Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akasyaaa nerelerdesin 5 inde transferin olmuş olmalı güzel haberlerini merakla bekliyorum.. inşallah hamiş haberini de alırım Allah yardımcın olsun..
Evvet canım yaa bende merak ediyorum inşallah iyidir sonuç böyle olsun inşallainşallah
ohhhh sonunda hamiş olur inşallah canım
maşallah
Carsamba icin bol dans diliyorum...dualarimdasin...insallah 12 gun sonrada senin hamilelik haberini aliriz...Amin....
İnşallah canım ya.. değerim dün 100 çıktı yarın yükselir inşallah...
bu arada transfer sonrası ananas yedim günde yarım ananas, bi avuç kabak çekirdeği, 2 yumurta ve bol protein aldım. bol su içtim. en önemlisi evde durmadım, perşmbe transfer oldu pzrtesi işe gittim. yani çok kendimi dinlemedim. trans sonrası hastaneden sonra taksi ile misafrhaneye geldik. oturup bir çay içtik yemek yedik sonra yattım. sonraki gün komple ayaktaydım akşam uçağını bekledik hava alanında sonra 2 günde evde dinlendim işe başladım. inşallah yardımcı olmuşumdur...
kızlar sıze bır sorum olacak.semra henım hangı günler hastanede bılenınız varmı acaba
Tugcecigim hosgeldin. Insallah prensesine bir kardes gelecek. Cepten girdim cok yazamadim. Gorusuruz yinemerhabalra kızlar bensız memorıal topıgı olmaz dedım geldım.eskıler benı tanır.bende bu sene tekrar tedavı düşünüyorum ıkıncı bebegım ıcın tabıkı yıne memorıal yıne nur dokuzeylul
Hepinizden Alllah razi olsun canlar. Tranaferim dun oldu. Cok sukur embiryom guzelce cozulmus. Rapor aldim. Evdeyim. Dinleniyorum. Pazartesi is basi. 14 subat test tarihim :)
Masallah canim. Degerin cok guzel. Darisi basimiza :))
akasya hayırlı olsun insaAllah Rabbim gonlundekini nasip etsinHepinizden Alllah razi olsun canlar. Tranaferim dun oldu. Cok sukur embiryom guzelce cozulmus. Rapor aldim. Evdeyim. Dinleniyorum. Pazartesi is basi. 14 subat test tarihim )
Hepinizden Alllah razi olsun canlar. Tranaferim dun oldu. Cok sukur embiryom guzelce cozulmus. Rapor aldim. Evdeyim. Dinleniyorum. Pazartesi is basi. 14 subat test tarihim :)
Tedavin hayırlı olsun. Malesef bunun için bilinen pek bir şey yok. Ancak doğal beslene bilirsin. Kuru yemiş, badem, fındık, fıstık, ceviz gibi şeyler iyi gelir. Bol su iç. Bir de sihrine inandığımız ananas var. Her gün bir iki dilim ye. Tutunmaya yardımcı olduğu düşünülüyor. Ancancak en büyük etken dua et. Allah bebeğine kovuştursun.
Yumurtalar ne zaman toplandı? Kaç embrion var? Allah sağlıklı gebelik nasip eylesin.
100 arkadaşın kanda çıkan b hcg değeri. 100 güzel bir rakam. İn şee Allah güzel de devam eder.
zararı olmaz canm sen canını sıkma usumemeye çalış vücudunu sıcak tut birde ananas bulabilirsen ye hem gribine fAydasi olur hemde transfer sonrasi olumlu etkisi olduguna inaniyorlar1 yumurtam vardı 1 embrıo bugun transfer oldum.embrıo kalıtelıymış.1.kalıte.fakat grıp oldum akılık bu ya
zararı olurmu bılmıyorum
ben zaten nur hnm dan başkasına gıtmem nerde olursa olsun ınsanın moralını duzeltıyor..ınsallah sızler ılk once alırsınız bebıslerınızı kucağınıza..Hoşgeldin canım inşallah kardeşte gelir
Bende nur hocadayım hepimize sağlıklı bebbişlerimiz gelir canım
Tugcecigim hosgeldin. Insallah prensesine bir kardes gelecek. Cepten girdim cok yazamadim. Gorusuruz yine
kızlar benımde bugun transferım gercekleştı.fakat grıp oldum.zarar görurumuyum nedersınız.
Hayırlı olsun sıkı tutunsun bebişin annesine İnşallah... içini ferah tut bir şey olmaz die düşünüyorum ama çok kafana takılırsa doktorunla görüş stres yapmamış olursun.
akasya hayırlı olsun insaAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin
Hayırlı olsun dualarım seninle Rabbim cümlemize anneliği nasip eder inşallah
kızlar benımde bugun transferım gercekleştı.fakat grıp oldum.zarar görurumuyum nedersınız.
akasya tebrık ederım .ınşallah hayırlı haberlerını alırız. bende haftaya pazartesı testyaptıracam
..
Hayirli olsun transferin insallah guzel haberler alirsiniz sen ve bahar arkadas. bizler de seviniriz sizinle birlikte insallah hayirli haberler gelir bu mubarek cuma gunu dua edicem sizin icin bol sanslar
ben zaten nur hnm dan başkasına gıtmem nerde olursa olsun ınsanın moralını duzeltıyor..ınsallah sızler ılk once alırsınız bebıslerınızı kucağınıza..
hosbulduk canım,prensesım cok uslu teyzesı o yüzden kardeş düşünüyorum yoksa ımkanı var mı?
Ohh maaşallah 1 4şubatta en güzel hediyeyi yayavrucun versin
Sana arada yürü kan dolaşımı için
Ohhh super harika haberler....insallah 14 subatta dunyanin guzel haberi alirsin...saglik ve sevgiyle hoscakal...
sagolun kizlar. Rabbim benimle beraber dileyen isteyen herkese nasip etsin. Dualariniz icin Allah razi olsun. Tugcecigim sen de en kisa zamanda 2. Bebesine kavusursun insallah... dualarimdasin. .
Baharcigim hicbisey olmaz. Gribin zarari yok. Meyve ye. Bol su ic. Insallah ikimix de pozitifi goruruz. Senin test tarihi 17 simi ?
akasya tebrık ederım .ınşallah hayırlı haberlerını alırız. bende haftaya pazartesı testyaptıracam
..
Hayirli olsun transferin insallah guzel haberler alirsiniz sen ve bahar arkadas. bizler de seviniriz sizinle birlikte insallah hayirli haberler gelir bu mubarek cuma gunu dua edicem sizin icin bol sanslar
ben zaten nur hnm dan başkasına gıtmem nerde olursa olsun ınsanın moralını duzeltıyor..ınsallah sızler ılk once alırsınız bebıslerınızı kucağınıza..
hosbulduk canım,prensesım cok uslu teyzesı o yüzden kardeş düşünüyorum yoksa ımkanı var mı?
Ohh maaşallah 1 4şubatta en güzel hediyeyi yayavrucun versin
Sana arada yürü kan dolaşımı için
Ohhh super harika haberler....insallah 14 subatta dunyanin guzel haberi alirsin...saglik ve sevgiyle hoscakal...
sagolun kizlar. Rabbim benimle beraber dileyen isteyen herkese nasip etsin. Dualariniz icin Allah razi olsun. Tugcecigim sen de en kisa zamanda 2. Bebesine kavusursun insallah... dualarimdasin. .
Baharcigim hicbisey olmaz. Gribin zarari yok. Meyve ye. Bol su ic. Insallah ikimix de pozitifi goruruz. Senin test tarihi 17 simi ?
allah razı olsun sagol.ben herzaman soyluyorum allahım bana degıl ılk once tatmayanlara ver ,onlar yasasın bu duyguyu.benım dualarımda tum cocugu olmayanlar var..allah yuzunuzu guldursun ınsallah...