Merhaba acıbadem
Merhaba ben geçen sene ağustos ayında acibademe başlamiştm biz de sperm sayısı az tek problem o başka hormonel ya morfoloji sorunu yok.esimi ürolojiye yönlendirdi Yiğit Çakır kendisiyle başladık tedaviye eşimi gereksiz yere ilaclara boğdular 3 ay gitti neyse Aralık sonu ignelere başladım uzun bir ilaç sürem oldu 18 gün sonunda yumurta toplantı 16 tane ve 5. Güne sadece 2 yumurta gitti.neysr dedik tutsun da önemli değil.Yigit hoca beni küçük bir polip için ameliyat etti polibi yumurta.toplarken alacağın dedi. alamamış.sprial.konulfu histeroskopi sonunda o çıktı oldu Nisan ve nisan sonu transfer oldu ve sonuç koca bir negatif.Aci badem maslak beni eşimi o kadar yordu ki her anlamda keşke oraya gitmeseydim dedim ve ilk denemede.Doktorlar çalışanlar asla ilgili değil sonuç negatif diye söylemiyorum süreç öyle yorucu geçti ki bir senemiz çöpe gitti yaklaşık 300 bin harcadık üstüne.Acıbadem paratuzaği çok pişmanım keşke daha basit bir kliniğe gitseydim böyle yipranmazdim.Kalabaliktan kimseyle ilgilenmiyorlar hemşireler kaba. Koca bir yilimi yediler hakkımı helal etmiyorum