- 4 Kasım 2024
- 61
- 21
- 3
- 41
- Konu Sahibi nerdebubebek
Ne icin bekletiyorlar mi?Ben de öyle tercih edicem gibi peki çok bekletiyorlar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne icin bekletiyorlar mi?Ben de öyle tercih edicem gibi peki çok bekletiyorlar mı
Muayene için bekleme süresi Bülent hocada 4 saat bekleyen duydumNe icin bekletiyorlar mi?
Ben de öyle tercih edicem gibi peki çok bekletiyorlar m
Amin Cok teşekkürlerHayirli olsun saglikla alin kucaginiza![]()
Evet benim rekorum 3 saatMuayene için bekleme süresi Bülent hocada 4 saat bekleyen duydum
İlaç dozunda bi fikir verildi mi ,tedavi protokolü değişcek miBen kararimi verdim, sisli memoriali sectim. Fikrimi etkileyen en buyuk etken laboratuarina guvenmem oldu. Soyle ki; normalde genetik analizi acibadem ve diger merkezler dış laboratuvarda yaptiriyorlar (mesela genetix) ama memorial kendi bunyesinde yapiyor. Demek ki gelismis bir laboratuvari var diye dusundum.. bilmiyorum ne kadar dogru bir dusunce yontemibir de semra hanim bana guven verdi acikcasi.
Maslaktan vazgecmemin en buyuk sebebi ise yumurtalarimin gereksiz sistigini, evet belki nitelik olarak sayica arttigini ama nicelik olarak duzelme olmadigini/bosa sisirildiklerini dusunmem..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun![]()
Çok teşekkürler bilgiler için benim ibrem memorial a doğru kayıyor rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınEvet benim rekorum 3 saat
Memorialde 2 gorusme yaptik, henuz bekleme yasamadim, randevu saatinde gorustuk.
Evet degisecek. Az doz ilerliyorlarmis, kiloya goreİlaç dozunda bi fikir verildi mi ,tedavi protokolü değişcek mi
TesekkurlerÇok teşekkürler bilgiler için benim ibrem memorial a doğru kayıyor rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınbu arada nickname in çok tatlı
![]()
Yumurta az ise az doz ,normal ise yüksek doz mu kullanılıyor ,sizin iyi durumda mı rezervinizEvet degisecek. Az doz ilerliyorlarmis, kiloya gore
Sanirim kilo boy oranini dikkate aliyorlar, yumurta sayisi da dikkate aliniyor mu bilmiyorum. Takviye ben halihazirda bayagi kullaniyordum, bilakis onu da azalttilar. Folik asit verdiler, bir de orzax percieve f kullaniuordum, ona ok dedilerYumurta az ise az doz ,normal ise yüksek doz mu kullanılıyor ,sizin iyi durumda mı rezerviniz
Takviye konusunda ne öneriliyor