Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de tedavisi memorial da yaptırdım ve çok memnun kaldım.çok sistemli çalışıyorlar. Sonucum pozitif. Inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde devam eder.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hepimiz birbirimize dua edelim inşallah

canımcım, maşşallah sana güzel ve taze anne :) Allahım nazarlardan korusun seni de bebişini de :) sağlıkla hayırlarla kucağına almak nasip olur inşallah. sizde sıkıntı neydi tatlım ve yaşın kaç, kilon kaç , durumun nedir yani bana biraz anlatırmısın

Mrb kaç embrıyo transfer edıldı bırde kalıtedegerı neydı özel degılse

Ayrıntıları ben özelden mesaj atayım sana olur mu

arkadasim uzuldum adina. Allahim insallah bir dahaki sefere yavruna kavusmayi nasip eder. sikintiniz neydi bilmoyorum ama insallah problemleriniz cozulur ve hayirlarla yavruna yada uavrularina kavusursun. sevgilerimle

teşekkür ederim.. tekrar yaptıracak ne paramız kaldı nede moralimiz... iyiden iye hayallerimiz yıkılmaya başladı

bu kez dr. muz hande hanımdı. gayet memnunuz kendisinden ama anladımki olmadı mı olmuyor

Transferden sonra nelere. Dıkkat ettınbırde hıc bı belırtı verdımı hamıle oldugun

Transferden sonra nelere. Dıkkat ettınbırde hıc bı belırtı verdımı hamıle oldugun
Sadece ilk gün uzandım. Sonraki normal hayatıma geri döndüm.hiç eğilmemeye özen gösterdim.5.güne kadar hiç ağrım sancım olmadı sonrasında adet sancısı na benzer ağrıları oldu üç dört gün sürdü sonra geçti canım

şişli memoriall a gitmeyi düşünüyorum hangi doktoru tavsiye edersinizzz??

hangisi olduğu pek önemli değil cnm ekip çalışıyorlar, bir tane belli doktorumuz olsa bile bazen muayenelere farklı doktorlarda girebiliyor..
önemli olan Semra hanımlada bir kez olsun görüşerek tedavine başlaman.. randevunu alırken Semra hanımın olduğu bir güne ayarlatman iyi olur..

Bu topiği çok uzun zamandır okuyordum yazmak yeni kısmet oldu. Ensu seninle geçen tedavinde aynı gün opu muz oldu. benden sadece 1 tane yumurta toplandı o gün belki odalardan birinde bağıra bağıra ağlayan birini duyduysan o bendim. O yumurta döllendi ama bölünmedi ve transferim de yapılmadı maalesef. Sen hamile kalınca ben yine ümitlendim ama bebek gidince de çok üzüldüm diyebilirim. Şimdi sanırım yine aynı zamanda tedaviye başlayacağız

Aralığın ilk haftası adet dönemim, bakalım bizi bu sefer neler bekliyor

merhaba canım, yaa ogün yan odalardan tanıştığım iki tane arkadaş olmuştu ama seninle kısmet olmamış..
üzüldüm canım, eşinde sorun varmı cnm.. bendede 3 tane yumurta toplanmıştı sayım hep az oluyor ne yazıkki.. tedavi öncesi yumurta kalitesi için ön hazırlık yapmışmıydın cnm.. benimde ne yazıkki geçmiş tedavilerimde bölünmeme sorunu yaşadığım zamanlar olmuştu.. ama bu tedavi öncesi eşim ve ben 2 ay saf arı sütü kullandık bunun yumurta kalitesinde çok faydası oluyor.. iyi bir yerden alıp kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim..
bende ilkkez hamile kaldığım için hem çok şaşırmış hemde çok umutlanmıştım ama ne yazıkki sürmedi.. bu sefer pgt yapılsın diyor hande hn ve genetik doktoru ama bukadar az embriyoya genetik yaptırmak beni tedirgin ediyor oda ayrı bi konu..
bende aralık adeti yada en geç ocak adetiyle başlayacağım inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz canım..

Bizde sorun bende AMH çok düşük 0.032, mart ayında bir operasyon geçirdim sol tüpüm alındı ve endometriozis tespit edildi Gerçi çikolata kistleri filan temizlendi ama AMH neredeyse sıfırlandı. Öncesinde herhangi birşey yapmamıştım şimdi seni okuduğum için saf arı sütü polen bal karışımı içtim bi de sağdan soldan okuduğum kadarıyla coenzim q10 ve gnc arginmax kullandım bakalım fayda edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…