Gecmis olsun arkadasim, yasadiklarin az buz degilmis. İnsallah bir daha tekrarlanmak uzere gecmiste kaldi tum sikintilarin.
Hasimato tiroid ve kan pihtilasmasi pgt gerektirecek rahatsizliklar degil. Pihtilasma evet genetik bir sorun ama bebege aktarilmasi hayati bir problem teskil etmiyor. Bunu sen de biliyorsundur.. Kan pihtilasmasi olup bundan haberdar olmayan binlerce kadin vardir. Burada en onemli nokta gebelikte dogru dozda kan sulandirici kullanmak.
Peki 7 haftalik sonlanan gebelikte bebege genetik bakildi mi?
Akraba evliligi ile ortaya cikabilecek problemler hakkinda ben bilgi sahibi degilim. Ama tup bebek basvurularinda hemen sorulur bu soru. En dogrusu iyi bir merkezde ongorusme yapmak ve sorulara gercek yanitlar bulmak olur.
Problemin kaynagi bilindigi zaman Pgt bulunmaz nimet. Onemli olan oncelikle problemin kaynagina inmek.
Ben de pgt li tedavi oluyorum. Sisli Memorialde tedavi goruyorum. İstanbuldaysaniz tavsiye ederim, Laboratuvari en iyi olan merkezlerden biri, belki de en iyisi. Ongorusmeleri ucretsiz oldugu icin en azindan kafanizdaki soru isaretlerini giderirsiniz. Size yaptirmaniz gereken tahliller hakkinda bilgi verirler.
Cok cok gecmis olsun