- 25 Kasım 2014
- 21
- 26
estağfirullah canım ne rahatsızlığı??? evlendikten hemen sonra hamile kaldım ama 2.ayda düşük yaptım,ondan sonra benim dengem bozuldu, adetler düzensizleşti..sonrasında 1 aşılama ve 1 de tüp denedik olmadı ama bundan önceki hastane çok özensizdi.yaşım o zaman 35 di,doktor ileri yaş gebeliği diye sayıklayıp duruyordu.orada negatifi gördük ve dinlenmeye çekildik. Memoriali de internetten aradık bulduk.SGK raporu yetişmeyince Bahçeci veya Memorial olsun dedik.benim işime yakın diye Memoriali tercih ettik..Hafta içi kontrollere metrobüsle ulaşırım diyordum:))hafta sonu da eşim götürürdü nasıl olsa...canimcim ozur dilerim yine rahatsiz edicem seni deee massallah hamissin ya sizde sorun neydi tatlimm
memorialde ilk önce polikistik tanısı kondu,şaşırmıştım,böyle birşey vardıydı da şimdiye kadar neden çıkmadı diye..diğer bir konu da eşimin morfolojisi sıfırdı.Ama sayı ve hareketlilik normaldi. IMSI önerdiler ve zaten IMSI yapıldı.16 yumurta toplanmıştı benden.16 tane de normal morfolojisi düzgünsperm buldular sonuçta ve döllenme oldu. 5.güne 2 tane embriyo kalmıştı ama ikisi de iyiydi..bu arada ben sana yine de 2 doktor önereyim. toplamada ayşe hanım, transferde aylin hanım..benim işlemlerimi bu 2 doktor hanım yaptı..Elleri uğurlu derler ya...