Hazal eşsine ne kullandınkizlaaaarrr esime sperm testi vermistik. sonuclari aldik . ileri hizlimiz 9 du. morfoloji 11di. sayi 60-75milyon arasinda degisiyordu.
bugun aldigimiz sonuclar soyle : 60 milyon sayi. %30 ileri hareketli.%20 yavas hareketli. %3 morfoloji.
ne dersiniz sonuclarimiza.
ben cok mutluyum cunku ileri hareketlimiz baya artmis yasasinnn :) bin massallah :)
Hazal eşsine ne kullandın
Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyor
eminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canımSperm testinin düştüğünden emin misiniz? Sperm testinin paketle bir alakası yok. Ben 2007 yılında ilke denememde de ücretini ödedik. Şimdi yeniden deniyoruz paket dışı olduğu çok net bir şekilde söylendi bize.
benim fsh da yüksek çıkıyor.inmesini bekliyoruz tedaviye başlamak için.sizin daha yüksek çıktığı oldu mu? ve kullanman içn ilaç verdi mi Semra Hanım?? yumişlerin ne alemde bir de? ben Nur Hanım a gitmıştm ama ayrıldı o da.... sizce hangi doktora görünmeyeliym?? benim sorunum erken yumurta yetmezlği... fsh inip çıkıyor..Dün akşam ben de dayanamayıp hemşireye sordum 15-16 sınır, o civarlarda başlıyoruz tedaviye, daha yüksek olursa başlamıyoruz dedi, aslında ben bu ay normalden 4 gün erken regl olduğumu söyleyince Semra Hanım arada FSH baktırdın mı diye sordu. İşkillendim ben de yüksek çıkacağını bekliyordu belki de
eminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canım[/QUOhayırlı olsun.doktorunuz kimdi acaba bir de sorun neydi? bende beklemedeyim şuan..
eminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canım
Olabilir canım.bizim ilk deneme olduğu için indirmiş olabilirler.:)Muhtemelen ilk denemeniz diye sizden düşmüşler. Eşim o kadar ısrar etmesine rağmen 4950 den 1 tl bile düşmediler.
merhaba bu 5700 tl olan fiyata ilaçlar dahilmi merak ettimeminim canım.biz 15 ekimde tüp bebek yaptırdım. 190 tl sperm testi ve 300 tl muayene ücretini ödeme yaparken düştüler.yeni yaptırdığım için eminim.hastaneye toplamda 5700 tl ödedik canım
Yok canım dahil değil.ilaçlara da 1300 1400 civarı verdik.o hastanenin etrafında bir eczane var ilaçlarda çok indirim yapıyo.mesela 310 liralık gonal f i 200 e veriyomerhaba bu 5700 tl olan fiyata ilaçlar dahilmi merak ettim
Yok canım dahil değil.ilaçlara da 1300 1400 civarı verdik.o hastanenin etrafında bir eczane var ilaçlarda çok indirim yapıyo.mesela 310 liralık gonal f i 200 e veriyomerhaba bu 5700 tl olan fiyata ilaçlar dahilmi merak ettim
hımmm anladım teşekkürler
hıı anladım sağolasınYok canım dahil değil.ilaçlara da 1300 1400 civarı verdik.o hastanenin etrafında bir eczane var ilaçlarda çok indirim yapıyo.mesela 310 liralık gonal f i 200 e veriyo