- 25 Kasım 2014
- 21
- 26
estağfirullah canım ne rahatsızlığı??? evlendikten hemen sonra hamile kaldım ama 2.ayda düşük yaptım,ondan sonra benim dengem bozuldu, adetler düzensizleşti..sonrasında 1 aşılama ve 1 de tüp denedik olmadı ama bundan önceki hastane çok özensizdi.yaşım o zaman 35 di,doktor ileri yaş gebeliği diye sayıklayıp duruyordu.orada negatifi gördük ve dinlenmeye çekildik. Memoriali de internetten aradık bulduk.SGK raporu yetişmeyince Bahçeci veya Memorial olsun dedik.benim işime yakın diye Memoriali tercih ettik..Hafta içi kontrollere metrobüsle ulaşırım diyordum:))hafta sonu da eşim götürürdü nasıl olsa...canimcim ozur dilerim yine rahatsiz edicem seni deee massallah hamissin ya sizde sorun neydi tatlimm
biz pgt yaptirdik ancak esimde bende genetik hastalik tasiyicisiyiz bir hasta kizimiz var bizim baska sansimiz yoktu 2.cocuk icin risk almayalim dedik cunku yine hasta olabilirdi.sizde durum nedir bilemiyorum pgt neden dusunuyorsunuz
biz pgt yaptirdik ancak esimde bende genetik hastalik tasiyicisiyiz bir hasta kizimiz var bizim baska sansimiz yoktu 2.cocuk icin risk almayalim dedik cunku yine hasta olabilirdi.sizde durum nedir bilemiyorum pgt neden dusunuyorsunuz
estağfirullah canım ne rahatsızlığı??? evlendikten hemen sonra hamile kaldım ama 2.ayda düşük yaptım,ondan sonra benim dengem bozuldu, adetler düzensizleşti..sonrasında 1 aşılama ve 1 de tüp denedik olmadı ama bundan önceki hastane çok özensizdi.yaşım o zaman 35 di,doktor ileri yaş gebeliği diye sayıklayıp duruyordu.orada negatifi gördük ve dinlenmeye çekildik. Memoriali de internetten aradık bulduk.SGK raporu yetişmeyince Bahçeci veya Memorial olsun dedik.benim işime yakın diye Memoriali tercih ettik..Hafta içi kontrollere metrobüsle ulaşırım diyordum:))hafta sonu da eşim götürürdü nasıl olsa...
massallah canim ya insallah saglikla alirsin yavrunu kucagina. bizde 2 yilimiz bitiyo. ilk gunden beri bebek istedik olmayinca doktora gittik. varikosel.ameliyat olduk.ilaclar vitaminler ek gidalar derkwn 3 asilama yasadim.2.asilamam kimyasal gebelik oldu. simdi tup bebek.memorialde ilk önce polikistik tanısı kondu,şaşırmıştım,böyle birşey vardıydı da şimdiye kadar neden çıkmadı diye..diğer bir konu da eşimin morfolojisi sıfırdı.Ama sayı ve hareketlilik normaldi. IMSI önerdiler ve zaten IMSI yapıldı.16 yumurta toplanmıştı benden.16 tane de normal morfolojisi düzgünsperm buldular sonuçta ve döllenme oldu. 5.güne 2 tane embriyo kalmıştı ama ikisi de iyiydi..bu arada ben sana yine de 2 doktor önereyim. toplamada ayşe hanım, transferde aylin hanım..benim işlemlerimi bu 2 doktor hanım yaptı..Elleri uğurlu derler ya...
ooo baya sevdim bak ayse hanimj :) o zaman hemen arastirmaya basliyorumm :) iyi ki varsiniz kizlar. sizi seviyorumcanım çekingensen ozaman Ayşe hanıma gitmelisin haziranda ön görüşmeyi kendisi ile yapmıştım, Laparaskopimede Semra hanımla girmişti... seninle saatlerce bıkmadan üşünmeden tedavinle ilgili sohbet eder, ön görüşmem 2,5 saat sürmüştüde:).. her arayıp not bıraktığında aynı gün geri döner.. maillere cevap verir.. ben karşısında otururken bir ara kendimi doktor onu hasta zannetmiştim o derece güler yüzlü, neşeli ve içten..
arkadasim kesinlikle haklisin doktorun bilgisi oldukca onemli ama tarz olarak da benim tercihim daha candan biri olmasink istiyorum . cunku asık yüzlü doktor tecrubem cok oldu ve cok cekingenim .doktor da oyle olunca iyice cekiniyorum
Değiştirebilirsiniz sonrasında canım ama ilki de çok önemli ben im eşim Dr U beğenmese idin kesin başlayamazdkyaa ciddi misin. yok o zaman gitmen ben onaben güleryüzlü canayakin bir doktor istiyorum .
Arkadaşım ben ayşe hanim in hastasıyım allah ondan razi olsun bizi o kadar güleryüzlü sevecen karşıladı ki aksine ben donuk surat aşık tim bana bile takıldı hep böylesin yandık demisti:) suan bana zavallı Dr um şahsi no verdiğine pişman olmuştur illa herhafta bir soru mesaj atıyorum bugün yine attım yine 1 saate döndü allah ondan ebeden razi olsunoo
ooo baya sevdim bak ayse hanimj o zaman hemen arastirmaya basliyorumm iyi ki varsiniz kizlar. sizi seviyorum
Arkadaşım ben ayşe hanim in hastasıyım allah ondan razi olsun bizi o kadar güleryüzlü sevecen karşıladı ki aksine ben donuk surat aşık tim bana bile takıldı hep böylesin yandık demisti:) suan bana zavallı Dr um şahsi no verdiğine pişman olmuştur illa herhafta bir soru mesaj atıyorum bugün yine attım yine 1 saate döndü allah ondan ebeden razi olsun
İnşallah canım yaaaa inşallah uğurlu gelir ellleri....hayırlı olsun canım inşallah tutunmuştur...benim transferimide hande hanım yaptı şükür hamileyim darısı sana
Arkadaşlar Merhaba,
Ben 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim.eşimde morfoloji,sayı ve hareket sorunu var.geçen yıl Varikosel ameliyatı oldu ama pek düzelme olmadı.şimdi tüp bebeğe karar verdik.ankara da yaşıyorum ve devlet okulunda öğretmenim.ocak ayının başında tüp tedavisi için istanbula gelsem memorial Hastanesi bana tedavi süresince rapor verir mi?şehir dışından gelenler bir de kalacak yer konusunu nasıl hallediyorsunuz? Hastanenin yakınlarında güvenilir ve uygun fiyatlı Otel tavsiyeleriniz var mı?kızlar yardımlarınızı esirgemeyen lütfen.çok kararsız durumdayız şu an.
Teşekkür ederim canım.özel hastane raporu geçiyor.daha önce aldım.okul kabul etti.sorun olmuyor.ama 15 gün de okulu bırakmak istemiyorum.çok kararsız kaldım.önce ankarada mı şansımı denesem bilmiyorum.ankarada güvenilir bir merkez bulamadım.ankaradaki memorial a gittik görüştük cumartesi günü.eşim sperm testi verdi.sonuç için pazartesi arayacağız dediler iki gündür biz arıyoruz hala doktorla görüşemedik.böyle olunca da soğudum oradan.ne yapacağımı bilemez bir durumdayım.canım Memorialda sgk geçmediği için onlar ancak özel hastane raporu veriyorlar.. bunu devlet okulu kabul etmez sanırım ama sen Memorialın verdiği raporla sağlık ocağından 5'er günlük rapor yazdırabilirsin belki.
o çevrede oteller Şişli tarafına yakın olunca pahalı ve lüks, Okmeydanı tarafı ise kötü ve kalınamaz tarzda oluyor.. en iyisi öğretmen evinde kalmak..
canım benim bizzat kendim kasım ayında transfer oldum memorialda bende devlet okulunda öğretmenim izmirden gittim memoriala ekim 17 de adet oldum hemen izmirden 5 günlük rapor aldım gittim raporum bitince memorialdan rapor aldım okuluma faksladım tam 3 kez rapor aldım transfer günüde dahil olmak üzere....hepsini faksladım asıllarınıda sonra yanımda götürdüm idareme verdim.hiçbir problem yaşamadım...bu konuda rahat olabilirsin....hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar Merhaba,
Ben 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim.eşimde morfoloji,sayı ve hareket sorunu var.geçen yıl Varikosel ameliyatı oldu ama pek düzelme olmadı.şimdi tüp bebeğe karar verdik.ankara da yaşıyorum ve devlet okulunda öğretmenim.ocak ayının başında tüp tedavisi için istanbula gelsem memorial Hastanesi bana tedavi süresince rapor verir mi?şehir dışından gelenler bir de kalacak yer konusunu nasıl hallediyorsunuz? Hastanenin yakınlarında güvenilir ve uygun fiyatlı Otel tavsiyeleriniz var mı?kızlar yardımlarınızı esirgemeyen lütfen.çok kararsız durumdayız şu an.
Arkadaşlar doktorları bildiğim kadarı ile size tanıtayım. Hande hanım 5-6 senedir bu bölümde. Her bakımdan bilgi ve tecrübe konusunda donanımlı. Ayşe hanım ise Süleymaniye doğum evinden transfer. Semra hoca kendisini beğendiği için ekibe davet etmiş ve beraberler. Tecrübe ve bilgi konusunda donanımı tam. Sevinç hanımı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Herkes Nur hanım diye kendini kasıyor ancak Nur hanım son dönemde ekipten ayrılmaya hazırladığı için reklamını biraz iyi yapmış diye tahmin ediyorum. Ekipteki diğer doktorların da Nur hanımdan daha eksik donanımlı olduğunu sanmıyorum.
canım amh değerim 3,66 idi ancak 9 tane yumurtam toplandı 8 i pgt ye girdicanım bende bu tedavimde pgt yaptıracağım.. son tedavimde genetik sonucuna göre bebek 47 kromozonlu çıkmıştı..
amh durumun iyimi canım senin kaç tane embriyon pgt ye girmişti.. benim amh çok düşük pgt den elimde hiçbirşey kalmayabilir diye korkuyorum.