Evet aynen arkadasim aynı açıklamalari bana da yaptı ayşe hanim. Onları artık mecburen kabul ediyoruz, işin ehli onlas biz bilmiyoruz birsey ,artık onların ellerine teslim ettik kendimizi . . .canım laparaskopimi olacaksın Memorialda tedavi öncesinde.. gerekliyse mutlaka ol bende haziranda orada oldum..
operasyon öncesi iki seçenek sunuyorlar 1. tüplerim gerek görülürse alınabilir ve doğal gebelik hakkımı kaybetmeyi kabul ediyorum.. 2. gerek görülse dahi sadece bakılıp katapılsın tüplerim alınmasın..
bilgin olsun bunu önceden düşünerek git hastaneye.. sadece ikinci gün çok ağrı olmuştu bende sonra geçti.. Semra hn olacak dediyse doğru demiştir mutlaka bir sorun vardır canım..
canım bende bu tedavimde pgt yaptıracağım.. son tedavimde genetik sonucuna göre bebek 47 kromozonlu çıkmıştı..
amh durumun iyimi canım senin kaç tane embriyon pgt ye girmişti.. benim amh çok düşük pgt den elimde hiçbirşey kalmayabilir diye korkuyorum.
Arkadaşlarrrrr Ayşe hanıma rahim filmimi götürdüm, ayşe hanım tüplerde sıkıntılar olduğunu, burdaki sıkıbtılardan dolayı rahime sızan sıvıların bebeğin tutunmasına , tutunursa da gelişmesine olumsuz etkisi olabileceğindn bahsetti. tüp bebek denemesi öncesi laparoskopi ile bakılıp , bu problemlerin düzeltilmesini önerdi,eğer sıkıntılar büyük değilse sol tüpü bağlarız ara geçişi enelleriz ama sıkıntılar büyükse tamamen de alabilir dedi. hatta semra hocaya da gösterdi o da direk laparoskopi dedi...
Bir yandan korkuyorum bir yandan da olması gerekiyorsa olunacak, korkunun ecele faydası yok diye de kendimi teselli etmeye çalışıyorum... Önceden var mı böyle benim le benzer problemlerden dolayı laparoskopi olup , sonrasında ki tüp bebek denemelerinde olumlu sonuçlarr alan?...[/QU
laporoskopi ve histereskopi 40 dk gibi genel anestezi altında göbek ve kasıkların herbir tarafından girilerek yapılan bi işlem...sorun varsa hemen düzeliliyor.bana yapılmıştı...tüpten sıvan sıvılar hamileliğinizi engeller.korkulacak bi
Korkulacak bi operasyon hiç değil...drlarınız elinden geleni yapıyor...
hadi başlaa daa artık , pozitif görmek istiyorumm :))Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum
Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)
Arkadaşlar Merhaba,
Ben 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim.eşimde morfoloji,sayı ve hareket sorunu var.geçen yıl Varikosel ameliyatı oldu ama pek düzelme olmadı.şimdi tüp bebeğe karar verdik.ankara da yaşıyorum ve devlet okulunda öğretmenim.ocak ayının başında tüp tedavisi için istanbula gelsem memorial Hastanesi bana tedavi süresince rapor verir mi?şehir dışından gelenler bir de kalacak yer konusunu nasıl hallediyorsunuz? Hastanenin yakınlarında güvenilir ve uygun fiyatlı Otel tavsiyeleriniz var mı?kızlar yardımlarınızı esirgemeyen lütfen.çok kararsız durumdayız şu an.
Mrhb
Merhaba.Sevgili Dr.Nur Hanım hakkındaki fikirlerinizi lütfen kendinize saklayınız....Sevgili Nur hoca ciddi sağlık problemlerinden dolayı bırakmak zorunda kaldı...bilmeden önyargı yapmayınız.Nur doktorun kendi reklamını yapmaya ihtiyacı yok....tanısaydınız konuşmazdınız...keza tanımadanda konuşulmaz...hoşçakalınız..
etmesi gerek canım devlet okulumugerekiyor ben de öğretmenim ve ocakta tedavi düşünüyorum
Canım ben genelde hep özel hastaneden alıyorum raporu mu. Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadılar.hatta 1 ay heyet raporu aldım özel hastaneden onu da kabul etmişlerdi.evet devlet okulu
Merhaba canım,canım arkadaşım, öncelikle inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Allah utandırmasın inşallah.
ben de 29 yaşındayım ve 2 yılımız bitti bitecek :) eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı benim de. biz de varikosel ameliyatı geçirdik. sayımız iki kat arttı ki sayı da ameliyat öncesi de sorunumuz yoktu. ileri hızlımız ameliyat öncesi %4 idi ameliyat sonrası %30 oldu. morfolojimiz de %2 idi, sonrası %3 oldu.
bu yazdığım geçen hafta yaptırdığımız test sonuçları.
eşim emodex kullanıyor. bizde şişli memoriala gideceğiz. ben de öğretmenim ve açıkçası şehir dışından gideceğimiz için yer arayışındaydık ama sanırım misafirhanelere bakıp oralarda yer bulmaya çalışacağız.
sana da tavsiyem misafirhane tarzında bir yer bulman. ben de rapor alacağım. Allah utandırmasın ne diyelim . bu arada ocakta başlıyorum tedaviye :) hem de ocak ayının başında :) ne çok benzer yanımız var de mi :) belki oralarda karşılaşırız :)
Teşekkür ederim canım.allah evladını sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.biz de bir kaç güne kadar bir karar verebiliriz inşallah.ssen hamile sin duaların a bizleri de kat olur mu?Canım sen Nerede kalmıştın?öğretmen evlerinde yer bulunur herhalde bu mevsimde.canım benim bizzat kendim kasım ayında transfer oldum memorialda bende devlet okulunda öğretmenim izmirden gittim memoriala ekim 17 de adet oldum hemen izmirden 5 günlük rapor aldım gittim raporum bitince memorialdan rapor aldım okuluma faksladım tam 3 kez rapor aldım transfer günüde dahil olmak üzere....hepsini faksladım asıllarınıda sonra yanımda götürdüm idareme verdim.hiçbir problem yaşamadım...bu konuda rahat olabilirsin....hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım.özel hastane raporu geçiyor.daha önce aldım.okul kabul etti.sorun olmuyor.ama 15 gün de okulu bırakmak istemiyorum.çok kararsız kaldım.önce ankarada mı şansımı denesem bilmiyorum.ankarada güvenilir bir merkez bulamadım.ankaradaki memorial a gittik görüştük cumartesi günü.eşim sperm testi verdi.sonuç için pazartesi arayacağız dediler iki gündür biz arıyoruz hala doktorla görüşemedik.böyle olunca da soğudum oradan.ne yapacağımı bilemez bir durumdayım.
ama o özellerin sgk ile anlaşması olabilir memorialın yokkk
Yok sgk ile anlaşması yoktu benim rapor aldığım hastanenin.ondan eminim.kime soruyosun tam anlamadım ama biz orduevinde kaldık 20 gün faln ama bu sefet özellikle ilk zamanlar evden gidip gelmeyi düşünüyorum 3 saaat faln ama napalım yalnız gidip gelmeyi düşünüyorum[/QUOTE
canım amh değerim 3,66 idi ancak 9 tane yumurtam toplandı 8 i pgt ye girdi