• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial Semra Kahraman mı İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar mı

Merhabalar bende semra hocaya başlamak istiyorumda fiyat bilgisi nedir acaba bilgi için hastaneyi aradım da henüz dönmediler bahçelievler memorialde 72 bin demişlerdi orada 5 yumurtam toplandı 4 ü istenilen olgunlukta değilmiş kalan 1 tanesi de döllenmediği için tedavi iptal oldu boşa gitti herşey. Bir de orayı denemek istedimBende

Merhabalar bende semra hocaya başlamak istiyorumda fiyat bilgisi nedir acaba bilgi için hastaneyi aradım da henüz dönmediler bahçelievler memorialde 72 bin demişlerdi orada 5 yumurtam toplandı 4 ü istenilen olgunlukta değilmiş kalan 1 tanesi de döllenmediği için tedavi iptal oldu boşa gitti herşey. Bir de orayı denemek istedim
Merhaba memorialdan haber alabildiniz mi acaba fiyat hakkinda. Bende Semra Kahraman ve Teksen Camlibel arasinda kaliyorum. Cok kararsizim

Semra hoca yolunda gitmeyen bir şey hissederse mutlaka muayene talep ediyor kendisi giriyor. Benim mesela 3 muayeneme gelmek istemişti bizzat kendi muayene etti hatta semra hoca gelecek dediklerinde çok geriliyordum yine ne oldu acaba diye dedim ya zor bir vakaydım. Ama her öğlen kurul toplanıyor ve semra hoca karar veriyor dozlara vs. Gelmiyorsa her şey yolundadır merak etmeyin. Ki kendisinin sağ kolu Yücel hocadır kongrelere bile onunla gider. Benimde takip doktorum yücel hocaydı yücel hoca yoksa gönül hocaya randevu oluştururdum. Bir transferimi yücel hpca diğerinide gönül hoca yapmıştı zaten. Ben çok güveniyordum ekibe hastanede de çok zaman ve gün geçirmek zorunda kaldığım için her öğlen o toplantılarda semra hocanın olduğuna ve dosyaları incelediğine şahidim. Ama yinede doktor hasta frekans uyumu çok önemli. Bana iyi gelen size gelmeyebilir. Ben ilk o hastaneye girdiğim gün semra hoca muayene edip rota oluşturduktan sonra tamam burası en doğru yer olmazsada kısmet değilmiş derim diye düşündüm. O elektriği nerede alıyorsanız sizde öyle yapın çünkü süreç yorucu uzun rahat ve güven hissetmeniz çok önemli. Ön görüşme alın düşündüğünüz hastanelerden sonra karar verin.
öngörüşmeden sonra semra hocaya muayene alamıyoruz heralde yoksa öngörüşmede mi o kurul toplanıp sizi bilgilendiriyor acaba

Canım mutlaka Çağlar yazıcıoğlu ile görüşmelisin. Ben aylarca doktor araştırdım gidip görüştüklerimde oldu. Çağlar hocaya çok büyük referanslarla gittim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Önce rabbimin sonra Çağlar hocamın sayesinde şuan 8 haftalık hamileyim. İlk gittiğimde yumurta sayım azdı ( 6 adet ). Çağlar hocam ben bu şekilde başlamak istemiyorum ilaç kullanalım yumurtalarını geliştirelim dedi Allah razı olsun 1 ay ilaç kullandım ve opuda 19 yumurta toplandı. 12 tanesi tam istedikleri gibiydi 5. Güne çok iyi kalite 10 tane embriyom ilerledi :) ve şuan ilk deneme ile hamileyim hamdolsun 🤲🏻 Çağlar hocam ve ekibi çok sağlam.. Çok iyiler, ilgi alaka müthiş 💝 Hemşirelerime ne zaman yazsam hemen cevap alıyorum. Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede inşallah 🤲🏻
merhaba çağlar hoca hangi hastanede acaba?

öngörüşmeden sonra semra hocaya muayene alamıyoruz heralde yoksa öngörüşmede mi o kurul toplanıp sizi bilgilendiriyor acaba
Sanırım kendisi gerek görmedikçe öngörüşmeden sonra girmiyo muayenelere aşırı yoğun çünkü. Ama muallakta kalınan bir konu varsa mutlaka giriyo

Back