• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim fsh da yüksek çıkıyor.inmesini bekliyoruz tedaviye başlamak için.sizin daha yüksek çıktığı oldu mu? ve kullanman içn ilaç verdi mi Semra Hanım?? yumişlerin ne alemde bir de? ben Nur Hanım a gitmıştm ama ayrıldı o da.... sizce hangi doktora görünmeyeliym?? benim sorunum erken yumurta yetmezlği... fsh inip çıkıyor..
Bence Aylin ve Hande hanım orda en tecrübeli olanlar şu anda Ayşe Hanımı tanımıyorum ama siz kimi isterseniz de buna Semra hoca karar veriyor mesela ben Hande hanımı istemiştim ama sanırım zor bir vaka Olduğum için beni kendisi takip etti. Son iki muayenemi de Aylin hanım yapacak aslında ben Israrla Hande hanım diyordum ama izin günleri ve yoğunlukları da bunu etkiliyor ama sonuçta tüm kararları Semra hoca veriyor

Canım ben bugün saat 10:30-14:30 arası memorialdeydim... Ve semra hanım son hasta muayenesi olarak beni aldı ve sonrasında değerlendirme toplantısına girdi... Sonrasında saat 17:00 de transferlerim var dedi :) demek onlardan biride sendin... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Benim kızımın transferini de Semra hanım yapmıştı umarım seninde bebeğine kavuşmana vesile olur...

Bu arada kızlar ben bekleme salonundayken bankoya bir telefon geldi bir hemşireyi arıyordu karşı taraf sekreter kız çok heyecanlı bir hasta var hatta dedi ve hemşireye uzattı arayan arkadaş hamile olduğunu söyledi ve herkeste bir sevinç bir mutluluk görseniz ne güzel bir andı... Sizlerle paylaşmak istedim... İnşallah bizde hayırlı haberler verenlerden oluruz...

insallahh yaaa insallahhh :) ne guzel sende basladin darisi benim basima issallahhhh

şehir dışından gelen arkadaşlar yumurta takibini kendi yaşadığınız yerde mi yaptırdınız?bu iğnelerin dozu her gün mü belirleniyor??
hayır memorıalda takip ediyorlar ilacı ilk kontrolden sonra akşama msj dozu sana gelio ona göre yapıosun

Dün yumurta toplamaya girdim. 11 tane yumurtam çıkmış. Bugün arandım. 7 tanesi sağlam . 4. güzel 3 ü herhalde geriden gelecek. Pazar günü durumlarını göreceğiz. Eğer o 4 tane güzel gelişirse nasip transfer olacak...

ben henüz tedaviye başlamadım ama randevumu ocak ayına aldım :) ayşe hanımdan :) bizde şu an tek sıkıntı morfolojinin %3 olması. başka bir sebep yok :) ama olmuyo işte mübarek :D inşallah güzel haberlerle gelirsin :) Allah yardımcın olsunn

Halide hanım morfolji olayında bir sıkıntınız yok ki? Neden sıkıntı olarak algılıyorsunuz. Morfolojisi sıfır olanların bile çocukları oluyor. Bence eşinizden dolayı sıkıntı duymayın. Sizin sağlam yumurtanız varsa Allah'da nasip kısmet ederse çok rahat çocuğunuz olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar günaydın. ... işlerim nedeniyle dun yogun bir gündü inşallah iyisinizdir. .. bir ara o kadar yorulmuş tum ki telefonun çaldı ve butun yorgunluklarim geçti melek doktorum ayşe hanim aramis ti hatırımi sormak için çok mutlu oldum :)

şehir dışından gelen arkadaşlar yumurta takibini kendi yaşadığınız yerde mi yaptırdınız?bu iğnelerin dozu her gün mü belirleniyor??
Hayır memorial da yapıyorlar takibi. Zaten siz in tedavi sürecinde istanbulda kalmanız gerekiyor. Bazen hergün bazen iki günde bir hastaneye çağırıyor lar. İlaç dozları telefonunuza sms ile geliyor .

Halide hanım morfolji olayında bir sıkıntınız yok ki? Neden sıkıntı olarak algılıyorsunuz. Morfolojisi sıfır olanların bile çocukları oluyor. Bence eşinizden dolayı sıkıntı duymayın. Sizin sağlam yumurtanız varsa Allah'da nasip kısmet ederse çok rahat çocuğunuz olur diye düşünüyorum.
ayyyyy canim canimmm sabah sabah ne kadar guzel sozler okudum boyleee . sen beni mutlu ettin ya Allahim da seni mutlu etsin insallahhh :) canimcim bizde bu asamaya uzun bi yol katederek geldik. esimde varikosel vardi.tabi once gittigimiz doktor bunu anlamadi ve gereksiz yere bize 3 ay proxeed plus kullandirdi.tabi degerler duzelmedi.sonra varikosel teshisi .derken ameliyat derken vitaminler ilaclar.
3asilama ve bu asilamalardan biri kimyasal gebelik ... ve olmadi iste tatlim :( bizim de sabrimiz kalmadi zira yasim 29 esim 36. o yuzden tup bebege gectik. ha bu arada bende rahim filmi temiz kan testlerimiz normal.hicbisorun yok cok sukur. :)

Dün yumurta toplamaya girdim. 11 tane yumurtam çıkmış. Bugün arandım. 7 tanesi sağlam . 4. güzel 3 ü herhalde geriden gelecek. Pazar günü durumlarını göreceğiz. Eğer o 4 tane güzel gelişirse nasip transfer olacak...

insallah vok guzel gelisir canim. Allah hayorli ugurlu etsinnn.. kim yapti toplama islemini

Arkadaşlar günaydın. ... işlerim nedeniyle dun yogun bir gündü inşallah iyisinizdir. .. bir ara o kadar yorulmuş tum ki telefonun çaldı ve butun yorgunluklarim geçti melek doktorum ayşe hanim aramis ti hatırımi sormak için çok mutlu oldum :)

ay ne kadar guzel iyi niyetli bir doktor yaaa gormeden sevdim onu

onla

onları önceden söylemeleri gerekirdi ama
Yasemin hanima ulastim dun, birakmayacaksiniz dedi. Sonra hastaneye gittim birakacaksiniz dediler, bir tanesini icmistim bir sikinti olmaz insallah.

2 tane transfer edildi biri grade 1 digeri grade 2 yaziyor. Crinone, clexane ve coraspine devam.

1 tane embriyo dondurula bilirmis onu niye transfer etmediler bilemedim bir donduracagimda ne olacak saglikli cozuleceginin garantisi yokki ha 2 olur 3 olur falan anlarim yasakmis :) ilk tup bebegimde 2 embriyo transfer eden baska hastane sanki :)) allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin

Yasemin hanima ulastim dun, birakmayacaksiniz dedi. Sonra hastaneye gittim birakacaksiniz dediler, bir tanesini icmistim bir sikinti olmaz insallah.

2 tane transfer edildi biri grade 1 digeri grade 2 yaziyor. Crinone, clexane ve coraspine devam.

1 tane embriyo dondurula bilirmis onu niye transfer etmediler bilemedim bir donduracagimda ne olacak saglikli cozuleceginin garantisi yokki ha 2 olur 3 olur falan anlarim yasakmis :) ilk tup bebegimde 2 embriyo transfer eden baska hastane sanki :)) allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin

aminnn.. insallah hakkinda hayirlisi olur arkadadim

Kızlar böyle ilaca tepki vermeyen yumurtadan bir verim alabilir miyim acaba, başına gelen oldu mu hiç

Alırsın canım niye alamayasın, sen oralara takılma bence. Bak benim ilk denememde ben toplam 7 gün ilaç kullandım 4 gün puregon sonraki 3 günde puregon ve olgarutran 10 tane yumuş toplandı 5 tane döllendi 2 kaldı 2 transfer edildi

2.denemede toplm 9 gün kullandım ilaç, 17 tane yumuş toplandı 6 döllendi 1kaldı 1 transfer edildi

bu denememde 14 gün ilaç kullandım ölücem sandım bitmiyor, büyümüyorlar önce 5 yumurta var dediler şok oldum sonra 7 sonra 10 ama 14 tane toplandı 12 döllendi 3 kaldı 2 transfer edildi biri beklemede bugünü çıkarırsa dondurucam :)

alsana 3 tedavi 3ünde de tepki farklı :)

Canım ben bugün saat 10:30-14:30 arası memorialdeydim... Ve semra hanım son hasta muayenesi olarak beni aldı ve sonrasında değerlendirme toplantısına girdi... Sonrasında saat 17:00 de transferlerim var dedi :) demek onlardan biride sendin... İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın... Benim kızımın transferini de Semra hanım yapmıştı umarım seninde bebeğine kavuşmana vesile olur...

Bu arada kızlar ben bekleme salonundayken bankoya bir telefon geldi bir hemşireyi arıyordu karşı taraf sekreter kız çok heyecanlı bir hasta var hatta dedi ve hemşireye uzattı arayan arkadaş hamile olduğunu söyledi ve herkeste bir sevinç bir mutluluk görseniz ne güzel bir andı... Sizlerle paylaşmak istedim... İnşallah bizde hayırlı haberler verenlerden oluruz...

:)) evet bendim :)) 4 bayandık 17.00 transferinde birinin 2. denemesiydi diğer ikisinin ilk,Allah hepsine hayırlı haberler almayı nasip etsin.

Amin canım Allah razı olsun :)

Merhaba arkadaslar gruba yeni katıldım suan yoldayim ve memorial le gidiyorum ön gorusmeye gidiyorum ben semra hanimi istemistim onlar dr yücel şahin randevu verdiler yucel bey hakkında bilgi sahibi olan varmı allah herkezin gönlündekini versin

insallah vok guzel gelisir canim. Allah hayorli ugurlu etsinnn.. kim yapti toplama islemini

Yumurta toplamayı Ayşe hanım yaptı. Eğer pts veya salıya kadar embriyolar gelişirse Semra hoca transferi yapacak. Semra hocanın el uğuruna inananlardanım. 2007 transferimi de Semra hoca yapmıştı.

Bu arada benim eşiminde morfolojisi Sıfırdı. ml de 1500000 sperm vardı. IMSI yöntemi ile seçtiler. Yarın 3. gün raporunu alacağım. 11 toplanan . 7 işleme alınan 4 güzel diye 1. gün raporunu verdiler.

Semra hoca eşime morfoljisi sıfır diye ilaç kullandırmadı. Morfolojiyi yükseltecek bilimsel olarak kanıtlanmış bir ilaç olmadığını söyledi.

Back