• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial Semra Kahraman mı İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar mı

Tahliller ne kadar tuttu peki ya inanın net bir şey hiçbir yerde yok ve kendimizi hazır etmek istiyoruz o nedenle soruyorum
Ben tahlillerimi genelde devlette yaptırdım. Bir iki hormon testi yaptırtırsam orda yaptırıyorum o da çok bir şey değil tanesi 500 tl civarı falan

En başta istediği genel tüm tahlilleri devlette yaptırdım. İlla burda yaptırın demedi. Sadece sperm ve bazı hormonlar orada banılıyor o o kadar

Tahliller ne kadar tuttu peki ya inanın net bir şey hiçbir yerde yok ve kendimizi hazır etmek istiyoruz o nedenle soruyorum
Tahliller genelde hepsi sağlık ocağında verilenler, onlar sadece spermi orada baktırmanızı istiyorlar lab iyi çünkü bir hata olmasın diye, oda eylülde 2500 tl idi şu an ne kadar bilmiyorum, birde ekstra size ücretli olacak şey oda rahim filmi çektirmenizi isteyecekler dışarda, ben sonomed çektirdim oda eylülde 6000 tl idi

Evet acibadem maslak tamamen darphaneye dönmüş ilk denemem.icin yanlış bir yeri tercih ettim yaşım 32.11 haziran da.memorila şişlide başladım ignelere bugün opu oldum burayı beğendim doktorum daha ilgiliydi özel telefonundan kendisi arıyordu mesaj atabiliyorum.Burada da tutmayabilir ama en azından psikolojimi bozmadilar her şey kolay oldu. Hemşireler çalışanlar kibar.Acibadem de resmen paranızla size eziyet ediyorlar.esim devlet hastanesinde uzman doktor diyor ki;bunların muamelesi devlet hastanesinde yok.Inanin sabahları kuyruk oluyordu kaç kere 6.30 da.hastaneye gidip öğlenlere kadar bekledigimi bilirim.Twdavjye başladıktan sonra bırakamıyorsun diyorsun tutsun da bu acıları unuturum.Ama inanin hepsi insanın psikolojisini bozuyor.
ben de tırastan memnun kalmadım pek. şişlide kim doktorunuz memnun musunuz?

Back
X