEN progestronu gunluk vuruluyordun sanirim aslinda proloton depot var haftalik umutta onu vermislerdi o daha iyi ara istersen sor, gunluk olan igne dayanilmaz oluyor bir sure sonra kalca dugum dugum oturulmuyor