Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet canım hepisini yaptırdık. sperm testını orda yapacaklar ama biz gitmeden önce bilgi sahibi olalım dıye yaptırdık :) yaaa cok heyecanlıyımmm hayırlısı ıle gelsın ocakk

ne kadar ücret ödeyeceksiniz ve imsi tekniği ile mi yapılacak tüp bebek uygulaması

Bu testleri devlet hastenesinde yapıyorlar. Dışarıda para vermeye gerek yok. Devlet hastanelerinde dahiliyeden randevu alıyorsunuz. Doktor istekde bulunuyor ve testler ücretsiz oluyor.
her devlet hastanesinde de sonuçlar doğru çıkmıyor benim özel ile devlet arasında çok fark oluşmuştu sonra birkaçını memorial da yaptırdık kesin olsun diye özelden ile ayni çıkıp devletle tutmadi

Son düzenleme:
Sanki amh yapılmıyor birtek diye biliyorum benim kanım alan laboratuvar daki hemşire adetli değilsin dimi demişti istersen bir araştır canim
Sanki

Başım çok ağrıyor galiba migren im tutacak 1tane parol içtim ama banamısın demedi sizce yapabileceğimbirseyler varmı arkadaşlar?

Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyor

arkadaslar merhaba. tam heveslendim aralikta tedavim baslayacak diye. ama, doktor tsh degerimin 4 oldugunu duyunce 2,5'in altina inmezse iptal edelim dedi. zaten 6 aydir ilac kullaniyorum. deger bi turlu dusmuyor. cok moralim bozuk..
bazen hic anne olamayacakmisim gibi geliyor...

Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyor

Canım ilk muayene ücreti için para ödemedim... İkinci deneme için paket fiyat 4.950 TL benim için gidince söyleyeyim test tutarını inşallah düşerler... Söylediğin için teşekkür ederim...

merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. memorialde 2. denemeyi düşünüyorum atık burdayım çünkü bi insanı ancak başına gelen anlayabiliyor bir nebzede olsa burda sizlerle paylaşım yapmak rahatlatacak diye düşünüyorum

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

nur hanım gitmiş ama çok üzüldüm moralim bozuldu onun hastasıydım o takip ediyordu tekrar başka bir doktorla başlamak zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…