• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Halide kızzzz ne güzel bir haber o kadar gün saymalar boşuna değilmiş... Ayrıca hastanenin içine sinmesine sevindim sonuçta o kadar önerdik beğenmeseydin suçlardım kendimi... Hadi bakalım adette olmuşsun şimdi güzel güzel iğneleri ol, takibini yaptır ve bize hayırlı haberler ver canım...

insallah hayutli haber verip anne oluyooooommm diye bagirmak bana da nasip olur seker:) kiz valla sagolasin ben ilk gunler gerim gerim gerildim.hele cumartesinden pazartesiye gunler gecmwk bilmedi.ama Rabbim izin verdi guzel haber alip tedaviye baslayabildik :) simdi saatime dikkat ederk ilaclarimi alicammmmm sonra da Allah izin firsat verirse anne olucammm yasasiiinnn:anneadayı::nazar::KK36::KK71:

insallah hayutli haber verip anne oluyooooommm diye bagirmak bana da nasip olur seker:) kiz valla sagolasin ben ilk gunler gerim gerim gerildim.hele cumartesinden pazartesiye gunler gecmwk bilmedi.ama Rabbim izin verdi guzel haber alip tedaviye baslayabildik :) simdi saatime dikkat ederk ilaclarimi alicammmmm sonra da Allah izin firsat verirse anne olucammm yasasiiinnn:anneadayı::nazar::KK36::KK71:
İnşallah canim hepimiz

Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Oncelikle endişe etme diyecem ama sen yine tabi elinde olmadan heyecan yapacaksin ama ben anlatayım biraz rahatlarsin inşallah.
Birgün öncesinden bağırsakları temizleyen bir ilaç içmemi söylediler birde gece 12 den sonra hicbirsey Yememë mi istediler. . . Hastaneye gittiğimiz de önce benim doktorum Ayse hoca idi,o muayene etti vajina dan ve ameliyat la ilgili bilgilendirme yapti, tek tek de tüm aklımıza takılan soruları cevapladi sağolsun. Sonra bizi odaya çıkardılar, kan alındı birkaç tahlil yaptılar . . Sonrasında ameliyat önlük umu giydim sedye ile ameliyathane ye çıkardılar. Ben ameliyathane koridoruna girince heyecan yaptım galiba ağlamaya başladım ama hemşiresin den Sedyeleri i getir götür yapan personeeline kadar çok tatlılar di,beni rahatlatmak için uğraştılar o kadar. Sakinleştim sonunda ameliyathane ye aldılar ,orda bir koluma serum girişi bir koluna tansiyon aleti ,göğsüme de ufak ufak 1-2 birsey yapıştırdiyodilar, sol omzumun arkasına da soğuk el büyüklüğünde ince mıknatıs a benzer birsey yapıştırdiyodilar. Ayşe hoca ile semra hoca ameliyatıma girdiler ,anestezi uzmanı nin şimdi uyuyacaksin ilacını veriyoruum dediğini hatırlıyorum en son. Gözümü açtığım da odamda idim. Öyle şiddetli bir ağrım olmadı ameliyattan sonra da , göbek altı ve sağ-sol Legen kemiklerinin üstünde küçük bantlar vardı hatta aksama doğru ayşe hoca geldiğinde bantlar i yenilerken gösterdi bak küçücük dikişler dedi. 1 hafta sonra kontrole gidecem ,bu bantlı sargilar 1 hafta kalacakmis. Su geçirmez bunlar yarın duş bile alabilirsin dedi. yanına bir tane ped al arkadasim, çünkü hafif hafif kanama oluyor ,hastane çıkışında kullanmak için iyi oluyor. . .Ayşe hoca yanıma geldiğinde sonra Semra hocada geldi. Ne yaptıklarını fotoğraflarla anlattı. Akşamına da ayşe hoca kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsiniz dedi. Biz çıktık,2 günlük rapor aldım,çarşamba işe dönme yi düşünüyorum.
Ama kat hemşiresinden anestezi uzmanına kadar herkes işinde çok titiz ve cok sıcaklar, kalbini ferah tut canım

çok geçmiş olsun canım benim.. tez zamanda yaraların iyileşşsin..
duş alınca eczaneden pansuman suyu ve pamuğu bantı alıp pansumanını yapıp yenile canım eski ıslaklarla kalma..
atlatmana sevindim şimdi sırada tedavin var..

Halide kızzzz ne güzel bir haber o kadar gün saymalar boşuna değilmiş... Ayrıca hastanenin içine sinmesine sevindim sonuçta o kadar önerdik beğenmeseydin suçlardım kendimi... Hadi bakalım adette olmuşsun şimdi güzel güzel iğneleri ol, takibini yaptır ve bize hayırlı haberler ver canım...
canim kac gunde bir cagiriyorlar ilk basladgn andan itibaren

Sabırsız seni :p İnşallah güzel haberlerle döneceksin canım kuzucuğunu kesesini görüp :KK36::KK68:

İnşallah gorurum cnm valla içimi korku sardı ya bir terslik varsa diye umarım yoktur herşey yolundadır

....yazılı oku not gir kafam şişti valla neyseki şimdi bitti.
aslında littlebirin embriyosunu merak ettim ne yaptılar acaba gelişimi iyi gitmişmidir gönlüne göre olsun belkide transfer olacak ve her şey yolunda gidecek imkansız değil ki allahım ol derse oluverir.

Tedavi başladıktan sonraki 3. Gün çağırıyor sonra ikişer gün arayla çağırıyor ancak bu kişiden kişiye yumurtaların büyümesine göre değişebiliyor canım
canim bisey daha sorabilirmiyim adetin ilk gunumu baslaniyor tedaviye yani tedavi baslamasyla yumurta toplama gunune kadar kac gun suruyor tedavi

canim bisey daha sorabilirmiyim adetin ilk gunumu baslaniyor tedaviye yani tedavi baslamasyla yumurta toplama gunune kadar kac gun suruyor tedavi

ikinci yada üçüncü gün başlanıyor cnm.. opuya kadar ortalama 12-15 günü bulabiliyor..
3-5 günde embriyo transferini bekleme derken ortalama 20 gün sürüyor tedavi.

Canım adetin 2. veya 3.günü başlanıyor tedaviye... bir sonraki randevuda 3 gün sonrasına veriliyor genelde sonrasında yumurtaların durumuna göre hergün, gün aşırı yada yine 2 günde bir çağırarak yumurta toplama gününe kadar takip yapılıyor... Yumurta toplandıktan sonra da yumurtaların döllenmeleri ile ilgili takip yapıp sana bilgi dönüyorlar yada sen arıyorsun.. Embriyoların gelişimine göre de 3. veya 5.gün transfer için çağrılıyorsun ve transfer sonrası 10-12 günde inşallah güzel haberi alıyorsun...

İnşallah gorurum cnm valla içimi korku sardı ya bir terslik varsa diye umarım yoktur herşey yolundadır

Sakin sakinnn :KK68: yolundadır inşallah canım merak etme, minişinin pıtır pıtır atan kalbini görünce:nazar: bütün endişelerin gidecek

Saat kaçta gideceksin

kizlar transfer yapilmadan once rahme bakildimi hicc..yapisiklik falan varmi die...tecrubeli arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Canım tedaviden önce rahim filmi istiyorlar zaten, bir yapışıklık yada tıkanıklık vs varsa filmde çıkıyor. Transfer yapılmadan önce rahme bakılmıyor

Sakin sakinnn :KK68: yolundadır inşallah canım merak etme, minişinin pıtır pıtır atan kalbini görünce:nazar: bütün endişelerin gidecek

Saat kaçta gideceksin

Canım şimdi çıktım, kese gorundu ben bana verdikleri tarihten çok çok önce gittim yani kesemiz küçük ama gunune göre uyumlu, kesenenin yanında birşey daha var ya kanama alanı yada ikinci daha küçük kese
Doktor çok net birşey demedi ama kese var inşallah devam eder

Back