Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar doktorları bildiğim kadarı ile size tanıtayım. Hande hanım 5-6 senedir bu bölümde. Her bakımdan bilgi ve tecrübe konusunda donanımlı. Ayşe hanım ise Süleymaniye doğum evinden transfer. Semra hoca kendisini beğendiği için ekibe davet etmiş ve beraberler. Tecrübe ve bilgi konusunda donanımı tam. Sevinç hanımı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Herkes Nur hanım diye kendini kasıyor ancak Nur hanım son dönemde ekipten ayrılmaya hazırladığı için reklamını biraz iyi yapmış diye tahmin ediyorum. Ekipteki diğer doktorların da Nur hanımdan daha eksik donanımlı olduğunu sanmıyorum.

senin değerler arttı sanırım öyle anladım yoksa tam tersi mi anlamadım.bir ay daha deneyelim derken yani bir ay daha mı cylo kullanacaksın öyle mi başalaycaklar tedaviye?

evt ocak ayında bir terslik olmazsa 2. denememi yapacağım orda ilki de olmuştu tek embriyo ile ama devamı gelmedi nur hanımda kürtaj oldum herşey allahtan inşallah dualarımız kabul olur bizler de o duyguyu tadarız allahın izniyle

senin değerler arttı sanırım öyle anladım yoksa tam tersi mi anlamadım.bir ay daha deneyelim derken yani bir ay daha mı cylo kullanacaksın öyle mi başalaycaklar tedaviye?
arttı canım bir ay daha ilaca devam sonrası ilaçsız takip dedi ama giden gün aleyhime beklemeye geçemiyeceğim.başka dr.arayısına gecerim

Kızlar benim msjlarım görünmez sanırm kimse cvp yazmıyor :)

yarın opum var hastanede olacağım elimde biri 275 ünite diğeri 50 ünitelik 2 adet gonal-f kaldı isteyen olursa hataneye bırakmak isterim. Geçmiş tedavimden de 'soğuk zincir olmayan' açılmamış 2 dozluk (75 ünite x 2) menapur ve 1 adet olgarutran var.

inci inşallah çok çok yumoşların olur ocak ayında tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama

Ah kizlarr ahhh... yazılanlari okudumda hepimizin rabbim yardımcısı olsun.burdaki bir cok insanla belki hastaneye girip cikarken defalarca kardilastik birbirimizi tanimadan.belki bir araya gelsek kimimiz anlasamaz sohpet ederken bile sıkılır bunalir.ama ortak kaygimiz ve beklentimiz ayni olunca tecrube edindigimiz seyleri birbirimize aktarip yardımcı olmaya calismamiz oyle guzel ve anlamlı geldiki bana..birlik olmamız cok hosuma gitti:) simdi bebeklerimin bana tutunup tutunmadigini düşünürken sizlerede dualarimin icinde yer verecegime lutfen emin olun.allah yardimcimiz olsun hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor ve bol sans diliyorum.

aynen belki de hastanede defalarca karşılaşıyoruz ama orada hiç konuşamıyoruz bileee

Bence acele etme pozıtıf sonuc alınca ılacları verırsın canım

canim peki senin amh kac cikiyor?

canimm insallah bebislerin sana tutunur! allah hepimizi guldursun insallah.

çok zor gerçekten hande hanım nasıl nur hanıma alışmıştım ben de

hande hanımla tanışma görüşmem çok neşeli güler yüzlü şakalaşmalı ve arkadaşca geçti.. çok şaşırdım bukadar içten olacağını düşünmemiştim.. aklıma gelen herşeyi konuştum kendisiyle ve hep güler yüzlü cevaplar verdi..

Gonal f 28 gunde tuketilmeliymis sonraki tedavi en erken 3 ay sonra olabilir diğer ilaclarinda son kullanma tarihi 2015 yazık ziyan olmasin dedim

evet canım açılmışsa 28 günmüş ihtiyacı olan tedavideki birine vermen ne güzel olur. kimseyi bulamazsan hastaneye bırakırsın..

Canım hastaneye ver oradan isteyene veriyorlar ben böyle yapmıştım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…