Canım testleri yenilemeni istemezler ancak rahim filmi iyi çekilmemiş ise yada test sonuçlarında bir muallak varsa o zaman yeniliyorsun... Sadece Sperm testini Memorial de yaptırılmasını istiyorlar onun dışında rutin istedikleri tesler,
Kadın İçin:
AMH
Prolaktin
Serbest T4
TSH
Hbs Ag
Anti-Hbs
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Rubella IgG
Tam Kan Sayımı
Rahim Filmi
Erkek İçin:
HBs Ag
Anti-HCV
Anti-HIV I+II
Sperm Testi (Memorialde)
Bu testleri devlet hastenesinde yapıyorlar. Dışarıda para vermeye gerek yok. Devlet hastanelerinde dahiliyeden randevu alıyorsunuz. Doktor istekde bulunuyor ve testler ücretsiz oluyor.
Ben işten izin almam sorun olduğu için Cumartesi günü özelde yaptırmak zorunda kaldım
Kan Tahlilleri Bayan İçin 424TL, Erkek için 74TL, Rahim Filmi 400 Toplam 900'ü buldu
Memorial de de Sperm testine 195TL verdim oysa verdikleri fiyat listesinde 130TL yazıyor... Gidince neden fazla aldıklarını soracağım...
Yani testlerin bana maliyeti 1.100TL
ayy cok zor zamanlardi ama bu bir surec. ve ben o sureci atlattim.artik beklemek istemiyorum . Allahin izniyle ocakta annecik olacammm hayirli saglikli ahlakli evlatlarim olacak insallahhhh :):):):) ve tabi sen de anne olacannn :)):):)
Keşke trde sigortamiz olsa bizde devlet hastanesinde yaptirirdik, ama sigorta olmayinca herhalde heryerde 3 aşa 5 yukari aynidir.
Biz tr gittigimizde adetli olcam buyuk ihtimalle, bu testlerin hepsini adetliyken yaptirabiliyormuyum acaba? Bi bilgisi olan varmi arkadaşlar
Bunlar kan testi. Yapılabiliyor diye biliyorum.
:):):):):):):)
Buna çok sevindim, zamanımiz kisitli olcak 18 gün yeterli dediler, tam taminada 19 günlük izin aldik ve bi cmtsi yola çıkcaz inş hayirlisiyla, pazar gunu testlerimizi yaptirip pztsi baslariz diye dusunduk. Günler geçsin o günler gelsiiinnn
Keşke trde sigortamiz olsa bizde devlet hastanesinde yaptirirdik, ama sigorta olmayinca herhalde heryerde 3 aşa 5 yukari aynidir.
Biz tr gittigimizde adetli olcam buyuk ihtimalle, bu testlerin hepsini adetliyken yaptirabiliyormuyum acaba? Bi bilgisi olan varmi arkadaşlar
Bu testler erkek için 2 günde , bayan için 3-4 günde çıkıyor. Buna göre zamanınızı planlayın.
Cnm özelde yaptirsakta bubkdr zamandami çıkıyoo
Bütün plan alt üst olduuu. Eşim ameliyat olmadan bu testleri yaptirmiştık 1,5 saatte almistik sonuclari. Çok kötü olur 3-4 gün testler için beklememizzz
Canım normalde testler 1 günde çıkıyor ama AMH testinin sonucu 3-4 günde çıkıyor...
merhabalar canım bende memorialde tüp bebek yaptırmayı istiyorum şehir dışından geleceğim acaba senden hangi testleri istediler eşimde morfoloji ve hareket sorunu var bana hiteteskopi veya laparaskopi yaparlar mı
Cnm özelde yaptirsakta bubkdr zamandami çıkıyoo
Bütün plan alt üst olduuu. Eşim ameliyat olmadan bu testleri yaptirmiştık 1,5 saatte almistik sonuclari. Çok kötü olur 3-4 gün testler için beklememizzz