Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hazal eşsine ne kullandın

Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyor

Sperm testinin düştüğünden emin misiniz? Sperm testinin paketle bir alakası yok. Ben 2007 yılında ilke denememde de ücretini ödedik. Şimdi yeniden deniyoruz paket dışı olduğu çok net bir şekilde söylendi bize.

eminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canım

benim fsh da yüksek çıkıyor.inmesini bekliyoruz tedaviye başlamak için.sizin daha yüksek çıktığı oldu mu? ve kullanman içn ilaç verdi mi Semra Hanım?? yumişlerin ne alemde bir de? ben Nur Hanım a gitmıştm ama ayrıldı o da.... sizce hangi doktora görünmeyeliym?? benim sorunum erken yumurta yetmezlği... fsh inip çıkıyor..

eminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canım

Muhtemelen ilk denemeniz diye sizden düşmüşler. Eşim o kadar ısrar etmesine rağmen 4950 den 1 tl bile düşmediler.

Canım ben nur hanıma gittim.sorun tüplerimin tıkalı olması bir de amh 0.6 olmasıydı.ben normal muayeneden bile korkuyordum.nur hanım hakkında yazılanları görünce soluğu orada aldım.semra hanımla bile hiç görüşmedim. Ya nur hanım çok ilgilendi.hatta ilk muayenede ben biraz tırstım bana hiç acelem yok ben beklerim demesi bile beni rahatlattı.şükür kismetse şimdi hamileyim

iyi akşamlar 2 ci tüp bebek denemesi yaptırıcam memorial ve bahçeci fulya arasında kaldım memorial dr önerebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…