Canım testleri yenilemeni istemezler ancak rahim filmi iyi çekilmemiş ise yada test sonuçlarında bir muallak varsa o zaman yeniliyorsun... Sadece Sperm testini Memorial de yaptırılmasını istiyorlar onun dışında rutin istedikleri tesler,
Kadın İçin:
AMH
Prolaktin
Serbest T4
TSH
Hbs Ag
Anti-Hbs
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Rubella IgG
Tam Kan Sayımı
Rahim Filmi
Erkek İçin:
HBs Ag
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Sperm Testi (Memorialde)
ne kadar ücret ödeyeceksiniz ve imsi tekniği ile mi yapılacak tüp bebek uygulamasıCanım benim 4. tedavim oluyor bu sefer, testleri arkadaşlar yazmışlar zaten ben bir daha yeniden yaptırmadım. Sadece muayene ve sonrasında memorialin her randuvuda yaptığı kan testleri şimdi yapıldı bana. Bunun için 410 TL ödedim. 3 ay geçerliymiş yani tedaviye başlamasaydım da bir sonraki ay gittiğimde bir daha para almadan yine bana kan testi yapabileceklerdi. Şimdi bu ödediğimi toplam ücretten düşeceklermiş
bizim memorialdeki 2. tedavi olacağı için 4950 TL ödeyeceğiz imsi olmayacak bildiğim kadarıylane kadar ücret ödeyeceksiniz ve imsi tekniği ile mi yapılacak tüp bebek uygulaması
inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız canımmbizim memorialdeki 2. tedavi olacağı için 4950 TL ödeyeceğiz imsi olmayacak bildiğim kadarıyla
her devlet hastanesinde de sonuçlar doğru çıkmıyorBu testleri devlet hastenesinde yapıyorlar. Dışarıda para vermeye gerek yok. Devlet hastanelerinde dahiliyeden randevu alıyorsunuz. Doktor istekde bulunuyor ve testler ücretsiz oluyor.
SankiKeşke trde sigortamiz olsa bizde devlet hastanesinde yaptirirdik, ama sigorta olmayinca herhalde heryerde 3 aşa 5 yukari aynidir.
Biz tr gittigimizde adetli olcam buyuk ihtimalle, bu testlerin hepsini adetliyken yaptirabiliyormuyum acaba? Bi bilgisi olan varmi arkadaşlar
Cnm özelde yaptirsakta bubkdr zamandami çıkıyoo
Bütün plan alt üst olduuu. Eşim ameliyat olmadan bu testleri yaptirmiştık 1,5 saatte almistik sonuclari. Çok kötü olur 3-4 gün testler için beklememizzz[/QUOT
Hayirlisi inşallah çok dua et caninevet canım hepisini yaptırdık. sperm testını orda yapacaklar ama biz gitmeden önce bilgi sahibi olalım dıye yaptırdık :) yaaa cok heyecanlıyımmm hayırlısı ıle gelsın ocakk
umarım isteyen herkes alır canıminşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız canımm
Sanki amh yapılmıyor birtek diye biliyorum benim kanım alan laboratuvar daki hemşire adetli değilsin dimi demişti istersen bir araştır canim
Sanki
cok gecmis olsun canim. karanlikta uzan. bi de basina ve boynuna masaj yaptir kocana, faydasi olur.Başım çok ağrıyor galiba migren im tutacak 1tane parol içtim ama banamısın demedi sizce yapabileceğimbirseyler varmı arkadaşlar?
Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyorBen işten izin almam sorun olduğu için Cumartesi günü özelde yaptırmak zorunda kaldım
Kan Tahlilleri Bayan İçin 424TL, Erkek için 74TL, Rahim Filmi 400 Toplam 900'ü buldu
Memorial de de Sperm testine 195TL verdim oysa verdikleri fiyat listesinde 130TL yazıyor... Gidince neden fazla aldıklarını soracağım...
Yani testlerin bana maliyeti 1.100TL
Canım memorial sperm testi parasını ve ilk muayenede ödediğin parayı paket ücret olan 5700 den düşüyor
merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. memorialde 2. denemeyi düşünüyorum atık burdayım çünkü bi insanı ancak başına gelen anlayabiliyor bir nebzede olsa burda sizlerle paylaşım yapmak rahatlatacak diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım hayırlı olsunmerhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. memorialde 2. denemeyi düşünüyorum atık burdayım çünkü bi insanı ancak başına gelen anlayabiliyor bir nebzede olsa burda sizlerle paylaşım yapmak rahatlatacak diye düşünüyorum