- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
3 ayı atlatinca sıkıntı bitiyor mu:) inşallah öyle olur :) benimde bakalım yarın 11+0 Rabbim korusun inşallahcanım haklısın hatta hamile olmak bile yetmiyor ilaçlar açılmamışsa ilk üç ayı atlatınca vermek en uygunu..:))
3 ayı atlatinca sıkıntı bitiyor mu:) inşallah öyle olur :) benimde bakalım yarın 11+0 Rabbim korusun inşallah
canimm insallah bebislerin sana tutunur! allah hepimizi guldursun insallah.
Sagolasin Gecen hafta bu saatler bizim için kabustu. Onun için bu aksam yine korku başladı birsey olacakmış gibi . Mesajını okuyunca biraz kendimi teselli ettim inşallah sıkıntı bitmiştir diye:) herseyi bilse de insan işte yine de herhalde kucağıma alıncaya kadar bir korku ile yaşayacamcanım benim maşallah sana ve meleğine.
ilk 12 hafta biraz riskli oluyor biliyorsun hem doğal hemde tüp gebeliklerde, memorialda doktorum bana 12. haftayı sağlıklı atlatırsan büyük bir sebep olmadığı sürece bebeğin seninle kalır demişti ondan böyle yazdım..
bendede okadar çok iğne ilaç vardıki baştan bir tedavilik daha iğnem vardı.. ilk 3 ayın geçmesini beklemiştim ihtiyacı olan birkaç arkadaş vardı aklımda ücretsiz verecektim kısmet olmadı..
inşallah hayırlı si ile olur... ama o olduda allah korusun olmadı niye ümidini kaybediyorsun yoktan var yaratan Rabbim inşallah bizlerede bir ışık gösterecek yeterki biz ümit var olalım ummadığı mız kapılar açılırInşallah canım ya, hayirlisi...buda benim son umudum.bir daha olmayacak.yapmam gereken en son şeyi yaptim ve simdi heycanla sabırla bekliyorum.oldu oldu olmadı bu defteri kapatıp bununla yaşamaya alışıcam. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Herşeyin temizse canım adetin ikinci günü başlarsin büyük ihtimal... bence sen bi görüş Tahlilleri ni herseyin i bir faxla bir bakilsin yinede kabul ederler mi bilmiyorumkizlar biz ilk kez memorialde tup bebis deniyicez de ilk denemede pgt yaptiralim mi ne dersiniz.
bi de ben ön gorusmeye gidemiyicem ya ocakta direk gidince tedaviye baslayabilirim de mi. hastaneyi aradim sordum . hasta olunca arayin ikinci gune randevu alin dediler ama o kadar heyecanliyim ve korkuyorum ki bi aksilik cikacak da bi ay daha beklemek zorunda kalcam diye odum patliyo. ki subatta gidemem bi daha yaza kalir her bi sey
Canım insall
inşallah hayırlı si ile olur... ama o olduda allah korusun olmadı niye ümidini kaybediyorsun yoktan var yaratan Rabbim inşallah bizlerede bir ışık gösterecek yeterki biz ümit var olalım ummadığı mız kapılar açılır
istedikleri her tahlili yaptirdim canim.rahim filmini de cekildim. esimde yaptirdi kan tahlillerini.Herşeyin temizse canım adetin ikinci günü başlarsin büyük ihtimal... bence sen bi görüş Tahlilleri ni herseyin i bir faxla bir bakilsin yinede kabul ederler mi bilmiyorum
Az önce canm başka sayfaları gezerken bayanda sızın gıbı herseyını bütün ümıtlerını kaybetmışken 20 yıllık evli ve suan hamile onun için dıyorum canım. Gorelım mevlam neyler neylerse güzel eyler ... Bu da bizim imtihanımız Mış demekki Rabbim hayırlı bir sekilde inşllh en yakın zamanda nasip ederAh arkadaşım insallah ama ben bütün aşamaları geçtim en son bir ışık gördüm onuda denedim yumurta donasyonu yaptırdım. ..benim ışığım ümidim bu şimdilik. Olmazsa çok şükür diyeceğim vermemesindede bir hayır görerek. .
Az önce canm başka sayfaları gezerken bayanda sızın gıbı herseyını bütün ümıtlerını kaybetmışken 20 yıllık evli ve suan hamile onun için dıyorum canım. Gorelım mevlam neyler neylerse güzel eyler ... Bu da bizim imtihanımız Mış demekki Rabbim hayırlı bir sekilde inşllh en yakın zamanda nasip eder
Az önce canm başka sayfaları gezerken bayanda sızın gıbı herseyını bütün ümıtlerını kaybetmışken 20 yıllık evli ve suan hamile onun için dıyorum canım. Gorelım mevlam neyler neylerse güzel eyler ... Bu da bizim imtihanımız Mış demekki Rabbim hayırlı bir sekilde inşllh en yakın zamanda nasip eder
Benım yakın arkadasım yaş farkımız ç ok var ablam benı memorıal la tanıştıran dostum semra hanımın o zaman hasta sı imiş eşi ileri derece sperm yokluğu kromozom Değişikliği ve bayandada yüksek prolaktin Değeri vSemra hanım yapmayalım Boşa ümitlenme demiş onlarda çok Israr edince tüp işlemi gerçekleşiyor ve ümitsiz göründüğü için 4 embriyo transferi e diliyor ve düşük seviye şuan maşallah çok tatlı dünya tatlısı 4 üzleri var. Anlatabildim mi canım hersey Allah'ın elinde inşllh bizleri de evlatsız bırakmayacakAz önce canm başka sayfaları gezerken bayanda sızın gıbı herseyını bütün ümıtlerını kaybetmışken 20 yıllık evli ve suan hamile onun için dıyorum canım. Gorelım mevlam n
eyler neylerse güzel eyler ... Bu da bizim imtihanımız Mış demekki Rabbim hayırlı bir sekilde inşllh en yakın zamanda nasip eder
Amin canım dua ileÖyle tabi..Allah büyüktür. .Bu kez umudum var..Hayırlısı olsun senin benim ve hepimiz için
Elhamdulillah ...güzel telaşlar canım bunlar inşallah...Rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürecekistedikleri her tahlili yaptirdim canim.rahim filmini de cekildim. esimde yaptirdi kan tahlillerini.
her seyimiz temiz piri pak :):):):)
ama haklisin bi yarin ariyip teyit ettirem de mi . isterlerse faks da cekerim. ayy cok vuzel bi telas bu ya :)
insallah canim benim insallahElhamdulillah ...güzel telaşlar canım bunlar inşallah...Rabbim inşallah bizlerinde yüzünü güldürecek
canım o zaman doktor seçme..bak ben ilk gittiğimde nur hn dedim ama yoktu, sevinç hanımla başladım ve onun hastası olarak yazıldım ama hiç sıkıntı yaşamadım.Tedavilerle ilgili kararı Semra hanım verdi.Toplamayı Ayşe hanım,transferi Aylin hanım yaptı.Labaratuvar şartları ve embriyologları çok iyi hastanenin.Dolayısıyla Sevinç hanım boş derlerse geri çevirme,onu en fazla 2 kez görürsün zaten.Kritik işleri işinin uzmanları yapıyor.kizlar biz ilk kez memorialde tup bebis deniyicez de ilk denemede pgt yaptiralim mi ne dersiniz.
bi de ben ön gorusmeye gidemiyicem ya ocakta direk gidince tedaviye baslayabilirim de mi. hastaneyi aradim sordum . hasta olunca arayin ikinci gune randevu alin dediler ama o kadar heyecanliyim ve korkuyorum ki bi aksilik cikacak da bi ay daha beklemek zorunda kalcam diye odum patliyo. ki subatta gidemem bi daha yaza kalir her bi sey
insallah bebisin gelecek allahin izniyle canim.. allah hepimizi guldursun..Inşallah canım ya, hayirlisi...buda benim son umudum.bir daha olmayacak.yapmam gereken en son şeyi yaptim ve simdi heycanla sabırla bekliyorum.oldu oldu olmadı bu defteri kapatıp bununla yaşamaya alışıcam. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...