Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet aynen arkadasim aynı açıklamalari bana da yaptı ayşe hanim. Onları artık mecburen kabul ediyoruz, işin ehli onlas biz bilmiyoruz birsey ,artık onların ellerine teslim ettik kendimizi . . .

Pgt nedir?..

La

aaaa ben ilk tedavide hep dışardan almak için uğraştımm memorialın raparu kabul oluyor diyorsunuz yani

Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum

Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
hadi başlaa daa artık , pozitif görmek istiyorumm :))

canım arkadaşım, öncelikle inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Allah utandırmasın inşallah.
ben de 29 yaşındayım ve 2 yılımız bitti bitecek :) eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı benim de. biz de varikosel ameliyatı geçirdik. sayımız iki kat arttı ki sayı da ameliyat öncesi de sorunumuz yoktu. ileri hızlımız ameliyat öncesi %4 idi ameliyat sonrası %30 oldu. morfolojimiz de %2 idi, sonrası %3 oldu.
bu yazdığım geçen hafta yaptırdığımız test sonuçları.
eşim emodex kullanıyor. bizde şişli memoriala gideceğiz. ben de öğretmenim ve açıkçası şehir dışından gideceğimiz için yer arayışındaydık ama sanırım misafirhanelere bakıp oralarda yer bulmaya çalışacağız.
sana da tavsiyem misafirhane tarzında bir yer bulman. ben de rapor alacağım. Allah utandırmasın ne diyelim . bu arada ocakta başlıyorum tedaviye :) hem de ocak ayının başında :) ne çok benzer yanımız var de mi :) belki oralarda karşılaşırız :)

Sevgili teyze (pardon Nur hanımmı demem lazımdı) madem sağlık problemleriniz vardı da neden başka bir hastahanenin tüp bebek merkezinde çalışmaya başladınız. Sırf bunun için mi üye oldunuz foruma.?

evt ben de 29 evliliğimizin 4. yılındayız eşimde sayı problemi var biz de şehir dışından geliyoruz kalacak yer hallediyoruz bir türlü hatta aralarda evden gidip gelmeyi düşünüyorum ilk denmm hazirandaydı dışardan raporla halletmiştim kalp atışlarını duymuştuk ama sonra iyi gitmedi hayırlısı diyelim

LAPAROSKOPİ

Kızlas ya benim adetim normalde düzensiz ,kasiM iki regl oldum. İkinci pazar günü oldu ilk gün lekelenmë oldu ikinci gün Afedersiniz pedim kirleneçek kadar oldu,3.gün tekrar lekelenmë ye döndü ,hemşire adetin ilk günú haber et dedi ,haber ettim ama tam da emin olamadım ,bu regl tam adet gibi olmadığı için. Operasyon öncesi muayene ve tahlil vb şeyler yapip ayrıca uygun zaman olduğunu tespit ediyorlar mi yokssa tamamen benim adetimin başlangıcına göre gün verip operasyona mi alıyorlar kızla :'(

Merhaba canım,
Bizim ameliyattan 3 ay sonra biraz artmıştı değerler ama en son yaptığımız testte düşmüş olduğunu gördük.hatta ilk defa morfoloji 0 çıkmış.ameliyattan önce bile 3 tü morfoloji ama şimdi 0 olmuş.sen nereden geleceksin canım ben ankarada bir türlü kafama yatan bir merkez bulamadım.gönlüm hep Şişli memorial da.bir de o kadar uzun süre rapor alınca okuldan soranlara ne diyeceksiniz.ben aslında kimseye söylemeyi düşünmüyordum.ama bu durumda mecbur kalıp söyliycem herhalde.ben de gelirsem ocağın başında gelirim.ocağın 5 i gibi falan adet olurum herhalde.o tarihlerde orada olurum eğer kesin karar verirsem.belki de karşılaşırız canım....

ben okuldakilere söyledim açık açık ne yapalım bu da allahtan aynen ben de ocak başı orda olucam gibii

Teşekkür ederim canım.allah evladını sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.biz de bir kaç güne kadar bir karar verebiliriz inşallah.ssen hamile sin duaların a bizleri de kat olur mu?Canım sen Nerede kalmıştın?öğretmen evlerinde yer bulunur herhalde bu mevsimde.

kime soruyosun tam anlamadım ama biz orduevinde kaldık 20 gün faln ama bu sefet özellikle ilk zamanlar evden gidip gelmeyi düşünüyorum 3 saaat faln ama napalım yalnız gidip gelmeyi düşünüyorum

normalde sperm testleri 3 günde ancak çıkıyor.. baştan yanlış bilgi vermişler canım yarın ve sonrasında ararlar..
bu tarz şeyler istanbuldada olabiliyor takılma bunlara..
memorialda benim ilk gün oluşturulan dosyam, rahim filmim ve testlerim kaybolmuştu 2 gün aramışlardı, eşim danışmada saatlerce dosyanın bulunmasını beklemiştiki içinden rahim filmimi alacaktı:)) 2 gün sonra bi doktorun çekmecesinden çıkmıştı.. nereye gitsen bi aksilik olabiliyor önemli olan iyi bir laboratuvar ve doğru ilaç protokolunun uygulanması..

ama o özellerin sgk ile anlaşması olabilir memorialın yokkk

kime soruyosun tam anlamadım ama biz orduevinde kaldık 20 gün faln ama bu sefet özellikle ilk zamanlar evden gidip gelmeyi düşünüyorum 3 saaat faln ama napalım yalnız gidip gelmeyi düşünüyorum[/QUOTE
Yok sgk ile anlaşması yoktu benim rapor aldığım hastanenin.ondan eminim.
Canım herkese soruyorum.belki birimizin aklına gelmeyen başka birinin aklına gelir diye herkesin fikrini soruyorum.
Ben de Öğretmenevi düşünüyorum.trenle geliş gidiş yapmayı düşünüyorum.düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…