Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar ilaç fiyatları Memorialin çıkış kapısının üst tarafında bir taksi durağı var. Onun üstünde İDİL eczanesi.

Gonal 360 dan 200 e
adını hatırlamadığım 100 küsürden 100 tl ye ,
ismi cet li başlayanda 60 küsürden 45 liraya ,
çatlatma iğnesi de 50 tl liraya aldık.

Bu arada aklınızda bulunsun. Muayeneden sonra ilaç listesini veriyorlar. Hemen hepsini almayın. Tahlil sonucuna göre ya gonal ya da 100 lük ilaçı kullanıyorlarmış. Tahlilleri Semra hanım değerlendiriyor. Telefona ismi ve kullanılacak miktarı geliyor. Ona göre gün içinde almanızı tavsiye ederim. Gonal ve bir ilaç daha soğuk zincir olduğundan eczane geri iade almıyor.

benim fsh da yüksek çıkıyor.inmesini bekliyoruz tedaviye başlamak için.sizin daha yüksek çıktığı oldu mu? ve kullanman içn ilaç verdi mi Semra Hanım?? yumişlerin ne alemde bir de? ben Nur Hanım a gitmıştm ama ayrıldı o da.... sizce hangi doktora görünmeyeliym?? benim sorunum erken yumurta yetmezlği... fsh inip çıkıyor..
Canımm bende fsh mağdurları ndanim.24cikti son ayda
Cvlo prognova verdi ler.uc aydır düşüremiyorum ne yapacağım bilemiyorum

Sperm testinin düştüğünden emin misiniz? Sperm testinin paketle bir alakası yok. Ben 2007 yılında ilke denememde de ücretini ödedik. Şimdi yeniden deniyoruz paket dışı olduğu çok net bir şekilde söylendi bize.

İlk goruşme ucretide bazen alınıyor bazen alınmıyor sanırım, ben ilk muayene ücreti odedim bir arkadaşım benden sonra gitti ondan almamışlar muayene neysede sperm testini bende duşmuyorlar diye biliyordum

Muhtemelen ilk denemeniz diye sizden düşmüşler. Eşim o kadar ısrar etmesine rağmen 4950 den 1 tl bile düşmediler.
bizede düşülmedi diye biliyorum bizimde ilkti maşallah bizim birşeyden haberimiz yoktu ne isterlerse ne derlerse kuzu gibi yapıyorduk :KK43: ilaçlarımiz bir sürü kaldı inşallah ihtiyaç sahibi birine denk gelmiştir çatlama iğnesi kaldı ... şimdide crinone kalacak eşim abartıp her hafta almaktan sa ilk zamanlar koca bir poşet almış şimdi onlarda kalıcak acaba eczane geri alirmi

Arkadaşlar ilaç fiyatları Memorialin çıkış kapısının üst tarafında bir taksi durağı var. Onun üstünde İDİL eczanesi.

Gonal 360 dan 200 e
adını hatırlamadığım 100 küsürden 100 tl ye ,
ismi cet li başlayanda 60 küsürden 45 liraya ,
çatlatma iğnesi de 50 tl liraya aldık.

Bu arada aklınızda bulunsun. Muayeneden sonra ilaç listesini veriyorlar. Hemen hepsini almayın. Tahlil sonucuna göre ya gonal ya da 100 lük ilaçı kullanıyorlarmış. Tahlilleri Semra hanım değerlendiriyor. Telefona ismi ve kullanılacak miktarı geliyor. Ona göre gün içinde almanızı tavsiye ederim. Gonal ve bir ilaç daha soğuk zincir olduğundan eczane geri iade almıyor.
Ewet hemen almamak mantıklı benim gonal 4 günlük kaldı idi 2kutu ilk gün dozu 300 275 başladılar bende hep öyle gider diye bir hesap yapmıştım ama öyle olmadi 1 kutu citrotene mi öyle bir kutu daha kaldı. .. işte ilk ti insanın gözü para Mara görmüyor . Aslında iki günde bir kontrole gidiliyor o zaman ihtiyaç kadar alinabilirmis

Canımm bende fsh mağdurları ndanim.24cikti son ayda
Cvlo prognova verdi ler.uc aydır düşüremiyorum ne yapacağım bilemiyorum
peki sana hangi doktor baktı.ben nur hanıma görğnmştüm ama o da ayrıldı ordan.şimdi fsh düşmesini beklyorum.hangi doktoru düşünoyrsun? ben bir de İstanbul dışındayım o yüzden gdiş geliş biraz sıkıntılı oluyor ama sonunda bebişimize kavuşmakolsun katlanıyorum cnm.bana da cylo verdiler kullanıyorum bakalım.şuan kaç senin fsh ve amh falan nasıl ?inşallah her şey yoluna girer ikimiz için de..tabi herkesin gönlüne göre olsun her şey..

bizede düşülmedi diye biliyorum bizimde ilkti maşallah bizim birşeyden haberimiz yoktu ne isterlerse ne derlerse kuzu gibi yapıyorduk :KK43: ilaçlarımiz bir sürü kaldı inşallah ihtiyaç sahibi birine denk gelmiştir çatlama iğnesi kaldı ... şimdide crinone kalacak eşim abartıp her hafta almaktan sa ilk zamanlar koca bir poşet almış şimdi onlarda kalıcak acaba eczane geri alirmi

Soğuk zincir yani buzdolabında saklanacak dediklerini geri almıyorlar diye biliyorum.

Soğuk zincir yani buzdolabında saklanacak dediklerini geri almıyorlar diye biliyorum.
Soğuk olanları gonal f leri hastaneye bıraktık zaten ... onları değilde crinone kaldı baştan baktık her hafta almak başa çıkmıyor eşim koca bir poşet almış şimdi iki kutusu kalacak onları diyorum acaba aldigimiz eczane geri alır mi

Soğuk olanları gonal f leri hastaneye bıraktık zaten ... onları değilde crinone kaldı baştan baktık her hafta almak başa çıkmıyor eşim koca bir poşet almış şimdi iki kutusu kalacak onları diyorum acaba aldigimiz eczane geri alır mi

İdil eczanesi geri alırız dedi. Başka bir eczaneden aldıysanız teklif edin. Zaten geri iade alıp para vermiyorlar ki. Başka bir ihtiyacınızı karşılıyorsunuz.

İdil eczanesi geri alırız dedi. Başka bir eczaneden aldıysanız teklif edin. Zaten geri iade alıp para vermiyorlar ki. Başka bir ihtiyacınızı karşılıyorsunuz.
Neyse hayırlısı olsun ... ben kontrole gittiğimde bir sorayım bakayım ... idilden almıyorum . Orası indirimli fakat her ilaçtan karttan tek çekime ilaç başı 10 tl fark alıyor benim suan alışveriş yaptığım eczane öyle değil fark ücreti filan yok

Neyse hayırlısı olsun ... ben kontrole gittiğimde bir sorayım bakayım ... idilden almıyorum . Orası indirimli fakat her ilaçtan karttan tek çekime ilaç başı 10 tl fark alıyor benim suan alışveriş yaptığım eczane öyle değil fark ücreti filan yok

Eczaneye sorun almazsa tup bebek ilaçları satan forum var kulupte ya ordan biraz uygun bir fiyata satarsınız yada ihtiyacı olan birine verebilirsiniz

peki sana hangi doktor baktı.ben nur hanıma görğnmştüm ama o da ayrıldı ordan.şimdi fsh düşmesini beklyorum.hangi doktoru düşünoyrsun? ben bir de İstanbul dışındayım o yüzden gdiş geliş biraz sıkıntılı oluyor ama sonunda bebişimize kavuşmakolsun katlanıyorum cnm.bana da cylo verdiler kullanıyorum bakalım.şuan kaç senin fsh ve amh falan nasıl ?inşallah her şey yoluna girer ikimiz için de..tabi herkesin gönlüne göre olsun her şey..
Bendet nur hanım in hastasiydim.tuplerimi baglattilar
Fsh bakildi sonrasi sirayla ay ay 15-17-22-24 oldu dusmesini bekliyorum.ama umudumda yok.nur hanim olmadigindan hande hn.mi istedim.degerlerimi bildirdim telefonla sevinc hanim aradi beni.bir ay daha deniyelim sonrası konusuruz dedi.ne yapacağım bilemiyorum .çaresiz lık bu olsa gerek

hande hanımdan memnun musun..inşallh güzel haberlerini alırız özel olmazsa kaçıncı denemeniz ve sorun ne

hande hanımdan memnun musun..inşallh güzel haberlerini alırız özel olmazsa kaçıncı denemeniz ve sorun ne
Canım herseyin hayırlısı sonuçta hersey in kararını veren ve bu kararı gerçekleştiren Rabbimiz var nur hanim ayşe hanim Aylin hanim bunlar araci Rabbim ol derse olacak yok olma derse olmayacak elden birsey gelmiyor sen allaha tevekkül et ve kurtul inşallah buraya güvenimiz tam inşallah buradaki Dr lar zaten ekip çalışıyor laboratuvar i kaliteli hiç kafanı sıkma kendini mutsuz etme . Vakti ve zamanı geldiyse inşallah olacak dua ile... Rabbim de çok inşallah buradaki arkadaşların senin benim kucaklarimizi bir gün dolduracak biz ümit varız dua ile

Arkadaşlar bazen sayfada okuyorum o doktor yok bu doktor yok ben ne yapacam ne edicem o na güvenim sonsuz du diyoruz allah korusun şirk e giriyoruz... üzülüyorum ... herseyi yapacak olan bir Rabbimiz var hersey onun elinde A ismi B ismi bunlar aracı bunu unutmayalım. Rabbim en güzel işini en basit insanla dahi yaptırır bunu unutmayalım. ... kendimizi hele de böyle bir dönemde böyle bir aşamada üzmeyelim. .. bize stres üzüntü yakışmıyor. .. sizleri seviyorum dua etmeyi unutmayalım :) :)

X